- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyron25
aktív tag
válasz ztoldy #11050 üzenetére
Én mikor az aksit cseréltettem illetve a hátsó hangszórót a szervizfutárt hívtam. Értelmetlen lenne bevinned a telenorhoz mert csak az idő telik el rajta és később lesz kész a telefon. A futár meg gyakorlatilag oda megy ahova hívod és előtted zárja le a dobozt meg mindent majd 1 héten belül hozza is vissza.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
tomp
félisten
Na most lett elegem ebből az ótvar W-ból!
CM10.1 lefagy, újraindul és a rendszer totál nulláról indul. Földhöz vágtam a telefont. Kár, hogy túlélte. -
SkyLine3000
addikt
Én eladtam a W-t. Amúgy CM9 Final+Hurtsky Rev8 kernel volt rajta és soha nem restartolt. Semmi gond nem volt vele. Az asszony szerint is jobb volt, mint a stock rom.
Ezzel az Lg F6-al viszont nagyon meg vok elégedve, úgymint asszonypajtás is. Sehol egy röccenés. Nem kell szarakodni főzött romokkal, meg mindenféle appokkal.
Ettől függetlenül kicsit sajnálom a W-t. Végülis majd 2 évig használtam. Sajnos kissé eljárt a W felett az idő. -
Petroimro
csendes tag
Sziasztok!
A gyári ROM-ot hogy lehet visszarakni? Most CM10.1 van feent, de úgy jártam, mint az előző ROM-okkal: egy idő után nagyon belassul, nagyon eszi az akkut. Már nem emlékszem, hogy milyen volt a gyári, ezért gondoltam felelevenítem az amlékeimet.
Köszi!
-
tomp
félisten
Elég szépen összeomlott a rendszer. Zip-ből nem bírok felrakni másik romot. Mentés visszaállításánál a data részt nem tudja visszamásolni. Win8.1 nem ismeri fel a telefont Download módban hiába van felrakva a samsung driver. "Hiba lépett fel az usb eszközzel"
-
ztoldy
senior tag
válasz Petroimro #11067 üzenetére
Erre nem tudom biztosan a választ, de ha hálózatfüggő a telefonod, akkor nem biztos, hogy menni fog nem telenoros rommal. Még Samsung Wave-nél volt olyan, hogy nem a gyári romot feltelepítve kiírta, hogy nem jó a sim-kártya.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
tomp
félisten
Ezennel vége. Megvettem az SP-t. Visszatérve a W-re már eléggé lassúnak tűnik.
Családban marad, megkapja a nővérem. -
pyron25
aktív tag
válasz Petroimro #11067 üzenetére
Én innen próbálkoznék a gyári rom beszerzésével SamMobile
Itt meg tudod keresni a legfrissebb telenorosat és a legfrissebb európai romot is ami tartalmaz magyar nyelvet. Szerintem ez a német, a többiben nem vagyok biztos hogy tartalmaz. Plusz a német XXLMI volt már fent nekem is.Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
pyron25
aktív tag
Ha még maradt valaki aki gyűri rendületlenül a W-t akkor annak egy újabb kis öröm.
2014-01-25: CM-10.1 beta3 [link]
Brought over various fixes from CM11, mainly video and memory allocation related
Kernel 3.4.77Egyenlőre a hurtsky kernel még várat magára ahogy látom
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
tomp
félisten
Nővérem megkapta a W-t és visszaraktam a gyári romot. Csak az alap programok vannak rata és egész tűrhető a sebessége.
-
szela01
tag
-
SkyLaci
őstag
emlékeztek másfél-két éve mennyire mondogattunk, hogy az S2 a 4,2 inches kijelzővel micsoda tepsi, és el sem tudnánk képzelni hogy egy olyan pingpongütőt vettünk volna a jó kis kézbeillő W helyett...ma meg a 4,5 inch a minimum ha új telefont keresünk
-
Izzé
őstag
válasz ztoldy #11085 üzenetére
1, Anyagminőség. Brutál gagyi műanyag az egész, a hátlap recsegése szériahiba, kb minden 2. telót érinti.
2, bár szubjektív, de nálam az UI kinézete....
3, hiába az s800 soc, smoothságban ( ) csak kullog a Nexus5 után.
De ha csak S4 és G2 játszik, akkor inkább az utóbbit. Az akksija jóval tovább bírja, és nincs knox.[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
Engem mondjuk nem hat meg, hogy éppen műanyagból van. Kicsit túl van lihegve ez a dolog (nekem mondjuk a W is recseg, ha pont olyan helyen nyomom meg a tetején vagy ha a hangerő gombokat nyomom).
Nexus4 üveg volt és össze-vissza karcolódott, ha vigyáztál rá, akkor is.
UI megint olyan dolog, ami nem érint, mert ha lehet úgyis CM-et használok. Gyári programok úgyis mennek a levesbe, háttér kiszed stb. stb.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Izzé
őstag
válasz ztoldy #11087 üzenetére
Ja anyaghasználattal én is így voltam, aztán az N5 után rossz volt kézbevenni a G2-t. Jó telefon tényleg, rengeteg extrával, de az a műanyag megöli a prémiumérzést.
"ha lehet úgyis CM-et használok" Akkor felejtsd is el az S4-t, mert a knoxnak hála ezzel el is veszted a garanciát.
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
Sziasztok! Bepókhálósodott kijelzőnél érintőpanel csere kb mennyibe fáj? Ragasztva van az LCD-hez az érintő panel?
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok! Ezen a készüléken a biztonsági kódot hogyan lehet "ideiglenesen" megkerülni?
CM-10.1 alpha9 van rajta.
[ Szerkesztve ]
Apple
-
balpeter04
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek ADB-vel kapcsolatban.
Folyamatosan elakadok ott, hogy az ADB nem ismeri fel a telefont, nem "látja":* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: device not foundAmit eddig csináltam:
- Google SDK letöltve, ebben van ugye az ADB
- Telefonon bekapcsoltam az USB Debugging módot
- SDK Manager-ből letöltöttem a legújabb drivert, nem segített
- Samsung Andorid USB Driver feltelepítve, nem segített
- Megpróbáltam manuálisan feltelepíteni a Google drivereket, de ez sem segítettLassan kezdek kifogyni az ötletekből, és még mindig nem működik. Remélem tudtok segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz balpeter04 #11092 üzenetére
Igaz, nem ADB-ztem mostanában, de szerintem kell a SAMSUNG Android ADB Interface Driver ehhez -> [link]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
FekaP4
csendes tag
Van vkinek tapasztalata cm10.1 beta 2 és 3-ról?
Nekem az 1 van fent, de újraindulgat, így megérett már egy új telepítésre...thx
-
Mantin
aktív tag
Valaki tud ajánlani valami plexit a törött cseréjéhez? Nem akarok 10+ezer forintot fiztni ezért inkább megcsinálnám itthon..
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
mihione
őstag
Hali!Tudna valaki mondani pár bevált megbízható custom romot mindennapi használatra?Előre is köszi!
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest