Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
-
zodes
aktív tag
Újra indítottam a windowst miután leinstalláltam a PC Compizét. A telefont is factory reseteltem többször, aksi ki-be többször. Másik PC és ez a PC összes USB portja kipróbálva.....nem működik! Egyébként nem igazán csodálkozom! Mindig nagy mennyiségű akadályba ütközöm, ha PC-Windowsos dologgal van dolgom. Van egy iMac-em is és érdekes módon ott minden flottul működik.....de utálom a winfost
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
zodes
aktív tag
válasz dokee78 #9253 üzenetére
Na végre sikerült! :-DDD Amit itt szedtem össze és örök hála fórumtársaimnak! Mindent ki kell szedni a telóból, de legalábbis a SIM kártyát biztosan! A hangerő LE gombot kell nyomni! Nálam speciel meg kellett várni míg installálja a Flash drivert és utána lőn elindulás! Akkor most inkább a Sonyt szídom, mint a Windost....helytelen, pontatlan a leírás! Azért köszi a segítséget! :-))
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
nincskedvem
aktív tag
Valaki tudna adni v rootolo bármit ami .114 alatt megy?
-
dokee78
félisten
válasz nincskedvem #9256 üzenetére
-
-
royale200
újonc
válasz Totka1986 #4920 üzenetére
Üdv!
Láttam hogy az xperia l-nek öszzekarcolódott a kamera lencséje nekem is ugyan ez a baj pedig tokban hordtam meg minden és én is csak az egyik nap észrevettem hogy botrányosan rossz képeket produkált
először azt hittem hogy vmi zsír vagy kosz de nem szerintem ez gyári hibája ennek a modellnak.ÉS az lenne a kérdésem hogy sikerűlt e megoldani ezt a problémát???mert ha nemfogom tudni megoldani valószínüleg eladom.Mondjuk ezen eléggé felhúztam magam hogy mikor megjelent 120 ezerért vettem függetlenűl és nemkaptam ennyi pénzért megfelelő minőségű készüléket de ezt leszámítva semmi bajom vele. -
dokee78
félisten
válasz royale200 #9265 üzenetére
Kevesebbért függetlenít a Telekom.
Mi értelme volt ott megvenni és függetleníteni,ha igazat mondasz,bár kétlem.
Ugyanis függetlenként megkaptad volna 80.000-ért.
Már bocs,de semmi logika vagy ésszerűség nincs benne,azon kívűl,hogy 30.000-et kidobtál az ablakon feleslegesen.[ Szerkesztve ]
-
royale200
újonc
válasz dokee78 #9266 üzenetére
hát figyelj tudok majd fotót küldeni a papírokról mindent hogy annyi volt és csak azért vettem meg ott mert mikor megjelent csak ott lehetett kapni máshol nemtaláltam és egyből megakartam szerezni nemérdekelt mennyi volt és azért függetlenítettem később mert ismerősünk a vodánál már régi tag és tudott olyan kártyát szerezni amivel nagyon olcsón tudok beszélni.Viszont a kamerának a problémáját jólenne megoldani mert nagyon karcos és pont azért vettem h fotózzak vele alapjában véve pedig nagyon jó
-
bandi0000
nagyúr
És a 26 ost le lehet valahonnan szedni? Flashtollal ugye visszarakhato?
Xbox One: bandymnc
-
dokee78
félisten
Épp most néztem van Telekomos .26-osom,ez jó,mert a .31-re emlékszem.
Már repül is fel a .26.[ Szerkesztve ]
-
royale200
újonc
válasz -HajTömeg- #9273 üzenetére
-
Tidzsimon
őstag
válasz dokee78 #9266 üzenetére
Lehet olyan sok a függetlenítés, ha hűségidősen vette.
Viszont az ára akkor nem indokolt.
Clean rom fasza, az aosp-set csak azért raktam, mert vágytam már a más kinézetre. Ezzel a cnt flasheléssel jó volna ha más romokat is fel lehetne tolni. :-)[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Tidzsimon
őstag
válasz dokee78 #9281 üzenetére
Úgy vettem észre, a custom romokban, is javítgattak bugokat, pl az adatok áthelyezése működik (bár soha nem használom), viszont nálam megvan a hangszórócsere bug. De együtt tudok élni vele, míg ki nem jön egy újabb jó rom, vagy a cwm. Meg végig kell nyomnom a jedy academyt addig nem romozok :-D
[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
dokee78
félisten
válasz Tidzsimon #9282 üzenetére
Már 2 soros kapcsolók miatt megérte,bár első alkalommal volt egy "sysrem.ui leállt" üzenet amikor a hangokat állítottam,
de nem lesz több remélem.
Valaki küldjön már egy build.prop filet.stojesz Telekom .26
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz dokee78 #9243 üzenetére
Ez konkrétan a memória kezelést állítja. Miért nem lehet jó?
Esetleg ha a bezárási prioritást rosszul állítja a rendszer (oom értékként szerepel ehhez kapcsolódó érték pl. az autokillerben is, és az minél kisebb, annál később lövi ki a teló)."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Totka1986
csendes tag
válasz royale200 #9263 üzenetére
Jah, vettem egy középső keretek kemény 3e pénzért. Kis kézügyesség, pár perc és ki van cserélve. Garanciát lesz*rtam, mivel netről lett rendelve, vidéken lakom így elég körülményesen lehet megoldani, és nem akartam hetekig megválni tőle.
Valaki még próbálkozik Pureview Honamiv3 -al? -
dave0825
őstag
válasz royale200 #9275 üzenetére
Nekem az SP-m ugyan ilyen, és én sem tettem le semmi olyan helyre ahol CSAK az optika karcolódhatott volna, és körülötte nem. Szerintem is szerviz, csak nehogy azt mondják, hogy mi csináltuk
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
ls400
csendes tag
Sziasztok!
Ray után én is L-ra váltottam, elég jó áron megkaptam Vodáéknál, szerintem rendben van ez a teló, gyors, jó képe van, gördül, megy gurul rajta a 26-os Android szépen (már ezzel kaptam, még nem nyúltam hozzá).
Ami feltűnt és csöppet zavaró, hogy a kijelző kicsit, de észrevehetően vibrál, ha alacsonyra állítom a fényerőt (legjobban akkor látszik, ha teljesen le van véve), ha egy picit feljebb tolom a fényerősséget megszűnik a jelenség.
Másik a kamerája, ha nincs elég fény akkor képes ütemesen villogni a kamera képe, picit arrébb mozdítva megszűnik. Így is veszi fel a videot is ha rögzítem.Ezzel a két jelenséggel találkoztatok már?
-
őstag
Az előbbi javítva lett az új szoftverben. A másodikról nem tudok nyilatkozni, de láttam már olyat, hogy (talán a camera zoom fx-ben) valami frekvencia állítható, azt érdemes lenne megnézni.
Szerk.:
Megneztem, a camera zoom fx-ben a sávozás ellen opciónal, ha 50 hz-re allitom, akkor megszunik a vibralas[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
dokee78
félisten
Clean Tweaked ROM,ment a levesbe.
Semmi komoly gond nincs vele csupán pár apróság,ami nekem fontos. -
nincskedvem
aktív tag
válasz dokee78 #9298 üzenetére
Akkor nem csak nálam van ez a gond,mmint az hogy nem tudom átlátszóvá tenni. De sajna a dextrodoid romnak ez volt a követelmény../: ráadásul a zooper widgetet se tudom felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
chriss87
csendes tag
Na 1-2 napja fent van az 1.14es ROM, egyelőre nem találkoztam hibával ,kivéve ugye hogy a sportstracker 1.12 alatt és 1.14 alatt is kifagyasztotta a telót úgy hogy újraindult a rendszer.....azóta endomondo van, olyan kérdésem van, hogy letöltöttem ezt a ROOTKIT-et ami jó az 1.14es romhoz, mi a dolgom? rádugom a telót a gépre és elindítom az installt ? vagy vmit kell másolni a telefonra??? illetve ha rootolom akkor a következő ROMkor ez a root elveszik és újra kell rootolni a készüléket?
Samsung Galaxy Alpha
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest