- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszönöm!
Végül át kellett mennem GInTonic romra, mert a V21-es cyanogénnal nem jó a kernel, állandóan rebootol, írják is a fórumban. GinToniccal meg egyből jó. Kivi leszek, aksi üzemidő hogy alakul ezzel.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
1.) Kíváncsi lennék, h az N-es wifi szabvány támogatott-e MiniCM7 Pro v21-ben?
Dr6gon fórumtárs a seria.hu-n lévő egyik fórumon már válaszolt a kérdésemre, oly módon, h gyors, de azt nem tudta megmondani, h támogatja-e a készülék a szabványt.
Valaki erre valamit?2.) A készülék hotspot funkcióját többen hibásnak vélik. Mindenkinél rosszul üzemel?
3.) A v21-esben vannak-e hibák/bug-ok? Azért is érdekel ez a dolog, mert ugye, mint azt olvashattuk az XDA fórumon, Paul készüléke tönkrement, és véget ért ezen ROM fejlesztése.
4.) Ma olvastam egy frissen felröppent hírről: http://itcafe.hu/hir/okostelefon_carrier_iq_kemprogram_nyomkovetes.html
A fórumon néhányan taglalják aggályaikat afelől, h a főzött ROM-ok tartalmazhatnak adatlopó, vagy hasonló eszközöket.
Vélemények erről?5.) Olvastam olyat, hogy 2.3-as ROM-oknál a "G sensor" (ha nem tévedek ez a gravitációs szenzor nem működik.
Tapasztalat erről?CPT.Pirk!
Másik kernelt probáltál ROM csere előtt? Ha jól érzékelem neked sok problémád adódott a v21-es CM7MiniPro-val.Köszönöm:
zsoltip -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Talán, de nem volt azonos nevű fájl, mint a piros szövegben felsoroltak. Egyik tag írta a fórumba, hogy törölte őket, de így is reboot van minden boot alatt V21-el.
zsoltip: ez az első kernel cserém. Valahogy Cyanogennel nem tudom reprodukálni azt az állapotot, mikor egy éjszaka alatt merült a teló 5%-ot mindössze. Ha most a Zombi Panik kernel és a GinTonic sem válik be, akkor valszeg aksi gond lesz.
-G szenzor működött eddig mindig. Adatlopó cucc meg kétlem, hogy az XDA-s emberek romjaiban lenne. A rövid fennlét alatt nem találkoztam buggal a V21-ben.
Max annyi, hogy a CM egyik verziójával sem jutottam még ki a sulis proxyn, holott azonos beállításokkal egy ZTE Blade-es kolléga meg bármi 2.3-as rommal röhögve netezik.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na energiaügyi report:
GinTonic 2.3.5 + Zombie Kernel Panic 1.63 + "Speed" gyártmányú aksi + elvégzett aksi kalibráció:
Teljes feltöltés 0-ra merült telefonról 46 perc a gyári töltővel.
Youtube HQ videó Wifin keresztül 43 percig ment.
*CPU undervolt nem volt bekapcsolva még, csak az "ondemand" beállítást tettem át "smarter ondemand"-ra. Majd megnézem undervolttal is.GinTonicról:
-szép színes boot animáció
-van pár érdekes/hasznos extra benne a Cyanogenhez képest
-színes menü ikonok
-valamiért a gyári se és az ADW launcher is konstans összeomlás üzeneteket küld, de én GO launcer EX-el használom, az teljesen stabil és van hozzá telepíthető magyar nyelv.Összességében nekem tetszik a GinTonic.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah, annyira jó, hogy első hívásomkor kapásból le is tette a kagylót.
Am. nem olvastam utána a smart ondemandnak, de most lemerítem, bekapcsolom az undervoltot, majd pedig újra megnézem meddig bírja Youtube lejátszást.
-
roly7
tag
Lenne egy amatőr kérdésem külföldről behozott androidos telefont meg lehet tanítani magyarul?xperia x 10 mini pro lenne a telefon.A SE oldalán van egy ilyen lehetőség hogy szoftver frissítés ha azt megcsinálom magyar lesz vagy kell valami más okosság?
-
ko9
addikt
WotanClienttel/FlashToolal ráraksz egy Cent Europe szoftot, és meg is vagy vele... Kb 15perces művelet, letöltéssel együtt.
Vagy főzött ROM-ot raksz fel seria.hu-s leírás alapján.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
A fizikai billentyűzetem becsukott állapotban is világít.
Ez másnál is így van?
Zavaró, mert fölöslegesen eszi az akut...Miért lehet?
Köszönöm:
zsoltip -
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget.
Talán sikerült egy fórumtárs által linkel programmal megoldani a bill. világítást.
[link]Újabb kérdésem lenne:
1.) Kamera hangját hogyan lehet kikapcsolni? Mikor megnyomom a gombot a fényképezéshez csippan... Nem tudtam ezideig kikapcsolni.2.) Másik kérdésem az lenne, h a korábbi telefonomról .vcs és .nsf formtumban is kimentettem a naptárbejegyzéseimet. Hogyan tudnám ezeket importálni a google naptáramba?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Flashtoolal nem igazán tudod elrontani a telót, mert ha valamit el is baltázol, a pc comapnion progival vissza tudod állítani a telót gyári állapotra akkor is, ha nem jut túl az SE feliraton a boot.
