- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadlud
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég feltettem a cm10.1-et. Tök szuper, de valami történt. Valószínűleg az usb-nél lehet valami gond. Amikor belerakom az aksit , elkezd villogni az akkumulátor ikon, mintha töltésen lenne, pedig nincs is rádugva semmi. Azután, rájön, hogy nincs is töltés és egy sárga háromszög felkiáltójellel felváltva villog. Ilyenkor bekapcsolni sem tudom, csak valamilyen usb-t rákötök, akár töltőt, akár adat kábelt. Az sem baj, ha nincs a másik fele bedugva sehová. 50 százalékos akkunál kezd igazán meghülyülni. Villog a töltés-nincs töltés és brutálisan kezdi szívni az ampert.
A hálózati töltőt is usb-nek látja, viszont sem PC sem mac nem ismeri fel. Gondoltam, visszarakom a telenoros romot és megcsináltatom gariba.
Próbáltam odinnal visszarakni a gyári romot, de mivel nem látja a számítógép, így nem sikerült. A mobil odin nem támogatja, recoveryből meg nem megy fel- kevés a tárhely. Tud valaki valamilyen megoldást?i8150 4.2.2 cm10.1
-
ivana
Ármester
válasz vadlud #10352 üzenetére
Ha a kikapcsolt teló mellet is ez van (csak a sárga felkiáltó jeles háromszögből gondolom), akkor semmi köze a cm10.1-hez valószinűleg usb hiba, cserélni kell a csatlakozót.
(#10349) ComptonLA
Először is ez nem W-vel kapcsolatos vagyis rakd offba. Ha van recovery amit fel tudsz rakni, akkor megpróbálhatod, károsodást nem okoz, maximum nem működik (bootloop, vagy kép sincs), lehet, hogy egyes dolgok (wifi, bluetooth etc.) nem fognak működni. Csak recovery-vel csináld, a többi rom teleítési módszer nem biztonságos, nincs vissza állítás. Ha probláma van így vissza tudod rakni az eredetit. (Ha a gyári telepítő felismeri a másik tabletet is (feltéve, hogy nem OTA, akkor felrakhatod 90%, hogy menni fog, de nem vállalok garanciát)[ Szerkesztve ]
-
-
dejansapic
csendes tag
üdv
ha új akksit akarok venni a telefonba, milyet érdemes: gyárit, vagy utángyártottat?
van valakinek tapasztalata róla, hogy milyet érdemes venni?[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Érdemes lecserélni a CM9-et a 10.1-re HurtSky V2.6-os(3.0.86) kernelével? Nagyon tetszik az új Notification bar és maga a rom is, mivel gyorsabbnak tűnik a CM9-nél.
-
ztoldy
senior tag
válasz dejansapic #10363 üzenetére
Én speedshop-ban vettem 5000Ft-ért gyárit, szerintem nem érdemes utángyártottal vacakolni.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
törölt tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is meghalt az akku a telómban. Az érdekelne, hogy akinek sikerült samu szervízből v boltból újat venni, az mennyibe fájt. Köszi!
-
stefi68
addikt
Arco barátunk csak foglalkozik még a ROM fejlesztéssel a W-re.
Reverted patch causing battery drain (causes random white screen though)
Enable volume rocker and home button wake
Synced with CM (security fixes etc.)
Kernel 3.4.57Visszaállt a 3.4-es kernelre. A "Volume Rocker" az mi a szösz lehet
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
adamfriday
senior tag
CM10.2 (JB 4.3) Galaxy W-re, még bugos, de bíztató
-
hematomaI
tag
Srácok mit lehet akkor tenni hogy ha a telefon nem fogadja el a feloldó mintát.Két napig jól működött,és valamiért nem fogadja el.Úgy jelzi hogy rossz a minta.Új ROM lessz belőle?Az a fő baj hogy nem tudom kimásolni a névjegyeket.
-
hematomaI
tag
Még is csak sikerült megoldani.
-
SkyLaci
őstag
válasz hematomaI #10381 üzenetére
névjegyek nincsenek fenn google címtárban?
-
SkyLaci
őstag
válasz hematomaI #10386 üzenetére
mindenesetre ajánlom a googel címtár használatát, egyszer megcsinálod frankón a gép előtt és onnatől nagyon jól használható (csoportosíthatód a névjegyeket, aztán csoportok szerint állíthatod hogy ki legyen látható...nekem pl csak 6 szám látható a telefonkönyvben, így elkerülöm hogy véletlenül felhívok valakit mert kiold a billentyűzár a zsebemben, vagy hogy másodpercekig kelljen lapozgatni a névjegyek között ahhoz hogy azt a 4 embert akivel egyébként szoktam beszélni megtaláljam, viszont ha valaki keres a címtárból akkor kiírja nevét, és ha én akarok valakit hívni akkor a tárcsázóba T9-el pillanatok alatt előszedek bárkit) -
tomp
félisten
Ahogy olvastam a CM10.1 A8 akksi ideje már jobb.
Tapasztalatok? -
hematomaI
tag
Gyári rom van fent,nektek is nehezen jön be a GPS jel.Kocsival elindultunk kb. 5-6 perc kellett mire bejött a jel.Addig oda is értünk a cimre.
-
tomp
félisten
CM9-hez van új HurtSky kernel.
V4.3 16/8/2013
- squashed kernel update to version 3.0.91
- fix lowered WIFI voltage - thanks to @honeyx because mentioning it
A 4.2 nekem teljesen kimaradt.
Lehet mégis maradok a CM9-en. Akksiban mégis jobb. Vagy ad annyi új dolgot a CM10.1(szolgáltatás+sebesség), hogy megérje váltani?[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
Nekem is kimaradt az egyel korábbi verzió, elég gyorsan fejleszt.
Nekem most még a 4.1 van fent a legfrissebb végleges kiadással. Ezzel a kombóval viszont nincs minden rendben szerintem, mert sokszor kikapcsol programokat a rendszer, mintha elfogyna a szabad memória, holott ugyanazok az app-ok vannak fent, mint eddig és korábban ilyen nem volt.Meglátom mit tud a 4.3 kernel.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
stefi68
addikt
válasz hematomaI #10397 üzenetére
Szerintem nem attól függ, hogy gyári ROM vagy sem. Ezekben az eszközökben a GPS nem célhardver, csak egy + ficsőr. Ennek ellenére nagyon is jól működik.
Igaz nem gyári ROM-on, de én mindig úgy szoktam használni, hogy a kívánt indulás előtt legalább 5-10 perccel bekapcsolom a GPS-t. Amúgy ha nem használja semmilyen alkalmazás, akkor nem fogyaszt energiát.
Mielőtt pedig elindulnánk a kocsival, bekapcsolom a navit. Álló helyzetben sokkal könnyebben talál jelet, mondjuk max. 1-2 perc alatt és utána nincs vele gond.A célhardvereknek sokkal erősebb GPS vevőjük van. Azok mozgás közben is találnak jelet pár pillanat alatt.
Amennyit én használom és amire, ez a megoldás teljesen megfelelő.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)