- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
az hogy van, hogy a v21-en ment ez, viszont most felraktam ezt és erre azt írja, hogy incompatible
bocs a sok hülye kérdésért
[ Szerkesztve ]
-
Burki
aktív tag
Cyanogen MiniPRO 2.3.7 CM7 V21-ben nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehet kikapcsolni az alap értesítést nem fogadott hívásról? TouchPal Dialert használok már egy ideje, ez ami legjobban kézreáll nekem, viszont annak külön értesítése van nem fogadott hívásról, így kicsit zavaró,hogy két helyen kell megnéznem az elmulasztott hívást,hogy megszűnjön az értesítés róla.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
-
Amras
tag
Vállal valaki Cyanogen MiniPRO CM7 V21 2.3.7 felrakását Budapesten.
Soha nem csináltam, nem szeretném elszarni a telefonomatMinden születés véres. A Nap kései szabdalják a csavargók köpenyét, Széttépik a nehéz álmot.
-
kiskaktusz
addikt
Amennyiben tudsz magyarul, te is képes vagy rá, csak 1 kis bátorság kell Nem mellesleg amíg a kernelt nem zargatod, életre kelthető a kicsike bármikor.. Kernelcsere és bootloader nyitás után is sok esetben visszahozható a telefon az élők sorába Ezt bizony nehéz téglásítani..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Amras
tag
válasz kiskaktusz #2911 üzenetére
Akkor hétvégén megpróbálkozom vele
Minden születés véres. A Nap kései szabdalják a csavargók köpenyét, Széttépik a nehéz álmot.
-
(jan)
őstag
-
tbesze
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő problémámhoz. A telefon kijelzője használat után normálisan kikapcsol. Majd kb 3-5 perc után, halványan visszakapcsol a képernyő, és a háttér világítás. Ez mitől van?
Előre is köszönöm! -
dragonfx
veterán
Hát csajomnak a mini pro is fagyogat.kezdem azt mondani xar az SE..pedig én nem így ismertem.
enyém így cyanogennel elmegy.
de kéne valami másik telo.ami billentyűzetes.
ezek után elég szkeptikus lettem a xperia pro.val szemben.vagy az már jobb?azon android 4 van?ja más>>>dsp player.t hazsnál valaki?szerintem a legjobb, nekem ez jön be legjobban.akinek kell elküldöm a pro.t . a party shuffle opcio mit takar szerintetek????
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
csabibmx
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy fut e a Viber ezen a telefonon rendesen?
Illetve több helyen olvastam,hogy google fiókba való bejelentkezési problémákkal küzdenek többen is.Azt szeretném megtudni van e erre valami biztos megoldási módszer.
Net elérhetőség van ki/be kapcsolás után is próbáltam de semmi illetve a sim se régi.
KösziEricsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
Burki
aktív tag
Vibert én is használom néhanapján, nekem viszont tökéletes wifi kapcsolat esetén is szörnyen rossz a hangminősége. 3g--vel nincs tapasztalatom róla.
Más:
Valaki ismeri a SlideScreen nevezetű launchert? Mióta feltettem az új ROM-ot, sorra tesztelgetem a launchereket, mert eddig egyik sem jött be úgy igazán. Még a zeam launcher is rettentően akad nálam. Most próbálkozom a SlideScreen-nel, és eddig ez tetszik (tetszene) a legjobban, a maga minimalista módján, nagyon ötletes az elrendezése, pont annyi infó van a főképernyőn amennyire nekem szükségem lenne. VISZONT a fejlesztő honlapján ugyan nem találtam erre irányultan információt, viszont elméletileg már nem fejlesztik, marketről is lekerült... Csak egy béta változatot sikerült letöltenem, de az nem az igazi...
Valaki esetleg használta/használja ezt a launchert? Van rá némi esély,hogy más néven, de ugyanezzel a felépítéssel valaki más is fejlesztget ilyesmit?Őszintén szólva a fülemen folyik ki ez a sok csilivili ide forog, oda ugrál, kocka belsejéből mászik elő, stb ultradizájnos látványelem.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
Cyanogen MiniPRO 2.3.7 CM7 V21
Amit lehet kipakoltam sd-re, szabad memória van bőven, az alaphoz képest legalábbis.
Akad, szaggat, a főképernyő alig akar betölteni, fél perc mire bejönnek a widgetek, az a kettő legalábbis ami ki van rakva. :S
Ezt csinálja LauncherPro, GO Launcher és Zeam is. Egyedül ez a slide screen menne gördülékenyen, csak mivel béta, tele van hibával. Most Launcher 7 van fennt, azzal próbálkozom, de ezek az androidra konvertált csempés megoldás nagyon ingatag.Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Burki
aktív tag
Valami tipp? Gari már nincs rá, úgyhogy a szervízbe hiába viszem.
Esetleg próbáljak meg másik romot?Nem vagyok hajlandó belenyugodni, hogy egy ilyen telefontól nem várhatja el az ember,hogy mindenféle animáció,csilivili ragyogás nélkül elvigye az alap alkalmazásokat. GO sms-t használok, meg TouchPal Dialert, azokat is egy örökkévalóság, mire betölti.
Még egy kérdés:
Processzort érdemes húzni? Mennyire lehet feltornázni, amíg még stabil marad?[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lehet valami bug jött elő nálad, a V21 már elég régi és nem is fejlesztik.
Cserélj kernelt, és tegyél fel valami romot. Nekem jó tapasztalataim vannak a GinTonic + Zombie kernel párossal, másoknak meg az újabb nAa kernellel is.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
(jan)
őstag
válasz CPT.Pirk #2934 üzenetére
Ha már nyitod a loadert akkor szerintem naa kernelt rakj fel, valamint a hozzá való minicm-et.
zo+gintonicban akad egy két hiba.
próbálgattam a launchereket közben, zeamon és go-n kívül nem érdemes mást felrakni
Én leszoktam ezekről a külön sms meg tárcsázó progikrol, nemigazán van értelme
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
csabibmx
tag
kiskaktusz: Köszi a válaszokat.
A google fiók bejelentkezésről nincs negatív tapasztalat?
Egy barátomnak van ilyen telefonja és első használatba vételkor nem jelentkezett be
(nem az android miatt vette így nem is tudta,hogy ilyet is lehet vele).
Amikor a kezembe került megpróbáltam bejelentkezni de nem engedett.
Rákerestem de azon kívül,hogy másnak is volt ilyen problémája tuti megoldást nem találtam a problémára.A Vibernek örülök mert más a szolgáltatónk és jó lenne olcsóbban beszélni.Esetleg tudtok megbízható Viber apk-t?[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
csabibmx
tag
válasz kiskaktusz #2937 üzenetére
Köszi,találtam Vibert a Nokia programok oldalán.
De a bejelentkezési probléma megoldás továbbra is érdekelne.
A Viber jobban bejön hanghívásra...a Skype sokat eszik ha nem jelentkezel ki.
Ha kijelentkezel akkor meg nem jelez.[ Szerkesztve ]
Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
kiskaktusz
addikt
válasz csabibmx #2938 üzenetére
3Gről, vagy wifiről? Ha egyikről nem megy, próbáld meg másikról... Ha nincs is 3G előfizetés, de van pénz a kártyán, vagy előfizus a kártya, akkor sem fog sokat levenni, mert nem sok adatot forgalmazol bejelentkezésnél..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Amras
tag
Kis segítséget kérnék:
Legújabb Flashtoolt felraktam, rootoltam a készüléket, újraindítás után a root ellenőrzés nem aktív, nem tudom visszaellenőrizni, hogy rendben van, a superuser telepítve van.
Fel akarom telepíteni a ROM managert, de hibát dob ki (ERROR - Failure [INSTALL_FAILED_OLDER_SDK])
Ilyenkor mi a teendő?Minden születés véres. A Nap kései szabdalják a csavargók köpenyét, Széttépik a nehéz álmot.
-
kiskaktusz
addikt
A root biztos sikerült? Újraindult root után? A root ellenőrzés nem mindig zárul sikerrel, ha sikerült a root nyomjad addig, amíg nem írja az ellenőrzés, hogy sikeres.. Nekem 2.-ra már mindig kidobta a látni kívánt sorokat..
Sok szerencsét
-
csabibmx
tag
válasz kiskaktusz #2939 üzenetére
Egyikről sem ment ezért is kérdeztem hátha van valami beállítási pont amin változtatni kell vagy ilyesmi.
KösziEricsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
Amras
tag
válasz kiskaktusz #2941 üzenetére
Minden születés véres. A Nap kései szabdalják a csavargók köpenyét, Széttépik a nehéz álmot.
-
Burki
aktív tag
Adok neki még egy esélyt, most letöröltem minden sz*rt róla, és gyári launcherrel fut. Ugyan tetszeni nem tetszik így, de a sebességgel így nincs gond eddig.
-
Amras
tag
válasz kiskaktusz #2944 üzenetére
Frissítettem, rootoltam, ugyanaz flashtoolal is superoneclickel is ugyanaz az eredmény
-
Amras
tag
válasz kiskaktusz #2947 üzenetére
Nem értem mi a gond, beállítottam az USB hibakeresést, rádugtam a gépre, rányomtam, hogy töltse a készüléket. Elindítottam a Flashtoolt, rootoltam, újraindul a telefon, fent van a superuser is, de se ellenőrizni nem engedi a flashtool, és a rom managert se engedi telepíteni.
Valamit rosszul csinálok??Minden születés véres. A Nap kései szabdalják a csavargók köpenyét, Széttépik a nehéz álmot.
-
Amras
tag
válasz kiskaktusz #2949 üzenetére
nem semmit, még az ellenőrzés gombra se tudok rányomni mert inaktív
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest