Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Megrendeltem a fekete Neo-mat
Holnap itt van. Kíváncsi leszek rá milyen lesz. -
Parallaxis
addikt
válasz
Giorgio1313 #47 üzenetére
Érdekes csuklód lehet
A legtöbb embernek az a baja inkább, hogy nagyok ezek a készülékek.
-
HoaryFox
őstag
1. oldal 3. bekezdés: "A Gear 2 és a Gear 2 közötti anyaghasználatbeli különbséget jól szemlélteti, ..."
Asszem itt kimaradt valami
-
Giorgio1313
aktív tag
Én a Motorola 360at várom már nagyon. Ezeket kipróbáltam boltban de nagyon kicsik voltak csuklómon
-
Z_A_P
addikt
Ok, megtalaltam par valaszt:
Bejövő hívás esetén az óra képes csörögni vagy rezegni is, de a kettőre együtt sajnos nem képes, valószínűleg nincs benne dedikált vibramotor, hanem a hangszóróval keltik a rezgést, mint a régi, szép időkben.Tulajok!
Milyen programot tartanatok hasznosnak (ami nyilvan meg nincs, vagy nem jol van megirva)? -
Napfénysüti
nagyúr
Alakul ez, egyre jobb lesz.
-
Boom21
tag
válasz
baloghbalint #41 üzenetére
Ez tényleg csak ízlés kérdése.. az egyiket csak nézegeted, a másikat használod is... más kategória... én is órabuzi vagyok, van jópár óram minden alkalomra de van ilyenem is... de igazad van, ez szerintem se kor kérdése...
-
Komplikato
veterán
Tudom ez csak koncepció, nem végtermék, de kissé jobban tetszik mint az eddig felötlött négyszög/kör megoldások:
http://meizufans.eu/mwatch-meizu-smartwatch/
Persze nyilván ez se tetszik mindenkinek, de akkor is fantázia dúsabb szerintem. -
baloghbalint
tag
válasz
tothmaxy182 #1 üzenetére
bocsi hogy a szabályszerűségeddel szembe megyek de 16 éves vagyok és egy DOXA óra jobban csábít mint ez a két szar
-
Criton
veterán
kár, hogy kevés app van még csak hozzá
-
Silenzio
addikt
Szerintem rondák. Egyszerűen csak rondák. Dehát ízlések és pofonok. Majd meglátom, az Apple mit lép.
-
nismoka
addikt
válasz
RaveForce #30 üzenetére
Nem az sw1 ről beszéltem az katasztrófa volt ezen a téren (oled), az sw2 viszont annál jobban látszik minnél erősebb a környezeti fény pld direkt napfény, ami az oled-ről amit a samsung is használ nem mondható el, persze az sw1-nél sokkal jobban látszik azért, ennyit az idiótaságról. Mielőtt oled ellenesnek titulálnál elmondom hogy samoledes telefonom van.
-
batai15
félisten
Jók de az áruk...
-
törölt tag
Lemaradt, hogy olyan készülékekkel is együttműködik, mint BMW i3, valamint pár Trek kerékpár.
-
1697
tag
Nekem van lehetőség viber ,whats megjelenítésre a manager beállításban.Használom is csak néha késve vagy nem mindig érkezik meg rá!Gyári rajta minden.Ami erdekes,hogy Chaton értesítés mindig megjön,gondolom azert mert Samsung találmány.Különben érthetetlen,hogy ha a hívásokat, email- eket,folyamatosan 100 % al közvetìtí a többinél miért marad le néha??!!
-
Boom21
tag
Bevallom a Viber értesítéseket még nekem se sikerült előcsalni... a gyári Rom tudtommal nem is alkalmas rá... én feltettem a Null Romot[link] és elvileg azon valahogy jönnie kéne, de még nem volt időm rá hogy nyúzzam ezzel az új Rommal.. 5 napja van fent.
Valahol még azt is olvastam, hogy ezzel a ROM-mal más androidos készülékeket is össze lehet vele hozni, persze nem teljes funkcionalitással... majd megkeresem XDA-n olvashattam azt hiszem...
Ami viszont biztos, hogy ebben az állapotában lehet az órán net, billentyűzet és még pár dolog
-
bteebi
veterán
Hát nem lett sokkal jobb az elődjénél... Az ára pedig nagyon felejtős, még feleennyiért is sok lenne.
-
temes69
aktív tag
nekem pebble steel van. az kompatibilis mindennel (android, ios) csak a wp-vel nem. igazából órát akartam már venni, nem kifejezetten okosórát, és úgy jött a képbe a pebble steel. ezt két szíjjal küldik, gyárilag a bőrszíj van rajta, de küldenek mellé egy fém "szíjat" is. órás tudja átszereleni. a kijelzője e-ink, ez folyamatosan mutatja az aktuális watchface-t ami éppen ki van választva. sztem tűző napon még jobban is látszik mint sötétben
ha kicsit megrázod a kezed akkor működésbe lép a háttérvilágítása, de nem úgy hogy éjjel kiég tőle a szemed, csak diszkréten.
rengeteg alkalmazás van hozzá meg nagyon sok watchface is. rajtad múlik mire használod. az üzenetek(email, sms, fb) jó, hogy megérkeznek rá. én nagyon szeretem, hogy ha keres valaki nem kell a zsebemből elővenni a nexus4-et, elég csak rápillantani az órára és ha akarod akkor bontod a hívást. meg összemászik a google maps-el is, az nagyon tetszik, hogy ha gyalogosan navigálsz akkor rezeg a kereszteződésnél és mutatja hogy merre menj, nem kell a telóval a kezedben mászkálni.
az én véleményem az ezekről az órákról, hogy ha éppen órát akarsz venni akkor érdemes egy ilyenre beruházni, pláne ha a kütyüket is bírod, viszont csak ilyet venni a funkciók miatt nem éri meg.
jah és ez 50méteres mélységig vízálló, (bár soha nem értettem ki merül ilyen mélyre ilyen órával) és vagy 5-6napig bírja egy feltöltéssel. -
nismoka
addikt
válasz
Lionking01 #10 üzenetére
Igen és a sony sw2 napfényben is látható ami nem hátrány egy óránál, ellenben a samsungal.
-
S1M0N
senior tag
"Az S Voice rendszeres használói örülhetnek, a funkció a Gearen." - Itt lemaradt a mondat vége, ami gondolom az akart lenni, hogy "is elérhető".
(3. oldal, 4. bekezdés)Amúgy én régóta gondolkozok egy okosórán, Note 2-höz nem lenne rossz, a mostani Samsungos kínálatból a Gear Fit tetszik a legjobban.
Kamera nekem nem kell, de ha az övemre van csatolva a Note 2, akkor annak levétele nélkül jó lenne olvasni az üzeneteket, számot váltani, megnézni, hogy ki hív.Csak eléggé drágák, bár a Fit még a legolcsóbb.
-
Próféta
tag
"A Gear 2 család kapcsán a Samsung egéybként 1,5 GB RAM-ot, legalább 4.3-mas Android verziót és Bluetooth 4.0-t ír elő"
Az S3-amban 1 GB a RAM, akkor mégse kompatibilis vele a Gear2?
-
DMG
senior tag
Én ezt a kompatibilitást nem értem, miért nem céloznak meg vele mindenkit? Nem ártana egy ilyen cucc, ha kiforrotta magát még elgondolkodom rajta, már ha olcsóbb lesz.
-
halkow
őstag
jó kiss cucc szeretem az órákat
jól jönnek ha lemerült a teló.
Azért nem kompatibilis más gyártók termékeivel gondolom hogy ha valakinek ez kell akkor vegye a samsung termékeit és ezzel is erősítse az eladását. -
Boom21
tag
Én a Gear1-et nyúzom, nagyon kényelmessé tesz. eleinte nem hittem hogy tudom majd mire használni, inkább a kíváncsiság miatt vettem meg. Nekem pl. jól jön hogy bejövő hívásnál vagy üzeneteknél (emaileknél) nem kell elővennem a NOTE3-mat, az órával elintézem ezeket pikk-pakk. Még a kihangosítója része is használható, a céges kocsimban nincs is kihangosító az órán beszélek tökéletesen. Az is jól jön ha gyorsban kell valamit lefényképeznem vele, karon hordott fényképezőhöz képes elég jó képeket csinál -kézremegősök nem tudnak jó képet csinálni vele
. Plusz alkalmazásnak letöltöttem rá egy fordító programot is, külföldön pl. étteremben a kamerájával lefordítottam az étlapot
de persze nem a gyári firm van már rajta
Nade Gear2 és Fit... a Fit jól néz ki, nekem mondjuk kicsit csajos és hiányozna a kamera... a Gear2-t meg megvárom amíg felére esik majd az ára és lehet cserélem... addig engem kiszolgál a régi modell.
Egyébként valahol mintha azt olvastam volna hogy az Gear1-hez is csinál majd a SAMU Tizen-t... erről nem tud valaki?
-
Simi87
senior tag
egész emészthetően néznek ki. 30-ért biztos jó vétel lenne.
-
dikan
tag
Nekem első generációs SmartWathcom van. Egy ideig jó lesz még. Megvárom a Motorola kerek számlapos óráját a cserével.
-
Lionking01
tag
Szerintem egy Smartwatch 2 sokkal jobban megéri. Igaz nincs pulzus számláló, és nincs kamera, meg kihangosító sem, de... cserébe, a legtöbb andorid telefonnal kompatibilis. Minden tud, amit kell. Az értesítések ott is megjelennek, és kb. ugyan annyi felesleges, és kevésbé felesleges app van hozzá a play áruházban. IP67-es. Igaz a felbontás kisebb, de amilyen távolságról az ember egy órát néz, szerintem ez nem zavaró.
Ja. és újan 40ezer forint. -
Burt1793
veterán
Nem rossz, 3-6 napig bírja egy töltéssel az óra..
Az enyém fényenergiával töltődik, így még 10 évente se kell elemet cserélni benne. A mobil, tablet meg mindig ott van a zsebemben. -
RaveForce
veterán
Gear1-et használtam, elég erősen hozzá lehet szokni a kényelemhez és az üveg-fém kombó + super amoled kijelző durván hightech volt és tetszetős, csak az akksi... bár ezek fejlődtek szerencsére benne, de nekem a FIT nyerte el jelenleg a tetszésem az a hajlított super amoled a csuklón elég fjúccsörisztikus
-
NoMagix
addikt
Ez a második eresztés már jobban tetszik, főleg, hogy van kamera nélküli verzió!
Majd ez is elterjed mint a nátha, és lesznek sokkal elérhetőbb árú társaik! -
Fr0z3n
őstag
Támogatott készülékeknél a Note 3 kétszer szerepel.
Nekem a Galaxy Gear még mindig jobban bejön külsőre, hiába bumszlibb. A neo legalább jó áron van.
-
blueMerle
veterán
Az a baj hogy a legtöbb funkció bullshit. Amire szükség van egy okosóránál az a hívóazonosító, esetleg a bejövő üzenetekből pár sor, elmulasztott hívások jelzése és ennyi. Esetleg még a fényképezőgép. Anno a Sony nagyon jó vonalon indult el és nagyon sajnálom hogy manapság nem kapható ilyen jellegű bt (okos)karóra:
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz cucc, de mivel en nem hordok orat, nem tudnam semmire sem hasznalni. Viszont ha az ember telefonalni is akar vele, akkor johet meg egy kis plusz koltseg, mert bizony a bt fules kelleni fog neki. Zenehallgatasra meg kicsit draga lenne, foleg hogy bt-s fulhallgatokban minosegi darab nem sok van.
De biztos lesznek erre is fogekony emberek, ahogy az elso verziora is voltak. Szerencsejukre mar tobb mobillal mukodik, mint az elodje, ez bizony plusz pont. -
tothmaxy182
őstag
Elég húzós az áruk... Valószínűleg az újdonság varázsa miatt! Nekem egyelőre nagyon nincs szükségem rá. Ha meg a menőségi faktor miatt kell valakinek, és van rá 100ezre, akkor szerintem a (16 éveseket kivéve) egy ilyen órát többre becsül a társadalom. Persze a két terméknek semmi köze egymáshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkeztek a második generációs Samsung okosórák, melyek kialakítása és kompatibilitása sokkal többet fejlődött, mint tudásuk, de panaszra nincs okunk.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Huawei Watch GT 3 Pro Titanium szürke bőrszíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest