- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz stvnppp #11197 üzenetére
Felraktam ezt is, de így se látta. Most romokat keresgélek. Itt találtam XEH romot, bár az egyik W Telenoros. Valószínűleg ezek is ODIN-osok, de legalább magyar romot rakok rájuk, ha szerzek egy win7es gépet.
Amúgy szerintem simán jó lenne a CWM-es frissítés, mert mindent legyalultam, csak kéne egy olyan rom. Majd még keresgélek. -
Burt1793
veterán
válasz Burt1793 #11203 üzenetére
Szereztem win7es gépet. Siker!
Köszi a helpet. Durva, hogy win8.1-gyel nem megy. Az s2-t simán látta az odin.Szerintetek mennyiért lehet hirdetni egy használt, két éves, gari nélkül telenoros W-t gyári rommal, nem beégett kijelzővel és vadi új aksival?
[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
válasz SkyLaci #11205 üzenetére
Az a probléma, hogy már kb egy éve kihasználatlanok. nekem S2-m van, a másik tulajnak meg Note3-asa...
Az aksijuk új, minden működik, egészen rendben vannak.
Sajnos nem kell senkinek. Oda akartuk adni családtagnak, de vett egy S4 mini-t. Nem tartogatjuk, mert Note3 után biztos nem fog visszaállni a tag W-re, úgy, hogy ugye a Note3-on van 2 év gari, meg minden és én is beújítok valamit, ha esetleg az S2 kipurcan.
Na mindegy, felrakom 20ért, odaírtam úgyis, hogy az ár alkuképes...
Amúgy egész gyors így friss androiddal a rendszer, de az tény, hogy egy fb messengertől és egy vibertől meg meg-meghal. Igaz, az S2 se szereti... -
stefi68
addikt
Nahát, szeretett kis telefonunknak már a nevét is újrahasznosították. [link]
Ezzel aztán végképp leírták a Samsungnál.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
FalconKnight
aktív tag
válasz stefi68 #11207 üzenetére
Ne már, ez nagyon gáz... Ekkora méretben telefont gyártani? Ezt már klasszikus értelemben nem lehet telefonként használni, nem is kéne telefon helyett, esetleg tabletnek még jó.
Mondjuk ha valamennyire elterjedt lesz ez a készülék, vagy reklámozni fogják, menőbben fog hangzani, hogy "höh, nekem van egy Galaxy W-m"
Amúgy ezt a taktikát nem értem a Samsungtól, nem igaz, hogy nem találtak valami új betűt, azért elég hosszú az abc...
Vagy mondjuk az ilyen óriásokat már nem Galaxy néven kéne forgalmazni, hanem mondjuk Universeként Samsung Universe W[ Szerkesztve ]
Falcon
-
SkyLaci
őstag
válasz FalconKnight #11208 üzenetére
Galaxy Tabphone
van még valaki aki használja W-t? nálam az utolsó 2 napját tölti elsődleges telefonként
[ Szerkesztve ]
-
blade4
aktív tag
A belső memóriát azt az 1,7gb-ot amit tárhelynek használ, hogy tudnám megcserélni a memória kártyával hogy a memória kártyát lássa a belső tárhelynek?
-
pyron25
aktív tag
Van még valaki aki használja a telót?
Mindeközben arco barátunk még mindig hajthatatlanul frissíti a CM11-et. Érdekelne hogy használja e valaki ezt és hogy az újabb frissítések milyenek lehetnekNincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
ztoldy
senior tag
válasz pyron25 #11217 üzenetére
Mivel húgomnak adtam én már nem használom, viszont neki a 06.22 vagy melyik verzió van a telefonján, amivel nincs probléma. Viszont most jeleztem neki, hogy tegye fel a legújabbat, ahogy látom a szabad memória is megnőtt, így használhatóbb lett a rendszer szerintem, de majd kiderül. Összességében nem volt vele probléma korábban sem.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
senior tag
Én még nyúzom a kis nyavajást, bár mostanában elég sok érdekes dolgot csinál.. random beakadás, írás közben bezárja a bill.t (swiftkey).. akku megint egyre kevesebb ideig bírja..
Lassan kijár egy újra pakolás, frissítés, még a régi 10.1 van rajta...Majd év vége felé tervezem lecserélni..
Elképzelhető, hogy egy S3 LTE verzióra (2giga ram).... (bár még utána nézek, arra mennyire vannak custom romok, miket írnak róla, illetve majd kiderül, addigra mik lesznek,milyen áron.....) -
-
orosmet
tag
Még én is használom, de a 3.23-ai CM11-el. Ideje lenne már lefrissítenem, mert érdekes dolgokat szokott néha művelni. De szeptember végén le fogom cserélni a telefont. Valószínűleg LG Optimus F6 lesz az utódja. Akku, kijelző szempontjából megfelel, annyira nagyon erős hardver meg nem kell, mert úgysem telefonon fogok játszani.
-
SkyLine3000
addikt
válasz orosmet #11225 üzenetére
Én is a W-met F6-ra cseréltem le. Ég és föld a két teló. Itt nem kell főzött romokkal szarozni. Very szmút a rendszer és rohadt gyors. Sokkal jobban futnak rajta a komoly gémek is, mint a w-n. Brutál jó az akksija ráadásul. Viszont a w szebb, jobb képeket csinál. Ettől függetlenül lehet az F6-al is jókat lőni. Wifi-ben és gps-ben is sokkal erősebb az lg. Ettől függetlenül érzek egy kis nosztalgiát még a w iránt.
-
Pöttön
őstag
Srácok én is nyugdíjba helyezem szeretett kis Galaxy W-met.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Meg jött az utód, egy Xperia Z1 Compact.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
senior tag
Úgy látom, akkor nekem marad meg a legtovább
Pláne, hogy minap beruháztam egy "új" videó kártyába, mert szegény öreg Galaxy Geforce 8600GE karim kb. 5 év munka után végleg elköszönt. (igaz, kicsit segítettünk is neki...sikerült lesarkazni a gpu-t..igaz, a kis sarkazással még ment is.. azt már kevésbé díjazta, amikor rádőlt a pc ház oldal lapja, azt meg pláne, amikor az asztalról leesett )
No meg szeretnék egy másik notit is.. melóhelyen van egy ezer éves (10) Gericom Clevo M22ES. Még asztali! Celeron van benne 2600Mhz Northwood-128!
Aida szerinti felvétele 60-80W közötti.. melegszik mint az állat.. most itt melóhelyen sajna nincs klíma.. fűtő berendezések igen.. van vagy 30 fok.. a noti 2 rövid sorozat megnézése után kikapcsolt.. most net.. meg ment mp3.. 77 fokos! Na de OFF OFF !Viszont a telefon akku kísértetiesen hozza a régi jelenséget.. minap olyan 30 % körüli akkuszintnél szerettem volna vakus képet készíteni.. kikapcs lett az eredménye...
Tőlem még kap ebayről egy ezerpárszáz forintos akkut.. már meg is rendeltem.. addig még remélem valahogy kihúzza.. más nem, rá lesz kötve a külső akkura
Amúgy meg gyanús nekem, hogy nem-e a töltő áramköre szar ezeknek.. ennyi akku.. mind más gyártó, mind szar?
-
orosmet
tag
válasz SkyLine3000 #11226 üzenetére
Ez jó hír. Pont olyan téren erős, amire szükségem van. Árban is jó és nem vagyok hajlandó százezres csúcstelefonokat venni, ugyan úgy le kell cserélni 2 év múlva, mint a középkategóriásakat is.
-
istvan47
senior tag
Szerintem egy igen stabil készülék!
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
Burt1793
veterán
Nálunk volt 2 is, de mindkettőt eladtam. Az s2 szétromolva elég jó, a w-n már nem lehetett segíteni 1 éve sem. Amikor mindent a szoftveres részen akar az ember feljavítani, akkor a hardver gyenge. Az aksi fél nap kis használat után lemerült (2-3 óra kijelzőhasználat), a sebesség nem volt rendben. Nekem több mint 3 éve van s2-m, semmi gond nincs vele. Egy romot 3-4 hónapig használok, de a legdurvább az, hogy hihetetlen gyorsak ezek a romok ezen a régi mobilon. Van a családban note3, persze az játékra is sokat van használva, én csak egy-két egyszerű játékkal játszom nagy ritkán. Na a lényeg, hogy az alap funkciókban gyorsabb az s2, mint a note3. Vicc nélkül. Gondolok itt a telefon, sms, galéria, névjegyek részlegre.
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Mostanában akarok megint vissza térni az okostelefonok világába.
És nagyon szimpatikus lett ez a teló, főleg úgy hogy egymás után jönnek ki a KitKates cm-ek rá.
Használtan mennyi ennek a telónak a valós értéke?
Mindenhol 20 körül árulják, de annyiért meg már lehet két magosakat is kapni.
Van valami jellegzetes betegsége amire figyelni kell?
Köszi a válaszokat,
Zoli.[ Szerkesztve ]
(*)(*)
-
ztoldy
senior tag
válasz Angelotti #11233 üzenetére
Nekem nem rémlik, hogy lett volna valami érdekesebb baja, hacsak az akku évenkénti tönkremenetelét nem vesszük annak.
Én amondó vagyok, hogy ha nincsenek nagy igényeid, akkor érdemes lehet szétnézni az ajánlottabb kínai telefonok között, amikben minimum 1GB RAM van, mert sajnos a W-nek ez volt az egyetlen hátránya, ami nagyban korlátozta a kihasználhatóságát.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
orosmet
tag
A tegnapi nappal én is leváltottam a kis W-t, megy a fiókba. Vagy esetleg kell valakinek? LG G2-re cseréltem le. Teljesen más kategória, kellően gördülékeny a rendszer és még az üzemidőn sem kell annyira aggódnom.
-
veterán
Ma kellett egy ilyen telót romoljak, vissza kellett rakjam a stock romot meg rootolni, stb , sikerült szépen. Köszönöm szépen a leírást....
stefi68 te már nem magyarítasz?
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
stefi68
addikt
-
ūberneger
újonc
Sziasztok!
Akkumulatort szeretnek venni a "kis" W-be. Valaki tudna linkelni normalis utangyartott vagy gyari bele valo akksit?
Valaszokat előre is köszi
-
s_roland
tag
válasz ūberneger #11241 üzenetére
Jó az utángyártott is, nekem az van most benne
Két gyárit már elhasználtam, többször nem adnék ki érte 5000-et...[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdv Skacok aki még esetleg "itt" van.
Majd 3 év után, kb. egy hónapja én is áruló lettem.
Beneveztem egy S4-be.
Kéz alól , egy hollandiából származó, gyárilag független darab.
Sajnos így "csak" egy év alap garancia van rá, viszont kb. fél áron volt. (listaárakhoz képest).
Pár szóban ha valakit érdekel:
+ W után nagyon gyors, multitaszk frankón működik, nem laggol.. teszi a dolgát.
+ Akku is egész jól bírja, kb. 4 max 5 óra képernyő időt hoz, készenlét meg akár 2 nap is megvan, ha csak ritkán van piszkálva.
+ Jó funkciók- Knox! Custom romok gari veszés árán..(bár szerencsére ez már gyári rommal is élhető
- Kamerája elég érdekes.. nappal elég jó képeket készít, de sötétben könnyebben elvérzik mint a jó öreg kis W.
Ezt lehet progival, kiismeréssel még lehet javítani de...
Videózásban viszont egész korrekt.. plusz videó közben is tud képeket készíteni..Szóval nem bántam meg, jó kis masina.. remélem nem lesz vele HW probléma, nem kellene majd a +1 év gari.
Bár egy "hibát" már észre vettem, a kijelző nem teljesen homogén.. az alsó harmada kicsit másabb mint a többi.
Éppen csak hogy látszik, illetve csak bizonyos színeknél..
Pont itt a fórum barnás színén vettem észre. Ezen a képen kicsit talán látszik.
Ezt még gari idő vége felé meg akarom reklamálni, és dobatni rá egy kijelző cserét...Ami még negatív, sose gondoltam volna, hogy már már kicsit nagy Nem olyan egyszerű egy kézzel kezelni, de ennyi áldozatot talán kibírok
Na de nem is ezért vagyok itt.
Kérdésem lenne, mert ha egy általam kigondolt minimum összeget megkapok érte, elpasszolnám a W-t, ha nem, marad tartalék telefonnak..A kérdés pedig; melyik az a legfrissebb CM verzió, ami bevált, legkevesebb gond van vele?
Kérdés lenne azokhoz is, akik már megváltak tőle, azokhoz is akik még használják, lévén, hogy nálam még az egyik korai (2013.08.13) CM10.1-alpha8 volt, van fent a telefonon.
Azóta nem frissítettem a ROmot
Nem volt lelkierőm újra pakolni a rendszertElőre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
Szerintem, ha el akarod adni, akkor tedd fel rá a legfrissebb custom romot, mert sokat fejlődött időközben, és úgysem kell mást feltenned rá, hiszen eladásra szánod.
Privátban írd meg mennyit gondoltál kérni a telefonért, lehet, hogy érdekelne.
Javaslom, hogy az S4-re nézd meg az "A better camera" nevű app-ot, mert nekem s4 mini-n nagyon jó képeket készít, sok beállítási lehetőséget enged és most le is van árazva jócskán.
Én beáldoztam a knox-ot és feltettem már rögtön az elején custom rom-ot az s4 mini-re, már cm12 is van rá.https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
pyron25
aktív tag
válasz ztoldy #11246 üzenetére
CM12 már a W-re is van Arco bácsi jóvoltából!
Én a CM11-ből a 14-12-10-i frissítést használom. Egész korrekt kis teljesítményt nyújt stabil és pörög, szóval teszi a dolgát. Amint lehet pár frissítés után CM12 fog rajta muzsikálni
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
stefi68
addikt
válasz pyron25 #11247 üzenetére
Nem semmi, hogy még mindig fejleszt erre a telefonra...
Biztos megmaradt neki a családban (ahogy nálunk is)
Néha hozza a gyerek, ha valami gondja van.
Elég furcsa érzés kézbe fogni. Olyan müncürke a mostani tepsi telefonokhoz képest (pedig nekem sincs hatalmas).
De még most is nagyon jól néz ki, csak hát müncürke...[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
Jár még erre valaki?
Már megint merül az aksi, elég rendesen. Ez a 2. akku és eredeti Samu akku volt ez is.
Nem látszik felpúposodva.
Lehet megpróbálok egy újabb CM-et, hátha segít.
Valaki használta az utolsókat, mi a tapasztalat?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)
- Custom ROM telepítése (+frissítés)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs