- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lonci79
újonc
Sziasztok!
Kettő hete elkezdett magától kikapcsolni az XZ Premium. Hol töltött, hol nem töltött. Ezt csinálta pár napig, majd a két perces újra indítás segített pár napig. Majd kezdődött minden újra pluszban azzal, hogy nem tudtam bekapcsolni csak nagyon sokadik próbálkozásra. Majd pár másodperc vagy perc után újra kikapcsolt. Töltés semmi. És már ott van a készülék, hogy semmi töltés, az 0%-ot mutat, nem tölt, a zöld led nem világít és nyilván be sem tudom kapcsolni, hogy mentést tudjak csinálni.
Uraim miben reménykedhetem?
Aki tud kérem segítsen pár infóval!
Előre is köszönöm! -
Peat76
őstag
válasz Courage_7 #1600 üzenetére
A rendszer veszett gyors,stabil, bár mostanában egyre több program váratlanul leáll,de ezek szoftveres bugok inkább! Viszont évente, félévente ráfér egy hard reset,szerintem,mert minimálisan is de lassult! Igazából van 5 hónapom tesztelni,mennyire jön be,a választás az enyém, jön az S10 tavasszal,de most azt mondom 90% iPhone X Plus. Páromnak S9 van, jó kis telefon, tehát lesz mire alapoznom,bárhogy is döntök,;-)!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz lonci79 #1601 üzenetére
Van még rá garancia nem? Nem érte nagyobb nedvesség,vagy bármilyen nem kívánt hatás? Ha nem lesz javulás akkor akár alaplap csere is lehet, nem is tölt?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
addikt
válasz lonci79 #1604 üzenetére
Ha úgy volt beállítva a kamera alkalmazás, hogy mentés SD kártyára, akkor a képek és a videók megmaradnak. Ha, csak az akkumulátor adta meg magát, akkor a belső tároló is használható aksi csere után.
Félő, hogy súlyosabb a baj, ezért érdemes bizonyos időközönként mentés készíteni.
Ha, használod a google fiókod, ill. a hozzátartozó felhő tárolóját, akkor onnan a legtöbb dolog visszaállítható.
😉-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Nem akarok vitát nyitni, mindenki tudásához mértne válasszon operációs rendszert.
Ebben a rövid videóban elmondják a fontos tudnivalókat.
[Melyik jobb, android vagy iPhone ] 😉És még, ha valaki nem tudja, hogy mit szeretne, akkor még egy kis film.
[Mért váltottam iPhoneról androidra ] 😜[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Közben lejárt a szerkesztési idő.
Azt elfelejttem mondani, hogy a kisebbik fiam iPhone 8, az idősebb iPhone 7 használ. Látom, hogy nem beszélnek félre a videóba.
Akinek a trend a legfontosabb, az feltétlenül iPhone, de ne egy régi típussal menőzön. Az olyan cikki, mint az "egyencsengőhang"! 😂[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
D4M13N
aktív tag
Én most adtam be garanciában javításra,sajnos a képernyő ragasztása elengedett.Ez okozta a sárga foltot,illetve egy hétre rá a bal oldala a kijelzőnek nem reagált. A telekomos srác mondta hogy típushiba,megnézte és mondta,hogy valszeg első szériás hiba. Mondjuk az szomorú,hogy cseretelefont nem adtak.vehettem egyet addig, ami persze elromlott mire hazaértem... Nem az én napom volt
-
Imike20
senior tag
-
addikt
válasz Imike20 #1612 üzenetére
Nekem is az augusztusi 01 biztonsági frissítést mutatja.
"A havi eszközfrissítések fontos eszközei az Android felhasználók biztonságának és az eszközök védelmének. Ez az oldal tartalmazza az elérhető Android biztonsági közleményeket, amelyek az Android futó eszközeit érintő esetleges hibák javítását szolgálják."
Gondolom a Google ekkor tette közzé, te csak most kaptad meg, a Telekom elsők között szokott lenni.Második kérdésre, csak tippelni tudok.
Lehet, hogy haldokló állapotban van az akkumulátor 🔋, vagy nagyon gyenge a térerő, ezért nagy energiát fordít a kapcsolat fenntartására. Rádió árnyékos helyen van a teló, rossz a tok, az árnyékol. Gyenge a készülék rádió része. Valamelyik rendszer alkalmazás beragadt, ez pörgeti a procit. Ki kellene zárni a hibalehetőségeket!
Először is egy ki-be kapcsolás, átnézni az alkalmazásokat, milyen jogokkal rendelkeznek, kilőni a fölösleges dolgokat. 😉[ Szerkesztve ]
-
peugeot306
újonc
Tisztelt fórumozó társaim azt szeretném kérdezni tőletek,hogy valakinek volt-e olyan problémája a króm színű XP PREMIUM-ával,hogy a króm kezd feljönni lepattogni az oldalán ha volt javítják e garanciába? (a képeken jól látszik).Válaszotokat köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Courage_7
aktív tag
válasz peugeot306 #1614 üzenetére
Az oldala ennek totál műanyag, de szerintem ez nem garanciális hiba. Kérdés persze, hogy esés miatt sérült-e az a rész, vagy mindennapi, de kímélő használat közben.
Most látom, hogy raktál fel képeket. Ez ellen kb. úgy tudsz védekezni, hogy ahogy kibontod újonnan a cuccot, már teszed is rá a rendelt tokot ebay-ről, meg persze a fóliát. Sajnos kijelenthető, hogy ezek minden mai okostelefonnál elengedhetetlen tartozékok, ha meg akarod óvni az "állagát".
[ Szerkesztve ]
-
Courage_7
aktív tag
válasz peugeot306 #1617 üzenetére
Ez így van, volt már dolgom velük. Ezek fényében mérlegelj, hogy megéri-e neked. Meg hogy olyan 3-5 munkanapot biztos kell várnod, mire visszaküldik a motyót.
-
bzoley
veterán
Üdv mindenkinek!
A napokban vettem egy ilyen telefont. Idáig Lenovo A7010/K4 Note/Vibe X3 Lite masinát használtam, szerettem is, csak kicsit erősíteni, modernizálni akartam. Lett volna használtan egy Vibe X3, csak helyben eladó, úgyhogy szét kellett néznem, milyen telefonok léteznek, amik rendelkeznek dupla előlapi(stereo) hangszóróval, kezelnek két sim kártyát, az enyémnél, jobbak/frissebbek és valahogy ki is néznek, nem úgy mint a ma divatos jellemtelen, agyonkerekített egyentelefonok, így ennél kötöttem ki.
Tetszik. A megjelenése pazar, és baromi gyors. Azt hiszem, nagyjából ennyi. A hangszóróktól kicsit tartottam, úgy néz ki nem alaptalanul. A hangja siralmas, még a beszélős videók sem élvezezesek. Telefonálás közben sem tűnik a legjobbnak, kicsit barlang-szerű.
Az egész telefon nagy, nehéz, és állandóan olyan érzésem van, hogy most fog kicsúszni a kezemből. Emellett baromi kényes. És már akad rakt néhány apró karc, hiába óvatoskodtam vele. A tok sajnos még nem érkezett meg hozzá.
Szóval elsőre kicsit csalódottnak érzem magam. Talán csak azért, mert az ár töredékéért kaphattam volna egy jobbnak tűnő vackot. Valahogy nem érzem a Premium voltát. Később talán megbarátkozom vele, de azért jól esik kipamaszkodni magam.
Ja, értesítő led van, de minek. Ennél talán még a HTC hangszóró rácsai közül is jobban kivilágított.
Plusz még bele kell törődni, hogy nem feltétlenül illik babrálni nagyon a rendszert. Egyelőre elvagyok root nélkül, de a sok szemetet szivesen letakarítanám
Más nem nagyon jut eszembe, talán túl gyorsan merül. Még hol az este, és már csak 50%. -
Courage_7
aktív tag
Ez érdekes, az elődjénél szerintem kiváló az előlapi hangszórópár. A nagy-nehéz jelzők is Sony-specifikusak, szeretnek kávákat hagyni alul és felül, de legalább kényelmesebb kezelni, mert ott mindig megtámaszthatod az ujjad.
Mennyiért vetted? Új korában úgy emlékszem, a konkurenciához képest jó áron mérték.
Az értesítő led szerintem a Z2-nél volt a legjobb, nagyon jó helyen volt, nagy volt és határozottan tudott villogni. Ez sajnos ilyen.
Mit kellene letakarítani róla? Sosem rootoltam egy mobilomat sem, mégis mindig el tudtam férni, pedig nem 2 appot telepítettem pluszban. Főleg, hogy ez már 64 gigás, az mire nem elég?
Mennyi kijelzőidőt hozol ki egy átlagos napon, hogy nem elég az akku?
-
bzoley
veterán
válasz Courage_7 #1621 üzenetére
Egy százas volt. Használt, de állítólag csak három napot. Kicsit rögtön bütykölni kellett, mert eredetileg Myanmar régiójához tartozott, de erre számítottam. Eu-s rendszer fel, és minden rendben volt. Nem tudom hozzánk miért nem hoztak a dual változatból.
Nem helyhiány miatt kéne takarítani, szimplán csak nem szeretem a kuplerájt. Annyi gyári szemét van rajta, ami három másik telefonra elég lenne(avg, amazon, ps, FB, stb.) Letiltani lehetett őket, de akkor is
Hasonló okok miatt lehetett, hogy eddig minden telefonnál root, rendszercsere volt az első, sokáig Cyanogen kedvelő voltam. A Lenovo volt az első, ami már gyári állapotában is használható volt.
Kijelzőidőt nem tudok mondani, max este, ha van ilyen infó. Egy-két óránál nem nyomkodom többet, majd csak akkor, ha újra kedvem lesz Hill Climbezni. Mostanában inkább a wifi hotspot lesz a fő feladata.
