- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
válasz Atesz08 #44900 üzenetére
Hát nyilván külön modul a wifi, de ha kivennéd fizikailag, valószínűleg nem jutnál tovább bootloopnál... Szoftveresen próbáld meg, bár nem nagyon emlékszem ilyesmire, mivel a készülék alapja a net kapcsolat igazából.
Olvasgass utána Xposed moduloknak, hátha van ilyen is.werkmania.hu
-
terra052
őstag
válasz Balathruin #44902 üzenetére
Nem megy bootloopba, ha nem talál minden hardvert? Akkor hajrá
werkmania.hu
-
Karcub
senior tag
Hol tudják a telefont JTAG-el javítani?
-
Odin89
csendes tag
válasz Odin89 #44887 üzenetére
Befejezném a sztorit.
A garanciális telóhoz nem lett meg a számla, de a samsung szervíz elfogadta a garpapírt.
.
Több mint egy hétig volt náluk, és mikor visszakaptam a telót ugyanúgy fagyott. Ott helyben a szervizben, vita sem lehetett. A szervizes azt mondta alaplapot cseréltek, de bemérték az aksit és a hibahatáron alul van. Cserélni kéne 7500 Ft-ért. Akkor talán jó lesz a teló.
Megkérdeztem hogy a munkalapon hol van feltüntetve az alaplap csere, és hogy a garancia most meghosszabbodik vagy sem.
Azt válaszolta, hogy a csere rá van írva, de a gar nem hosszabbodik..
Idézem a papírról: SW csere.
.
Megköszöntem a munkáját, és azt mondtam, hogy majd a másik telóból átrakom az aksit.
Még az üzlet előtt átállítottam azt a paramétert amit itt a fórumon olvastam.
Azóta a teló hibátlanul működik. 2-3 naponta kell tölteni, ahogy a nem garosat is. (az kb 2,5 éves lehet)
.
Egy darabig csak kínai telefont veszek, bár az S Advence-t nagyon megkedveltem. -
demars
addikt
Bakker most olvastam... Legközelebb, ha kell valami dobj egy pü-t!
Sikerült akkor? Megvan a rom?Sajnos ritkán járok mostanában erre, de megvannak még a cuccok... Bár elég sok helyet foglalnak, lehet kiírom dvd re az egészet...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Kicsit helyre akartam tenni az S Advance-em, gyári állapotba van, mert nem rég jött vissza szervizből és azóta nem foglalkoztam vele.
Szóval a terv az volt, hogy root-olom, majd felrakok egy CoCore kernelt, már többször csináltam gond nélkül.
A szükséges dolgokat felraktam az SD kártyára, de amikor rámegyek az "Apply update from external storage"-re, nem látja a microSD-t, illetve fogalmam sincs mit lát, mert olyan könyvtárak is vannak rajta, amik egyébként nincsenek sem a telefon belső memórájába sem a microSD-n.
Van valakinek ötlete, mit tudok csinálni, hogy felismerje az SD kártyát recovery módban?
P-s Advance-em van, gyári 4.1-es androiddal. -
-
fausto
addikt
válasz Karcub #44917 üzenetére
Én ezt nem értem. Eddig is csak azok a file-ok voltak rajta, ami kellettek, de most újra leformáztam és felmásoltam őket, tehát a zip-eket leszámítva tök üres a kártya. Ennek ellenére a recovery-be mindenféle könyvtárakat lát, olyanokat is, ami nincsenek sem a kártyán, sem a belső memóriában.
Már "wipe data/factory reset"-et is nyomtam vagy hármat... -
demars
addikt
válasz fausto #44919 üzenetére
Szia!
Akartam is írni, hogy próbáld másik karival... emiatt én is szívtam már egyszer és volt itt a topikban is voltak már többen akik kártya hiba miatt nem tudtak romolni...
Örülök, hogy megoldódott!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
debrecenikri
tag
Valaki tud segíteni? Ezt a romot szeretném felrakni. Először csinálok ilyet élesben és nem akarom elrontani.
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
aytukabozs
addikt
válasz debrecenikri #44921 üzenetére
Összefoglaló?
olvasd el, és ha elakadtál kérdezz, de azt sztem ne várd hogy valaki most leir mindent újra
egyáltalán gyári állapotban van a teló vagy van rootolva, gyári recovery van rajta vagy már custom, stb...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
debrecenikri
tag
válasz aytukabozs #44922 üzenetére
Kösz, végül is nem akadtam el, felcsaptam rá.
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
aytukabozs
addikt
-
woros
őstag
Remélem tudok ezzel segíteni (android-forum-ról REPARTOS romok köszönet ezekért nggabi-nak még régről.Csak sima advancekhez jó. P-s hez nem):
Magyar független XEH 8GB belső memóriához: I9070XXLK2 OXXLI1 Gingerbread 2.3.6 [link]
Magyar független XEH 16GB belső memóriához: [link]
Magyar T-Mobile TMH 8GB belső memóriához: I9070XXLK2 TMHLK1 Gingerbread 2.3.6 [link]
Magyar T-Mobile TMH 16GB belső memóriához: [link]
jelszó: android-forum.hu
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Leszedtem a sammobile-ról a TMH-s rom-ot, delraktam az 1. hsz-ben linkelt odin-t, bedobtam a PDA-ba, donwload módba állítás, ment egy ideig és kaptam egy szép piros alapon fekete FAIL feliratot. Mit rontottam el?
-
Acef
addikt
[ Szerkesztve ]
-
.Benett
tag
Sziasztok ! A gyerek szoftverileg lenullázta a telefonját és szakmai segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Sam. Galaxy S Advance: nem bootol be, folyamatosan újra indul. Hangerő le+home+power ,factory reset után sem... Próbáltam új ROM-t rakni rá. Odin nem látja meg a telefont. :/
Innen kéne egy kis segítség... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
őstag
Üdv
meg tudnátok nekem mondani, mennyit lehet elkérni egy ilyen mobilért?
T-s fehér, normál állapot, fóliázva volt.THNX.
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
demars
addikt
válasz #65388800 #44945 üzenetére
Ha rendben van az akksi, kijelző nem karcos, és működik... sajnos csak ennyit ér...
Pedig anno mennyire sokalltam...
Viszont formáját tekintve a mai napig bejön!! Sztem nagyon eltalálták!!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
kátú
őstag
Sziasztok!
Van valami jó 5.1 es rom a telónkra? olyan ami stabil és működik minden funkció?[ Szerkesztve ]
It still works!
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! AOSP 4.4.4 alatt milyen kernelt érdemes használni? Szerintem azt nem cseréltem le mikor felraktam a rendszert.
Valamint elég csak flashelni néhány wipe-al körítve, ha már belakott a rendszer?Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest