Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin79

    őstag

    válasz Nilsz1988 #13279 üzenetére

    Figyu, én csak múlthéten vettem a telót és tegnap már túl is adtam rajta. Ahogy már korábban írtam, nekem "bootloader unlock allowed" volt úgyhogy a gyári kotyvalék addig volt rajta amíg haza hoztam a telót. Te meg ezzel vagy meglőve, hogy nálad nem lehet nyitni és innentől kezdve max. roottal módosíthatsz ezt-azt a gyári selejten, de azért ez is valami csak utána kell nézni mit lehet belőle kihozni.
    Pl. Xperia L Clean 'n' Tweaked ha nem is rakod fel, a 3-ik postban van egy Removed apps list. Root meg van, Playről leszeded a Titanium Backup Pro-t (ha nem tudsz vagy akarsz vásárolni akkor egyébb fórumon nem említhető forrásból telepíted) majd a listában szereplő cuccokat jegeled vagy eltávolítod a TB-vel.
    Aztán szétnézel Xposed framework és modulok téren, lehet találsz pár olyan modult amire szükséged van és megkönnyíti a teló használatát.
    Végül meg ha lenne pár jófej fórumozó aki szintén zárt bootloaderrel nyomul adhatna tippeket mivel lehetne ilyen formában is használhatóbbá tenni, sajnos én ebben segíteni nem tudok, egy hetes használat alatt csak CM verziókat próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák