- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hematomaI
tag
Ne csináljak egy aksi kalibrációt?
-
Izzé
őstag
Tegnapi dátummal megint frissült a CM9, remélem Te már azt dobtad fel! Volt valami olyasmi hiba, hogy a 28.-ai verzió usb-ről nem akart tölteni, + a kernel most már 3.0.88 lett.
(#10299) tomp: Jó kérdés, én passzolom! Egyébként mennyivel bírja ezzel a 61Mhz-el tovább az akksi?
[ Szerkesztve ]
-
dejansapic
csendes tag
Hali
Samsung Galaxy W-hez utángyártott akksit mennyire ajánlott venni?
Ezt nézegettem az előbb, olcsóbb, mint a gyári, és teljesítményben is jobb.http://www.akkuk.hu/pid00034/Akku-Info/1.60.SAM.999.32,Ut%E1ngy%E1rtott%20akku%20Samsung%20t%EDpus%20EB484659VU%202900mAh.html
-
Izzé
őstag
válasz dejansapic #10306 üzenetére
Ha együtt tudsz élni az akksi dupla vastagságával akkor simán vállalható.
(#10305) tomp: Ok, de holnapra kérhetnék egy rövid beszámolót?
[ Szerkesztve ]
-
FalconKnight
aktív tag
válasz dejansapic #10308 üzenetére
Nem fér bele a gyári hátlappal, mint ahogy a képen is látszik adnak hozzá egy vastagabbat, de szerintem, az amúgy sem egy vékony telónak mint a W, nem állna jól...
Falcon
-
dejansapic
csendes tag
Értem.
És az az akksi, amelyik utángyártott, de gyári teljesítményű, az gondolom nem vastagabb, mint az eredeti akkumulátor, igaz? -
Izzé
őstag
válasz dejansapic #10310 üzenetére
Így van.
-
tomp
félisten
Kijött a HurtSky V4.1 a CM9-re. Felraktam hátha nem fog a zene akadni 61-en.
-
tomp
félisten
Feltűnt, hogy újra frissítette arco a CM9-et, mivel 30-ai dátumos van már fent.
Közben leteszteltem ma az új HurtSky V4.1 kernelt. 122-1804MHz ondemand ütemezővel. Régebbi kernelekkel 122MHz-en a Play Music akadozott így kellett a 245MHz. Az új kernellel érdekes módon 122-n nem akad. Nem tudom mi lett módosítva de örülök ennek. Eddig folyamatos zenével (Play Music+Tunein) 6óra 9percet bírt ki. Most 6óra 33perc. Kipróbálom majd SmartassH3 ütemezővel.
Deep Sleep-ben pedig 61MHz-en megy, hiába állítottam a minimumot 122-re. Olyan smooth a képernyő felélesztése mintha folyamatosan maxon pörögne a proci. -
tomp
félisten
válasz Diego2002 #10320 üzenetére
Magát a készenléti frekit azt akármelyik ütemezővel be lehet állítani 61MHz-re csak nem ajánlott mivel a zenelejátszásnál problémás. 122MHz-en már semmi gond nincs és az akksi is jól érzi magát, mert folyamatosan 122-n pörög kikapcsolt kijelzővel zene alatt. Ha kikapcsolom a zenét akkor leveszi magát 61-re.
-
Luigi-K1
csendes tag
Sziasztok!Sürgős lenne...A telefonom egyszer csak kiírta,hogy "csak segélyhívás indítható" és azóta se hívni,se hívást fogadni nem tudok!A kártya régi és Pannonos (Telenor előd) Mi a teendő??? Köszi a segítséget előre is!!!
-
Luigi-K1
csendes tag
Előfizetéses vagyok már 7 éve...Ezért sem értem.Nem jött sms,hogy esetleg nem fizettem be időben a csekket.(volt már ilyen figyelmeztetés).Nem értem...
-
tomp
félisten
Jelentem 4.1-es HurtSky kernel odab@sz! Airplane módban 12,5óra alatt mindössze 2 azaz KETTŐ százalékot merült az akksi. Deep Sleep módban töltött idő 97%
-
Diego2002
tag
tomp
Újrandult a telefon és meghaltak az appok. Folyamatosan jönnek elő az ablakok, hogy ez leállt az leállt. Nem indul el semmi. Csak a rom alap alkalmazásai.
Mi okozta ezt?Nekem szar az aksim és még nem jött meg az új, és a legutóbbi lemerülés után nekem is el kezdte csinálni ezt a telefon. Csak az alap rendszer megy, semmilyen más alkalmazás nem...
Hogy sikerült helyrehozni a telefont?
[ Szerkesztve ]
..::Diego::..
-
Gabi 8906
senior tag
Lenne egy kis gondom a teloval. Én még ilyet nem láttam. A hiba a videóknál jelentkezett 1-ször, a Youtube-nál. Kékes fátyol a videón, és vibrál a kép. Már MX Player-en is tapasztalható néha a hiba. Facebook-on a lapozásoknál is van néha ilyen bug.(Színes csíkok.)
Mitől lehetnek ezek a hibák?[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
hematomaI
tag
Ilyet még nem pipáltam! Feltettem a Touchwi5v7-romot.Bekapcsoltam az Igo-t és kb. 20mp alatt fogott jelet lakáson belül.A gyári rommal soha nem ment igy.
-
tomp
félisten
Nos kérem szépen!
A múltkori 12óra alatti 2%-os merülés az nagyon a max volt!!
Ma reggel bezártam a térképet és a facebook appot és repülőben 12óra alatt 0 azaz NULLA százalékot merült. 79%-on kapcsoltam be és 12óra elteltével 79%-on vettem elő. -
-
tomp
félisten
válasz SkyLaci #10335 üzenetére
Kikapcsoltam a repülő módot majd 5perc alatt merült 1%-ot. Letöltötte a szokásos dolgokat(email, fb/g+). Negyed óra aktív netezéssel merült még 7%-ot.
A telefon is hideg volt amikor elővettem. CpuSpy szerint a 12óra 98%-át Deep Sleep-ben azaz 61MHz-en töltötte.
A 4.1-es kernellel érezhetően többet bír az akksi! -
Mathiassa
tag
Sziasztok!
Vakuval fényképeztem 30%os töltöttség mellett, és a telefon kikapcsolt. Csak akksi ki-be után tudtam elindítani. Szoftveres bug vagy ez az akku is meghalt?
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Diego2002
tag
Tegnap cseréltem az akkut. Szerintetek kell valamit csinálnom, hogy a megfelelően kezelje az újat, vagyis a megfelelő töltöttségi szintet írja ki a telefon?
Egyébként most akarom a legfrissebb CM9-et felrakni Hurtsky 4.1-el...
..::Diego::..
-
ZOLL30
tag
tudna nekem valaki egy linket adni, amin a szűz, gyári rendszert érem el és tudom visszatelepíteni?
köszi
élni, és élni hagyni..
-
Gabi 8906
senior tag
Megoldódott a gond. Mem kari hiba lehetett. Most minden jó vele.
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
ztoldy
senior tag
válasz Diego2002 #10339 üzenetére
Esetleg töröld recovery-ben a battery stat-ot, de nem feltétlenül szükséges.
Nekem a speedshop-ban vett akkunál írva volt, hogy első alkalommal 10 órát töltsem és ne merítsem le teljesen. 2-3 feltöltés után korrektül bírja az akku az általad is említett kombóval.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Mathiassa
tag
Nem púpos. :S
Más: Ha betört a kijelzőn az üveg, de az érintésekre ugyanúgy reagál, és a pixelekkel sincs gond, akkor milyen alkatrészt kell konkrétan rendelnem és kicseréltetnem?
(Gondolom ezt garanciában nem javítják.)Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
tomp
félisten
Felraktam a legutóbbi CM9-et a 30-ai dátumos kiadást. Pörgősebb a menü!
-
-
ComptonLA
tag
Segítséget kérnék a sok romolóstól. Adott két tablet ugyanabból a márkából. Az egyik a 2.0ás, a másik az utód, 3.0-ás. Elvileg tök ugyanaz a hardver, kijelező felbontás, stb (Rockchip Rk3066, Mali 400Mp4, 1gb ram, 8gb flash, 1024x600). Annyi a különbség, h a réginek fém a hátlapja, az újnak nem, illetve az újabban kicsit kisebb az akksi és a cpu-k is kicsit alacsonyabb órajelen ketyegnek. + a csatik kicsit másképp vannak rajta) Viszont a régebbin van a JB 4.1.1, az újabbon viszont csak ICS 4.0.4. Ez utóbbira még nincs hivatalos JB. Mondjuk tök nem értem ezt...
Szal mi van akkor, ha esetleg felteszem a régebbi JB romját az újabb tabletre? Ha esetleg nem működne, vissza lehet-e gyári állapotba állítani? Vagy ne is próbáljam feltenni rá?
Mind a kettőn stock rom van, csak a 3.0-án van pár előre telepített proggi.Akksi témánál maradva. Az én W-mben 2012.03.01-i gyártású az akksi és egyenlőre semmi baja, pedig legtöbb esetben naponta, max 2 naponta töltöm.
[ Szerkesztve ]
-
FekaP4
csendes tag
válasz ComptonLA #10349 üzenetére
Nem biztos, hogy a driverek jók lesznek az újabb tablethez. Károsodás nem megjósolható, de lehetséges. Én a helyedben nem próbálnám meg, mivel se típust, sem márkát nem adtál meg.
Fórumokon utána nézhetsz, biztos nem neked jutott eszedbe először. Nem sok különbség van a két verzió között, szerintem kibírod, míg megjön a frissítés...
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.