Azért éjfélig kibírta 30%-on, az még elmegy.Walkmanfon:
Olvastam róla valamit xda-n, de egyelőre tényleg macerás a dolog, nem feltétlenül ér annyit.[ Szerkesztve ]
-
Courage_7
aktív tag
Ez viszont szomorú, Z5P-n egy-két kivétellel én le tudtam törölni minden ilyesmit, AVG és az FB maradt mondjuk korlátozottan használom is őket.
Kijelzőidőt így tudod megnézni: beállítások fogaskerék - akkumulátor - nagy zöld akkumulátorjel - kijelző, és ott elvileg kiírja.
Sajnos ez amúgy szinte minden okostelefon rákja, estére töltőn kell lógnia, főleg ha játszol is. Az azért kajálja szépen az akksit.
Szerintem 100 kilóért jó vétel volt, főleg ha patika állapotú, nem olyan régi ez még
-
Tomcat
őstag
-
bzoley
veterán
válasz Courage_7 #1624 üzenetére
Itt sajnos nem lehet törölni. Eddig 18 alkalmazást tiltottam le. Egyik sem kapcsolódik a rendszerhez. Azt még megérteném, ha egy occó noname kínai telefon tele lenne reklám-jellegű alkalmazásokkal, de egy Sony-nál nem vártam volna, hogy ennyire teleszemeteli. Ott az Play sore, bárki kedvére telepítgethet onnan.
Töltőre csatlakozás után már nincsenek adatok. Ma még csak 4 percnél jár a kijelző.
Amíg nem érkezik meg az üveg, és a tok, nem is nagyon merem nyomkodni.Nincs is rá panasz, mintha egy újat vettem volna ki a dobozból.
A Vibe X3-at megörökölte a párom, egyből neki is ült csengőhangokat állítgatni, én meg csak irígykedtem, milyen jó hangja van
Telt, tiszta, hangos. Még a végén cserélek veleAz előző Sony-mat viszont imádtam(cmd j70). Tele volt extrákkal. Négy szürke árnyalatot tudott, és tekerővel lehetett a menüben lépkedni. Nagy szám volt ez akkoriban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha valaki nem ismerné ezt a rejtett beállítási lehetőséget, akkor itt egy kis videó. 😉
[🔧kezelőfelület-hangoló]
A beállítások fogaskerékre hosszan érinteni, majd a feldobott menübe előjön az eddig rejtett beállítási lehetőség. Ugyan ott lehet kikapcsolni is, az ikon mellett egy kis kulcs mutatja az aktivitást. 😉
A videóba az értesítési sávot figyeld, sok lehetőség közül lehet választani.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Úgy látom elkezdődött a szeptemberi biztonsági frissítés! Az XDA forum szerintem semmi újdonság. 😉 xpericheck
-
addikt
válasz Courage_7 #1629 üzenetére
Z2-ben nincs benne a hivatalos Marshmallow (6.0) verzióban. Főzött ROM-ban van magasabb verzió számú is, abban el tudom képzelni, de ott az ilyen jellegű dolgokat Xposed modullal oldották meg, pl. GravityBox.
Nem olyan rég akadtam rá erre a funkcióra, örülök, hogy szép lassan beletesznek olyan beállítási lehetőséget az új ROM-ba, amit régebben, csak hekkeléssel lehetett.
-
addikt
Telenorosoknak megjött 4 órája a biztonsági frissítés! 😉
Xpericheck-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
nekem is a 2 kiszemeltem az i7/32GB vagy az SXZP... amennyiért meg tudnám venni,igen jó áron, a difi kb.23ezer forint jelenleg... SXZP 125, i7/32 148... a fő szempont a választásban majd az egyes play játék mentések migrálhatósága fogja meghatározni, hogy a játékfejelsztők átimportálnák-e a google play-ről az icloud fiókba... ha nem, akkor maradok droid vonalon, ha meg tudják csinálni, akkor platformot váltok
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Imike20
senior tag
Telekom Szeptemberi frissítés érkezett!
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
Imike20
senior tag
Nagy a Pangás TAG-ok!
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
addikt
válasz Imike20 #1643 üzenetére
Na, hogy ne unatkoz, itt egy kis videó, hogyan kezelem a fényerő 🔆 szabályzót. Gyors ikon kitéve az asztalra, a leopárd 🐆 orrán van. Plusz még egy Night Shift alkalmazás, amivel még jobban vissza lehet venni a 🔆 fényerőt.
fényerő 🔆 szabályzó-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Walkmanfon
aktív tag
Remélem december környékén már kapjuk a 9et és ha nem is a 144 et de a 120hz et is vele együtt
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
rocks
aktív tag
👋
Kérek egy kis segítséget - véleményt.
Az a helyzet, hogy a képernyőn az üveg védő fólia ragasztása kezd elválni a jobb alsó sarkában.
Ajandékba kaptam a fóliát anno, így hát gőzöm sincs hol érdemes venni másikat.
Ezt néztem ki [link] magamnak.
Érdemes megvenni, vagy másikat keressek? 🤔
Köszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Crypto Trade
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest