Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

Úgy látom, akkor nekem marad meg a legtovább :U

Pláne, hogy minap beruháztam egy "új" videó kártyába, mert szegény öreg Galaxy Geforce 8600GE karim kb. 5 év munka után végleg elköszönt. (igaz, kicsit segítettünk is neki...sikerült lesarkazni a gpu-t..igaz, a kis sarkazással még ment is.. azt már kevésbé díjazta, amikor rádőlt a pc ház oldal lapja, azt meg pláne, amikor az asztalról leesett ) :B
    No meg szeretnék egy másik notit is.. melóhelyen van egy ezer éves (10) Gericom Clevo M22ES. Még asztali! Celeron van benne 2600Mhz Northwood-128!
    Aida szerinti felvétele 60-80W közötti.. melegszik mint az állat.. most itt melóhelyen sajna nincs klíma.. fűtő berendezések igen.. van vagy 30 fok.. a noti 2 rövid sorozat megnézése után kikapcsolt.. most net.. meg ment mp3.. 77 fokos! Na de OFF OFF ! :D

Viszont a telefon akku kísértetiesen hozza a régi jelenséget.. minap olyan 30 % körüli akkuszintnél szerettem volna vakus képet készíteni.. kikapcs lett az eredménye... :((( :W

Tőlem még kap ebayről egy ezerpárszáz forintos akkut.. már meg is rendeltem.. addig még remélem valahogy kihúzza.. más nem, rá lesz kötve a külső akkura :D

Amúgy meg gyanús nekem, hogy nem-e a töltő áramköre szar ezeknek.. ennyi akku.. mind más gyártó, mind szar?

Új hozzászólás Aktív témák