- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabu3x
tag
Nem tudom volt-e már téma, de van-e arról infója vkinek, hogy vajon a samsung omnia 7-et lehet frissíteni az ősszel esedekés mangoval, vagy csak újabb készülékeket?
-
hitman77
senior tag
Az eredeti JJ6-os T-s software-ben benne van.
Ennek a hivatalos update-je után KB3-ra frissült és benne maradt.Aki nem várta meg a hivatalos update-et az JK1-re frissült, ami nem T-s (és régebbi mint a KB3), és nem maradt benne.
Aki kivárta, hogy a Samsung, T, Microsoft megoldja a problémát, annak a legfrissebb software verziója van fent amiben a 3G kikapcsolási lehetőség is megmaradt.
-
Hido
tag
Itt van, hogy melyik verzió, mit tartalmaz, milyen frissítést:
A nodo tudtommal a 7.0.7390.0 a 7.0.7392.0 meg valami kis javítás hozzá.
-
fahrii
őstag
Mielőtt megvettem a telót egy csomó helyen láttam egy Twin Blades c. játékot. Na azt marketen nem találom sehol, esetleg tud róla vki vmit?
-
hitman77
senior tag
A verziószámok alapján úgy néz ki, hogy teljes csere volt.
Nem mondtam, hogy bárki türelmetlen lett volna, bár igazából érthető lett volna abban a szituációban, de igaz, hogy a függetlenek JK1-el kapták, amiben alapból nem volt ez a lehetőség.Ezért is írtam, hogy csak a T-s softwareben van meg ez a kapcsoló. Miután te JK1-re manuálisan frissítettél, már nem T-s softwaret raktál fel hanem egy függetlent.
-
Hido
tag
...ugye be kell jelentkezni Live-ra, hogy tudd használni a telót. Ezt értem, de hogy a fenébe tudok kilépni és másik felhasználóként belépni ismét? Lehet egyáltalán? Hiába nyomkodom a ME csempét, de semmi sign out. A settings-ben sem találtam, jöttem rá erre.
-
Воланд
titán
Igen, csak ez van. Az elsőként megadott azonosító "összeforr" a telefonnal, csak így lehet megváltoztatni. Mivel ezeregy dolgot szinkronizál (már ha van mit, persze) így teljesen érthető.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
A beállítások, People részben meg lehet változtatni az accountokat (a windows live-ot is), és hozzá is lehet adni újat, az nem segít?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Nem tudom, sosem probaltam, csak latom, hogy van lehetoseg arra, hogy a mar beallitott live azonositot megvaltoztasd (szerkesztheto), es arra is, hogy hozzadj ujat.
Amugy a kontaktok torolhetoek, a naptar is, nem?Szerk:
Megnéztem, tényleg nem valtoztathato meg az elso szamu azonosito, csak resettel.
Hat ez van.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Pár napja nektek is rosszul jelenik meg itt a fórum teteje és alja?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Ma azt kezdte el csinálni a telefonom hogy amikor elkezdek hivni valakit elsőtétűl a kép és nem is jőn vissza sehogy sem.
Csak ha pl ráteszem USB-re.
Ez miért lehet ? -
rebugra
aktív tag
válasz madarasz92 #7432 üzenetére
Na ilyet nekem is csinált sajna :S Hard Reset lett a vége...jó lenne tudni mitől van..
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
wark92
tag
Nagyon felbasz hogy wifire kapcsolódok belépek internet explorer es nemtolti be az oldalt. Csak ha kilépek és visza 3 szor. minimum. Masnak van ilyen?
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
wark92
tag
-
Arhquis
aktív tag
Van egy ilyen problémája a rendszernek, hogy nem veszi észre, ha menet közben csatlakozik fel wifi-re. Előbb meg kell várni, míg a wifi csatlakozik, és utána indítsd el a böngészőt.
A sokszori nekifutás pedig valszeg az lehet, hogy a böngésző tud háttérben futni, tehát még offline módban elindítod, ő gondolom próbálkozik betölteni, és hiába lépsz ki, ő még szenved, mert nem látja, hogy közben lett net.
Amúgy ugyanez a jelenség e-maileknél is előjön. Szintén képesek háttérben futni. -
moonman
titán
válasz Arhquis #7440 üzenetére
hat nemtom, en meg egyszer nem vettem eszre, hogy a bongeszo nem tud betolteni valamit,, mert "nem veszi eszre", hogy van kapcsolat. mondjuk eleve gyorsabban felcsatlakozik wi-fi-re, mint ahogy bejutok IE-be, de ha ugy zarom le, hogy benne vagyok, akkor is megy egybol.
-
csab2
veterán
WP7-re van valami képernyö fényképezö progi?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
laczko1974
csendes tag
Csengőhangot lehet valahogy letölteni ? Mert a gyáriak elég gyengék
-
-
válasz laczko1974 #7445 üzenetére
Nincs mit.
Praktikusan egyébként egyszerűen el lehet az ilyesmit önállóan dönteni: ha nem látod hogy hogy lehet valamit megcsinálni WP7-en, akkor azt nem lehet
“All nothings are not equal.”
-
Воланд
titán
válasz bandi0000 #7447 üzenetére
"és az új frissítés tartalmazza azt h az mp3-at is be lehessen rakni csengőhangnak?"
A NoDo még nem, majd ősszel a Mango tartalmazni fogja ezt is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest