Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thboxx

    aktív tag

    Üdv. mindenkinek!
    Először is BÚÉK! Aztán... Tegnap délután levettem töltőről az órát, 100%. Hajnali 3kor sipákolt, hogy túl alacsony energiaszint, 5%!😱 Vissza töltőre, majd reggel néztem volna mi van vele, de a wearable app nem indult, csak köröz. Másfél óra alatt esett 10%-ot a töltöttség. Vagyis laza 15óra alatt nullázza le magát.
    Nem tudom melyik frissítés cseszte el, vagy a tegnapi voda-tcom balhé, de a wearable app helyrehozatalát negosztom, hátha másnak is segítség lehet. Redditen galáltam hasonló panaszt és a megoldás nálam is működött.
    Telefonon töröltem a wearable gyorsítótárat, kényszerleállítottam az appot, a telefon beállításaiban az automatikus dátumot kikapcsoltam és átállítottam dec.29-re majd indítottam a wearable appot. Ha elindult, utána mehet vissza az automatikus dátum.
    Úgy vélem, mivel nem volt jó a telefon és az óra közti kapcsolat a wearable app kinyiffanása miatt, az óra többé-kevésbé önállóan működött és ezért merült. Remélem ez megoldotta. Ha nem, úgyis írok még a fejleményekről...😅

    Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!

Új hozzászólás Aktív témák