Flashtoolról minden itt: [link]
Röviden:
- ezzel kell a rootloást megcsinálni a frissített, 2.1-es gyári szofton.
- rootolás után ezzel tudod feltenni az xrecoveryt
- xrecoveryvel a cwm recoveryt
- cwm recoveryvel meg már azt a romot, ami tetszik.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Géé.
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült figyelmetlenségemből adódóan egy nem a telómhoz való romot feltennem.
A companion lasssan 4 órája dolgozik a telón, de nem jut tovább. Próbáljam meg újra elinditani?
előre is kösziAlapvetően polihisztor vagyok, de ezen kívül még számtalan dologhoz értek
-
Géé.
csendes tag
Köszi, már el is indult.
Alapvetően polihisztor vagyok, de ezen kívül még számtalan dologhoz értek
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Összeszedtem egy kupacba a már leírt és még néhány kérdésem.Ezekre nem tudom a választ, segítséget kérnék.
1.) Kamera hangját hogyan lehet kikapcsolni? Mikor megnyomom a gombot a fényképezéshez csippan... Nem tudtam ezideig kikapcsolni.
xda-n olvastam olyat, hogy egy hang fájlt kell törölni, de én azt a fájlt nem találtam a leírt helyen.2.) Másik kérdésem az lenne, h a korábbi telefonomról .vcs és .nsf formtumban is kimentettem a naptárbejegyzéseimet. Hogyan tudnám ezeket importálni a google naptáramba?
Csak nem kell beírogatni őket egyesével...3.) Bluetooth-on keresztül nem tudok fájlt fogadni. Mit csinálhatok rosszul?
4.) A főmenü elrendezése miért változik meg időnként magától?
5.) A zenelejátszón figyeltem meg, hogy nem tudom bezárni, vagyis nincs ilyen opció benne. A "Szünet"-tel leállítom a zenét, majd a futó alkalmazásoknál tudom kilőni.
Ennek így kell működnie? Kétlem...6.) Bekapcsolás után beírom a PIN kódot, majd a készülék nem tölti be a főképernyőt egyből, hanem ezt írja:
/// SIM hálózati függetlenítő PIN kódja
""Kódot kér ide""
Felodás
Elvetés ///Ezt ki tudom kapcsolni valahogy, hogy ne kérje, minden bekapcsolásnál?
7.) Ha mappába szeretném rendezni a dolgaimat, nem mondjuk ABC rendbe, akkor hogyan tudok mappákat létrehozni a menüben, nem az asztalanon(főképernyőn).
Köszönöm:
zsoltip -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintetek is azonos ebben a vaterás hirdetésben lévő: [link] BST-38 aksi a [link] bst-38 hamisításáról szóló lapon alul kinagyított képen lévő hamis példánnyal?
A kulcs a hologramos matrica.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltip
őstag
válasz zsoltip #2380 üzenetére
6. kérdésre megvan a válasz, hátha másnak is ez a gondja:
Régi a SIM kártya, újat kell kérni a szolgáltatótól. Az én esetemben Telenoros készülék, pannonos SIM. Kérek egy új, telenoros SIM-et.Forrás:
^Not necessarily, my phone was locked to Rogers and I was using a Rogers Sim card, how ever I got the same error. Turns out that my Sim card was too old or something, so I went out and got a new sim card from them (5 dollars) and once I activated it over the phone with a Rogers Rep, the issue was then resolved.
[link]A többi kérdés, még kérdés a részemről...
-
Géé.
csendes tag
Sziasztok!
felraktam ezt: MiniCM7_Pro_V20 és indulásnál fagy a teló.
valami ötlet??Alapvetően polihisztor vagyok, de ezen kívül még számtalan dologhoz értek
-
Géé.
csendes tag
nem
-
Géé.
csendes tag
most mi a teendő?
-
ko9
addikt
válasz CPT.Pirk #2394 üzenetére
Az egész wipeolás kb 2 sor az updater-scriptben, nem tudom egyes ROMgyártók miért nem tudják alaból beleírni
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet visszaállítani mindent benne alapra mint amikor először bekapcsoltam, keresem már jó ideje, a kis piszok 1 nap alatt csinált 498Ft-os számlát, (csak wifi módban használom) pedig tiltok mindent még a beállításokban is átírtam a számokat kamura, viszont, hogy használjam a market-et engedélyeznem kell a szinkronizálást és ha az 5ös wifi bluetooth frissítésnél (alkalmazásfelületen) adok engedélyt neki akkor kikapcsoláskor csak az automatikus szinkronizálást tiltja a háttéradatokét nem. tegnap vettem, teszt gyanánt, hogy mennyire tudom kezelni ami az első órában szörnyű volt de 3óra elteltével már tetszett, és jöhet a LWW szerdán lehet sajnálni fogom ezt a kis frankó billentyűzetet, szeretném elajándékozni a telót azért kellene alapra visszaállítani mert tele van az adataimmal
amúgy nagyon frankó kis telefon, amit nem értek, az alkalmazás felület rendszeres átvált beállítás módba de ok nélkül, mert nem nyomom sokáig a kijelzőt erre valami trükk van?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest