- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mantin
aktív tag
A feel the kitkat nagyon durva battery draint hozott
Csak nálam ilyen? 4.3.1GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
SkyLine3000
addikt
Nagyon úgy néz ki, h asszony megkapja a W-met, én meg benevezek egy Lg F6-ra. Még az Ace 3mat néztem, de szinte ugyanazért az árért (telenor) az Lg bőven jobb.
A W marad a családban, ameddig akar. Főleg a kamerája miatt. Ez az egy, ami miatt kicsit aggódom, mert sztem a W mindkét telónál jobb kamerában. -
SkyLaci
őstag
válasz SkyLine3000 #10903 üzenetére
nekem is nagyon tetszik az F6, ha lesz rá cm akkor lehet hogy az lesz következő (az F6-nál már szinte azt érzem hogy van annyival jobb a W-nél mint amennyibe kerül), de egyelőre még jó a w, és hátha lesz 4.4 rá.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz SkyLaci #10905 üzenetére
Ma megnyomkodtam az F6-ot. Nekem nem hiányzott róla a CM. Max a fölösleges appokat kéne kigyomlálni belőle. Qrva gyors és nagyon szép a kijelzője. 4.1.2 van rajta. Gondolom, előbb-utóbb lesz rá frissítés is. Mondjuk ami fura, mint a sonykban, h a menü és a vissza gomb fel van cserélve. Ez viszont nem tetszett.
A W-t viszont nem lenne szívem eladni. A fényképezője végigkísért 2 nyaralást, meg egy csomó más dolgot és igen jól vizsgázott. -
SkyLaci
őstag
válasz SkyLine3000 #10906 üzenetére
én is futólag megsimogattam ma, tényleg csak anyira hogy feloldottam a kijelzőt, de az is meggyőző volt, meg megnéztem a hátlapot (ami nem túl szerencsés fényes műanyag). még a belső memória szűkös (pont mint a w-n...persze aki fogott már alsóbb kategóriás telefont a kezébe az tudja hogy mi az igazán kevés memória, amikor nem csak nagy játékokat nem lehet rátenni hanem a legalapvetőbb alkalmazásokat sem)
Ja és én felségesnek érzem a lte-t is, bővebb elég nekem a 3g, inkább legyen olcsóbb egy kicsivel. -
SkyLine3000
addikt
válasz SkyLaci #10907 üzenetére
Engem nem érdekel túlzottan a hátlap, mert ha az lg-t veszem, megy rá egy tok.
Ha lesz rá root, akkor már a tárhelyet is fel lehet cserélni és meg lesz oldva. Ebben az árkategóriában meg úgy sem lehet elvárni a 16 gb tárhelyet.
Engem nemhogy az LTE, de még a 3g sem érdekel. Nem használok mobilnetet. 2g-n megy a teló.
Egyébként az ACE 3 is jó teló. Viszont amennyivel kevesebbe kerül az lg-nél, a telenornál, egyszerűen nem éri meg megvenni.
Azt is megtapiztam, de tft ide-oda, annak is szép a kijelzője. -
ztoldy
senior tag
Én megnézném helyedben a Motorola Moto G-t is. Tiszta android van rajta, lesz hozzá 4.4 is, igaz a kamera nem a legjobb és nem bővíthető, de azért az árért amennyibe kerül, elég korrekt készülék.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
senior tag
Kicsit off, de..
Cm, 10.2 Gmail app.
Már múltkor is kérdezni akartam..
Hogy a búsba lehet csatolni egy levélhez valami tetszőleges fájlt? Pl. PDF?
Mert nekem csak videó, illetve kép csatolása opció van. És ha ezeket választom, nem is mutat más fájlt.
Persze, ha a telefon nem okos, én (se) vagyok az, trükközve megoldom, de azért mégis?!
Trükk : fájlkezelőben kijelölöm a fájlokat, majd megosztás, Gmail és be is rakja mellékletnek.. -
Mantin
aktív tag
válasz SkyLine3000 #10915 üzenetére
Nekem speciel 4.3 al jött elő de máshol sem kizárható
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
SkyLaci
őstag
válasz SkyLine3000 #10918 üzenetére
attól is függ hogyan használod a telefont, milyen alkalmazásokat, és az is lehet hogy eszedbe sem jut megnézni hogy beragadt-e...mindegy tényleg nem nagy ügy
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLaci
őstag
-
Mantin
aktív tag
válasz SkyLine3000 #10920 üzenetére
Akkuhasználatnál első helyen a médiaszerver szerepel ha beragadt
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
-
SkyLaci
őstag
XDA-n elkezdtek szállingózni az első 4.4 romok
-
SkyLine3000
addikt
Azt kell hogy mondjam, a W-m minden szempontból jobb képeket lő, mint az F6. Úgyh valszeg a W is megmarad még jóideig.
-
SkyLaci
őstag
válasz SkyLine3000 #10930 üzenetére
Nem gondoltam hogy a w ennyire jónak számít a fotózás terén a középkategóriában (igaz elötte i8510-em volt, meg most is inkább fényképezőgéppel fényképezek, ahhoz a minőséghez vagyok szokva)
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Tegnap este leraktam az asztalra a telefont. Ma reggel felveszem és azt látom, hogy a Nova Launcher nem reagál. Bezárás után nem jön vissza. Állapotsávon az óra is megállt a tegnapin. Újraindítás után a rendszer visszaállt alapra és egy rakás app nem indul el. Mi okozhatta ezt egy fél hónapos rendszernél?
-
senior tag
válasz SkyLaci #10931 üzenetére
Az a "vicc", hogy én is kezdem ezt hinni.. ma olvastam pl. a galaxy Ace 3 tesztet.. háát.. annak sincs túl fényes fényképezője..
Asszem marad még egy darabig a kis öreg....
tomp:
X-akta.. futottam már bele én is hasonlóakba a számítástechnika, elektronika terén..
Megzakkan adott készülék.. gatyába rázás.. és megy tovább..
pl. a W-nél, nekem még gyári rendszernél volt, hogy nem akart bebootolni.. 2 restart, FC, mindent próbáltam, nem akarta..
Nah gondoltam.. ok. mégegyszer megpróbálom, és legalább meglesz az indok, hogy felmenjen a CM... erre gond nélkül betöltött, és ment amíg (1-2 hónap) tényleg fel nem raktam a CM-et.. (bár raktam volna hamarabb )[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
válasz SkyLine3000 #10935 üzenetére
Ááhh,ilyenkor érzem,h. van értelme be-bekukkantanom időnként ebbe a topicba...
• I'll be back •
-
Wonderboy9
csendes tag
Sziasztok,
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mind3 telefon járt nálam az elmúlt hónapban.(Ace 3, F6, W )
Ace 3 ból kaptam eladásra , W-t használtam eddig, F6 -ot használok december elejétől a W helyett.
Konklúzió : kamera tényleg csapnivaló mindkettőben ha azt nézzük milyen volt a W ben 2 éve,
F6: ha kevés a fény belassul az fps videófelvétel közben és nekem a zenelejátszó/fm rádió hangminősége az ami csalódás, ezeken kívül nem lehet belekötni. Ace 3 - ugyanaz a hardver mint F6 ban csak kisebb a kijelző meg az akksi kicsit gyengébb.Tudom, hogy nem a reklám helye, de ha valaki tényleg megkímélt jó állapotú W -t szeretne az enyémet bátran merem ajánlani:
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/samsung_mobiltelefon/i_szeria/samsung_galaxy_w_i8150_wonder_16_gb_karacsonyra_1837293620.html -
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Ez a hirdetés kamu, vagy tényleg létezik már CM 11 galaxy W-re?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
SkyLine3000
addikt
válasz gipsztigris #10938 üzenetére
Sztem az csak 4.4-es launcher lehet. Amikor utoljára néztem az XDA-t, egy hete, még nem volt. Persze, lehet, h azóta van...
-
tomp
félisten
válasz gipsztigris #10938 üzenetére
-
pszabi87
tag
válasz SkyLine3000 #10942 üzenetére
ipromeh féle ringa linga múlt hét óta a telón.
nem az
persze alpha, rengeteg hiányosság van, a rocket playerem pl nem látja az sd kártyát, a build 2 nem ismerte alapból az sd kártyákat fel (szóval recoveryből kellett usb-re kapcsolódni)
a 3 most egy fokkal jobbakkuidő nekem jó: gyak most csak telefonálásra használom, így 76%on van 1 nap 15 óra után
a menüből még sok megszokott funkció (pl felsősoros fényerőállítás) hiányzik.
és a gyári böngésző vacakol veleviszont alig döccen (és kevesebbszer fordul elő h pl eltűnik a billentyűzet gépelés közben, mint a cm9nél)
-
SkyLaci
őstag
-
francizj
tag
Sziasztok!
Segítség kellene
Ha W telefonon videót lejátszok a kép bekékül eszméletlenül zajossá válik.
A képernyő minden más esetben szép színes a képek is jók.
Minden gyári kb. 2 éves telefonKöszönöm
Zoli
-
laller79
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom. A telomon már 4.0, 4.1, 4.2 is volt, de most vissza szerettem volna rakni a gyári romot odinnal. Odin 4.43 verzio. Rommal probaltam többel is, de megcsinálja és utánna folyamatosan újra bootol. Mi lehet a gond?
Segítsetek légyszi! Próbáltam visszolvasni meg rákeresni, de nem nagyon találtam megoldást. -
stefi68
addikt
Hali!
Jár erre még valaki?
Nos eljött az idő, hogy az eddig fiókban őrizgetett szeretett W-met a fiamnak adjam.
Gondoltam aktualizálom a legfrissebb dolgokkal...Én korábban CM10.1 -Beta8-at tettem rá és teljes megelégedettséggel használtam.
Látom, van már belőle Alpha 1 is azóta.Mi most a favorit ROM?
Látom van már CM11 is. Mennyire használható? Vagy maradjak a bevált dolgoknál...
Egyébként így, hogy bekapcsoltam több hónap után, nagyon jó kis telefon ez. Olyan fürge mint a villám, csak úgy röpködnek a képernyőváltások, pöpecül indulnak a programok, stb.
Nem bánom, hogy nem adtam el!
Remélem örömet okoz a gyerkőcnek is.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest