- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocks
aktív tag
Nálam is december van. Most raktam fel az új sw - t! 😊
Már a 8.0.0 figyel a G 8141
😀
Nem duál...[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
Milyen az oreo? Éjjel talán frissítem én is.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
rocks
aktív tag
Hát sokat még nem próbáltam. Az ikonok változtak. Eddig se volt egy lajhár, de még gyorsabb lett. A 3D-s fotót nem próbáltam ki. Több emoji van.
Akku továbbra is stabil, nem merül gyorsan. Éjszaka a WiFi be volt kapcsolva és csak 1%-t merült miközben letöltött és frissített. 😊
Eddig nagyon jó lett.
(off: kötözködő fórumtársnak üzenem a hír igaz… 😋) -
-
malacka87
őstag
Az automatikus kijelző fény elég szar. Ittvan a kezemben a telefon és egyszer sötét utána meg fényes.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
rikxjeee
tag
Ha nem látod a hír és a tippelgetés közt a különbséget, elég szomorú.
A kép-a-képben funkciót kompatibilis alkalmazással éred el, teljes képernyőre váltás után: például chrome+ fullscreen videó. Az alkalmazásváltó gombbal hozod elő.
&MikeWazowski: Javasolt!= kötelező. Teljesen jól működik anélkül is, ez nem custom rom, ahol valóban előfordulhat gond.
-
-
törölt tag
Új színben is kapható lesz. Vörösben
-
Vater
csendes tag
Hozzártők - szerintetek mennyire valószinű hogy ez a "pressure mark" esetleg még jobban elterjedjen ezen az Xperia-n?
-
csakasony68
csendes újonc
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Nem tudom és nem értem, hogy mi az idegesítő a kávában? Sokkal komolyabb kinézetű és elegánsabb, profibb egy telefon, ha van káva a készülék körül. Miért ez a nyavalygás???
-
csakasony68
csendes újonc
válasz Fuxosbömis #11 üzenetére
Nem úgy kell használni egy komoly telefont, ahogy a boltból kihozod. Megfelelő védelemmel kell ellátni. Vagyis venni kell hozzá egy jó tokot. Lehet ugye többféle lehetőség közül választani. Nem beszélve az üveg előlap általi védelemről. És akkor így már miért is kell beszélni az ujjlenyomatokról??? Teljesen kivédhető, hogy ezen problémázzon egy komoly telefon tulajdonosa. Engem ez így a fentebb leírtak tükrében nem érdekel.
-
csakasony68
csendes újonc
válasz aprokaroka87 #15 üzenetére
Én meg megvettem, mert márkahű vagyok. Soha nem csalódtam még a SONY-ban. Szép, elegáns, nagy tudású. SONY. Ennyi.
-
rikxjeee
tag
válasz csakasony68 #1067 üzenetére
Van szerkesztés gomb.
-
malacka87
őstag
Sony értesített már valakit az ajándékról? Regisztráltam de még ne jött semmilyen levél.
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Sikerült átlépni a 180 ezres álomhatárt június 9. óta! Oreo alatt még gyorsabb és veszedelmesebb ez a fenevad!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Tomcat
őstag
Nálam is két hete semmi az ajándékokkal kapcsolatban. Regisztráltam mind a két XZP készülékemet de egy visszaigazoló email-en kívül semmi nem jött eddig. Kíváncsi vagyok hogy kapok-e majd egyáltalán valamit.
Tomcat
-
rikxjeee
tag
Délben megjött az én pakkom a füles remekül szól, bár kicsit bufli a régihez képest, a töltőhöz meg járt extra kábel, királyság!
-
Kattt01
tag
Sziasztok, iPhone 7 Plusrol váltottam erre a félórás és eddig nagyon tetszik, tapasztalataimrol majd írok bővebben is, de egy olyan kérdésem lenne, hogy valahogy elohozhato szelfi vaku? Nem mintha extrém szükségem lenne rá, de időnként jól jött iPhone - on. Köszi!
-
moti07
tag
Sziasztok! Lg G4-ről szeretnék váltani erre a telora, az lenne a kérdésem hogy kb mennyi a kijelző ideje ennek mert a G4-en 3,5 max 4 órát tudtam elérni. Remélem ennek azért jóval több.
-
senior69
tag
Sziasztok!
Nem régiben vettem egy XA1-es Sony-t. Igen, és nem tévedtem el. Amiért ide írok az nem más mint hogy az XA1-nek nem nagyon megy a topikja. Nem sok élet van, így is fogalmazhatnék.. És amint láttam ez itt igen, elég pörgős. Nyilván a két telefon nem teljesen ugyan az, így a hardveres dolgokról nem ejtenék szót. De tapasztalatokat ill. tippeket szívesen venném, ha nem veszitek rossz néven.
Elnézést a zavarasért akinek esetleg nem tetszik az ötlet.
-
Nereyn
tag
Hali!
Énis csatlakoztam egy ideje a XZ premium csapathoz, az üzemidő az eléggé jó simán átlagos használattal
(ami nálam zenehallgatás, netezés, kevés telefonálás, egy kis játék, wifi 4G helymeghatározás állandóan megy kb fél fényerő) simán másfél napot kibír.Egy komolyabb használattól azért meg tud merülni, egy képet linkelek [ide] , egy kis kirándulás volt, GPS odaútra teljes fényerőn volt, ott 4K videó, lassított videó, fotózás de bírta
Ez a tapasztalatom vele hátha segít -
Walkmanfon
aktív tag
Én még mindig az exploit ra várok kedves fórumtársaim😭😭😭
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz senior69 #1085 üzenetére
Ekkora felbontás alá, nem is kell nagyobb hardver, nekem régebben egy kis live with walkman em volt.. Kis trükközéssel a mai napig ki lehetne hozni belőle a legtöbbet, pont úgy mint ahogy az xa1ből kilehet még egy jó pár évig(persze néhány esetben kompromisszumokkal), szerintem az akksit kíméld, háttérfolyamatokból elég max2-3
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
luciferc
őstag
Ezeknél az új csoda Sonyknál be lehet valahogy állítani, hogy a billentyűzeten az ékezetes betűk mind állandóan láthatóak legyenek, mint a régi xperia billentyűzeten? Ez a swiftkey egy hulladék ebből a szempontból, mert vagy nincs benne ilyen lehetőség, vagy kegyetlenül eldugták. Szóval a swiftkeynek ez beállítható? Vagy van olyan billentyűzet, aminél beállítható? Esetleg olyan márka, aminél tudja ezt a billentyűzet? 2017-ben kegyetlen szánalmas, hogy az ékezetes billentyűk luxusnak számítanak egy nagy kijelzőn, miközben régen a 4 colos kijelzőkön is kiválóan használható volt.Tiszta 90-es évek PC-s világa.
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz luciferc #1091 üzenetére
A Swift key de még a Gboard se tudja ezt a funkciót, annyit tehetsz SwiftKey-ben, hogy az ékezetes karaktereket kikapcsolod a gombok menüpont alatt, így csak a szabvány ékezetes karakterek jelennek meg.
-
-
Walkmanfon
aktív tag
-
SliM
csendes tag
válasz Walkmanfon #1095 üzenetére
Köszi! Él még ez a dolog? Hol és hogyan lehet?
Már látom, lejárt pár napja ... remek
[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Elméletileg minden XZ Premium és XZ1 készülékhez a beszkennelt és feltöltött számlamásolat ellenében (ami tartalmazza a megvásárolt készülék IMEI számát) jár egy ajándékcsomag a SONY részéről amely tartalmaz fülhallgatót, dokkolót és szivargyújtó töltőt. Azt hiszem az XZ1 esetén talán nincs dokkoló ebben az ajándék csomagban.
Fontos megjegyezni hogy ez az akció egy "upgrade" esetén működik, tehát a hűséges SONY mobiltelefon vásárlókat jutalmazza a cég, vagyis meg kell adni az előző SONY Xperia Zx-XZ...stb IMEI számát a sikeres továbblépéshez. Én a két SONY-nál korábban beregisztrált Z3-am adatát adtam meg és simán elfogadta.Tomcat
-
Tomcat
őstag
Elírtam, vagyis a különbség a zajszűrős fülhallgató, az csak XZP-hez jár.
Tomcat
-
falijja
őstag
Helló mindenki
Sajnos mivel nincs első hozzászólásban össze szedve semmi, így kérdeznék...
Gyári független romot honnan tudok leszedni és mivel tudom föltenni a telóra..?
A teló Németből van és szeretnék rá egy magyar független romot.
Előre is köszi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest