Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

Üdv Skacok aki még esetleg "itt" van.

Majd 3 év után, kb. egy hónapja én is áruló lettem.
    Beneveztem egy S4-be.
    Kéz alól , egy hollandiából származó, gyárilag független darab.
    Sajnos így "csak" egy év alap garancia van rá, viszont kb. fél áron volt. (listaárakhoz képest).
    Pár szóban ha valakit érdekel:
    + W után nagyon gyors, multitaszk frankón működik, nem laggol.. teszi a dolgát.
    + Akku is egész jól bírja, kb. 4 max 5 óra képernyő időt hoz, készenlét meg akár 2 nap is megvan, ha csak ritkán van piszkálva.
    + Jó funkciók

- Knox! Custom romok gari veszés árán..(bár szerencsére ez már gyári rommal is élhető
    - Kamerája elég érdekes.. nappal elég jó képeket készít, de sötétben könnyebben elvérzik mint a jó öreg kis W.
    Ezt lehet progival, kiismeréssel még lehet javítani de...
    Videózásban viszont egész korrekt.. plusz videó közben is tud képeket készíteni..

Szóval nem bántam meg, jó kis masina.. remélem nem lesz vele HW probléma, nem kellene majd a +1 év gari.
    Bár egy "hibát" már észre vettem, a kijelző nem teljesen homogén.. az alsó harmada kicsit másabb mint a többi.
    Éppen csak hogy látszik, illetve csak bizonyos színeknél..
    Pont itt a fórum barnás színén vettem észre. Ezen a képen kicsit talán látszik.
    Ezt még gari idő vége felé meg akarom reklamálni, és dobatni rá egy kijelző cserét... :U :B

Ami még negatív, sose gondoltam volna, hogy már már kicsit nagy :D Nem olyan egyszerű egy kézzel kezelni, de ennyi áldozatot talán kibírok :U ;]

Na de nem is ezért vagyok itt.
    Kérdésem lenne, mert ha egy általam kigondolt minimum összeget megkapok érte, elpasszolnám a W-t, ha nem, marad tartalék telefonnak.. :(((

A kérdés pedig; melyik az a legfrissebb CM verzió, ami bevált, legkevesebb gond van vele?
    Kérdés lenne azokhoz is, akik már megváltak tőle, azokhoz is akik még használják, lévén, hogy nálam még az egyik korai (2013.08.13) CM10.1-alpha8 volt, van fent a telefonon.
    Azóta nem frissítettem a ROmot :B
    Nem volt lelkierőm újra pakolni a rendszert :B

Előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák