Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    Nem kívánok belefolyni túl mélyen a témába. Apaszka és Lafaty véleményét osztom. Az Androidot és vele együtt a Samsung termékpalettáját is elsősorban a geek társadalom emelte fel, és az is fogja a porba vágni, ha túl sokat szaroznak. Az átlag felhasználó is elsőnek a geek teszteket olvassa el, onnan kezdődik a hype. Semmire nem lehet marketingelni, meg arra sem, hogy kalimpálok a telefon előtt, mert az igen hamar megunható még a csilivilizőknek is. Az anyagminőség viszont egyre szemetebb, fél évesen felpúposodó akkuk, semmitől eldurrogó kijelzők, ( S4) érintésre karcolódó hátlap, pár hónap alatt tokban is!! szarrákopó keretek,
    ( S4-S3) sudden death processzorszéria, (S3) úgy kiadott csúcsmodellek, hogy alig fut az első build, (teljes S széria) tiszta bug az egész.
    Lehet itt akármilyen kampány meg szervizháttér, bizony, egyre több van a számlájukon ami negatív.
    Egyébként nagyarányú tévedés, hogy az Android használók nagytöbbsége nem variálja vagy variáltatja az Androidot. Rengeteg ismerőst látok többféle rétegből ( high & low) és bizony, rengeteg az egyéni igény, még az üzleti rétegből is, rengetegen változtatgatják. És ezt a Smartphone piacot még mindig a geek society viszi a hátán. Ha elfordulnak, fájni fog a Samsungnak.. Szerintem. Írom ezt úgy, hogy kifejezetten szeretem a telefonjaikat, azért is használom őket évek óta. Ha nem szeretném, nem tartottam volna meg az S3-at és nem cseréltem volna a HTC One-t S4-re. De amerre egyre inkább mennek, az nem tetszik, ahogy a fentebb írtak szerint másoknak sem, akikkel egyetértek. :R .

Új hozzászólás Aktív témák