- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Askformore
senior tag
Tudtok nekem mondani 5000-ig olyan Ray kompatibilis Sony agybadugós fülest, amin van legalább egy hívás felvevő gomb? Drágábban én is tudnék, de sajnos ez a határ
-
tomy86
addikt
válasz Askformore #9702 üzenetére
MH610, MH650. 3000Ft körül lehet kapni. Régebben még az Auchanban is lehetett ilyeneket kapni.
(#9700) Riuko: végignéztem a telefonon a gmail beállításait, de semmi, erre vonatkozó korlátozást, beállítást nem találtam. Ha nem mindig 401kB menne át, akkor arra gondolnék, hogy a mobilneted szórakozik.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Askformore #9702 üzenetére
Kérdezzél rá hogy van-e raktáron!!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
tomy86
addikt
válasz Askformore #9705 üzenetére
Én MH610-est használok. Jobban szól, mint a gyári 410-es, de nyilván nem egy Hi-Fi cucc. Viszont ennyi pénzért szerintem bőven jó.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem a 610 és a 650 között semmi különbség nincs. Ha jól emlékszem 610-est a korábbi Xperiákhoz is adták (így kaptam az egyik haveromtól én is), az Arc-nál már 650-esként futott.[ Szerkesztve ]
-
-
tomy86
addikt
válasz Askformore #9707 üzenetére
Azt a pöcköt nem kitolásból tették oda. Azon is vannak érintkezők. Nem tudom melyik típushoz jó.
(#9710) sebgutkopf: igen, ha lehúzod a statusbart, akkor nálam ott vannak a kapcsolók (widgetsoid).
-
-HajTömeg-
őstag
bocs nemide
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
t-motion
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy mivan akkor, ha a böngészöben(saját) lejátszott flash video (indavideo) használatakor. minden második lejátszásnál egy idejig szépen viszi, majd mintha nem pufferelt volna fel. megáll, de ki is fagy. amúgy meg betöltötte már az egész videót.
bármelyik böngészöt(gyári, opera, maxthon) használom ugyanúgy elöjön.
anno leszeddtem az adob flashplayert. nem hiszem hogy az tenne keresztbe. mert nem mindig csinálja.(a youtube app simán megy rajta zökkenőmentesen)
-
Riuko
senior tag
válasz Atawallpa #9701 üzenetére
wifin menne, eddig egy sgs1-em volt, azzal tökéletes volt, anya mini prója és leányom minije tökéletesen elküldi a képet ugyan ezen a wifi hálozaton keresztül. 11111111111 azért köszönöm, küzdök még.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kisebb problémám, szoktam néha-néha játszani egy két játékkal( NFS Hot persuit, bard tales) és bizony laggol, főleg a zenék szoktak pattogni. Gyári ics van fent 587-es rootolt + a legújabb adreno driver, de valahogy nem oldotta meg a problémát. Ez ilyen vagy erre van valami megoldás? Anno mini pronál nem voltak ilyen jellegű gondok, nyilván a kisebb felbontás miatt sztem. Köszi
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
deedee
őstag
üdv
feltettem a 2.3.4-es helyett a legújabb szoftvert,de most nem villog a "home" gomb félköríve ha sms vagy nemfogadott havás van
ilyen a szoft,vagy be lehet állítani ezt valahol?
thx
-
kk831228
addikt
Holnap érkezik a P... Majd kiderül hogy megéri-e a különbözetet.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Csalamade
csendes tag
Sziasztok! Először is egy éve van ilyen telefonom és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Mindenkinek bátran ajánlom. Még egy évig biztos nem fogom lecserélni. Viszont volt vele egy kis problémám. Miután lezártam a billentyűzetet nem akarta feloldani hanem csak egy szürke háttér fogadott helyette. Itt egy videó a problémáról: [VIDEÓ]!
Sajnos más is tapasztalta ezt a problémát. Megoldás: kijelző csere. Nekem szerencsém volt a T megcsinálta ingyen mert két év garancia volt rá. Ráadásul egész gyorsan. Viszont érdemes mondani, hogy nem szoftveres hiba és már próbálkoztatok szoftver frissítéssel is. -
benfolds
őstag
-
egykori
őstag
Na, megrendeltem ezt a Livesoundot, elég olcsón hozzájutok: 5400 Ft körül (15 angol font). Mégsem tizenvalahányezer.
Köszi a javaslatot mégegyszer. Majd írok tapasztalati véleményt. -
egykori
őstag
Ja, most látom, hogy rosszul írtam , nem megrendeltem, hanem megrendeltettem (az Angliában élő lányommal).
Hát igen, ennyiért megéri, az itthoni áron - kb. 19 ezer - biztosan nem vettem volna meg.A betű és ikon méret növelése, úgy látom, rootolást követel. Netán tudsz olyant, amihez nem kell rootolni? Egyelőre várnék vele.
-
Atawallpa
aktív tag
Azt tudjátok, hogy az új 2013-ban megjelenő Xperia E már JB-vel jön ki. És ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a ray... Ez van. A sony "elavultnak" tekinti a mi kicsi szeretett gépünket. De ami részben jó hír, hogy ha azon elfut, akkor talán portolni is lehet.
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
tomy86
addikt
válasz Atawallpa #9730 üzenetére
Engem nem is ez zavar ebben az egészben, mert rendben, hogy 1,5 éves telóra már nem jönnek a legfrissebb dolgok. Csak ugyebár már az ICS kapcsán is ment a sopánkodás Sony részről, hogy hát 512 MB ram nagyon kevés az ICS-hez. Ahhoz képest ugyanennyi ram elég a JB-nek is? Tudom, hogy nem csak ram kérdés, hogy rendesen fut-e egy rendszer, de ez volt a hivatkozási alap.
De ahogy írtad is, így legalább lesz esély mókolt JB-re Rayen is.(#9728) egykori: biztosan van megoldás a szöveg növelésére, de eddig sehol sem találkoztam ilyen leírással. Bár nem is kerestem, nekem megfelelő méretű a szöveg és az ikonok is.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
"Csak ugyebár már az ICS kapcsán is ment a sopánkodás Sony részről, hogy hát 512 MB ram nagyon kevés az ICS-hez"
Jaj, felejtsük már ezt el. Nem a RAM kérdése volt soha sem az ICS-nek, sem a JB-nek...
ICS esetében a 2011-eseknél egyes gyári ICS részletek lettek korlátozva, pl ICS zenelejátszó.
Nem magát az ICS-t, annak létét korlátozta a RAM.
Jó példa erre az idei tipo, miro, vagy J. ICS-n vannak gyengébb hardverrel, mint a 2011-es modellek bármelyike...
Az 512 MB RAM mindig is a ramkezelésben jött elő, azaz miben lesz más, tartható, vagy jobban optimalizálandó tényező.
Az Xperia PLAY sem a RAM mérete miatt maradt GB-en.
Mint ahogy a 2011-esek sem a RAM miatt maradnak ICS-en.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
He-he-he.
bocs, nem vicces.
Csak azért, mert nyomon követem, és logikusan levezethető állapotban elétek tárom a tényeket, még nem kellene gúnyolódni.
Látom egész egyszerűen nem lehet itt embereknek értően írni semmit, mert csak kötekedésnek, meg okoskodásnak veszik.
Rendben. Nyertetek.
A Sony a béna, és hazug, mert mindig az kamuzza, hogy az 512 mega RAM, meg a hardver nem elég az ICS. meg a JB futtatásához.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tomy86
addikt
válasz mrlujoak #9736 üzenetére
Nem viccnek szántam (a smileyval arra utaltam, hogy ne vedd sértésnek, de látom hiába), hanem arra próbáltam utalni, amit több Sony topikban is felvetettek már. Történetesen arra, hogy ha valaki nemtetszését fejezi ki valamely Sony termékkel, bejelentéssel, hírrel kapcsolatban, akkor te biztosan megjelensz és elmagyarázod, hogy miért a user gondolja rosszul a dolgokat és miért teljesen korrekt, érthető, logikus az, amit a Sony tett, nyilatkozott. Én elfogadom a te véleményedet is és tudom, hogy más cég is így csinálja a dolgokat, de nekem most épp nem más cégtől van telefonom és bocs, hogy nem egyezik a véleményem a tiéddel.
Részemről ennyi. -
kk831228
addikt
Húúúú de föl ba.... ez telefon most már tényleg.... Ezzel az ADB -ge...vel soha nem működik normálisan semmi......
-
benfolds
őstag
amúgy hülyeség szerintem off-ra állítani, úgysem olvassa a fórumot úgy senki sem, hogy átugorja a halvány hozzászólásokat. már csak azért sem érdemes így tenni, mert sokan az nem használják az off-ot.
http://www.engadget.com/2012/12/06/sony-xperia-flash-tool-beta-unlocked-devices/
ha jól értem, akkor ez csak annyi újdonságot hoz, hogy ezentúl nem kell keresgélni a gyári rom-okat visszaflashelésnél. -
Atawallpa
aktív tag
válasz benfolds #9741 üzenetére
Egyrészt még (amúgy is csak béta, lesz ez még jobb is) nem kompatibilis a ray-el, másrészt valahol azt olvastam, hogy az utolsó hivatalos romodat keresi meg. Az igazi nagy durranás az lenne, ha az összes eddigi verziót (GB1/2, ICS 1/2/3) felajánlaná, hogy melyiket szeretnéd feltenni.
Igazából ez egy szép gesztus a nyitott bootloaderes ray felhasználóknak, mert sus vagy pcc nem ajánlott, csak a flahtool ha vissza akarsz térni a gyári romra. Arra azért kiváncsi lenék, hogy honnan veszi, milyen régiós szoftvert rakjon rá.Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
tomy86
addikt
válasz Knight666 #9743 üzenetére
Írtam is, hogy "Tudom, hogy nem csak ram kérdés, hogy rendesen fut-e egy rendszer", de nem ez volt a "vita" lényege. De hidd el lesz még működő JB Rayre, ha nem is hivatalos. Az utódot én is várnám. Talán mire cserélnék, addigra lesz az is.
(#9741) benfolds: nem rossz ötlet a flash tool a Sony részéről. Gondolom sokan panaszkodtak GB-ICS váltás kapcsán, hogy visszatérnének a régi rendszerre, de nem tudják hogyan kellene. Majd elválik mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Knight666
aktív tag
Közben megérkezett a telefon. Megkértem a boltot, hogy rakják fel rá a fóliát amit vettem hozzá így nincs meg az előlapot védő lehúzható fólia. Az lenne a kérdésem, hogy volt-e rá írva valamilyen instrukció? Csak mert a SXP-n lévőn pl. az volt, hogy töltsem 30percig mielőtt bekapcsolom.
-
Knight666
aktív tag
Tudom, hogy van rajta, de nem árt az óvatosság. Meg aztán ezt sokkal könnyebb lesz cserélni ha nagyon karcos lesz.
Most épp azon gondolkodom, hogy felrakjam-e az ICS-et. Úgy emlékszem, hogy a többség nagyjából elégedett vele, de azért rákeresek a véleményekre. A SXP-n nincs vele gondom egy-két apróságtól eltekintve, remélem itt sem lesz vele probléma. -
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok! Feltettem az optimax v2-es romot, és mit ne mondjak nagyon sokat gyorsult a rendszer, minden szinten! Viszont van egy idegesítő "hiba" a számomra ez az új camera app cybershot néven fut, az én véleményem szerint borzalmas. A kereső szaggat ha egy kicsit sötét van, iszonyat zajos képeket produkál, a videozás-ról nem is beszélek 1 perc video 100 mega biztos a sztereo hanghatás miatt. Valahogy vissza lehet csinálni a gyári camerát? Aroma istallerbe a default-ot pippantottam ki de hiába, valakinek valami ötlet
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest