- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1 a Cm 10.2 -nek. Aksiba nekem jobban teljesít mint az fmod. A hotspot is megy rendesen (ezért próbáltam ki, de nagyon örülök neki). Gyorsabb vele a teló. Ami zavar hogy a gyári böngésző elég hulladék benne sajna.
Én nem sporolok az aksival, arra használom a telót amiért vettem. Nem értem mi a jó abba hogy 3-4 napos aksiképeket tesztek fel. Mikor alig nyultok hozzá. Lehet hogy csak engem zavar ez.
Nah szal Cm10.2
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Acef
addikt
válasz beccyboy #33600 üzenetére
Igen. Egy deodexelt, Lengyel 4.1.2 rom az alaja, ezért nem qrja szét az alapokat.
A CM után repartos JB nélkül hiába tesszük odinnal az odex JB-t, nem teszi rendbe az alapokat.
Fmod után tulképp elég lenne a sima odex is, mert ez egy "eredeti" 4.1.2, csak könnyített (a 190 ből -70 apk), kiegészített/cserélt (8-10 apk)[ Szerkesztve ]
-
McSzaby
őstag
Oké, 20 percből 1,5 óra lett és sehogy se akarja az igazságot. Repart.-s rom fent van, egyszer beengedett már a cwm-be, de akkor kiírta, hogy Can't mount sdcard. Jó, kereső, látom másokkal is előfordul. Újrarak JB, újraformáz már kb. mindennel az sd kártya...
Most ott tartok, hogy már semmilyen ZIP-t nem lát a recovery módnál az sd kártyáról csak kriksz-krakszokat, vagy a nagy nullát...
Az sd kártyát már formáztam linuxról, sd kártya formázóval, androidról, fsck-t is lefuttattam rajta...szal sakk-matt.
Mi van még?
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
szab.tam
nagyúr
kéretlen hívás + tiltás témában köszöm a hsz-okat, kiszűrtem a lényeget.
(#33538) Csori72
sajnos nem lehet különválasztani.
tehát vagy van upc telefonos üsz, vagy nincs.
ha nem tiltom, akkor jöhetnek az ajánlattételek is.
körbejártam...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok.Tudtok olyan böngészőt ami szájbarágós? Édesanyámnak kellene mert a Mozillát nem tudja kezelni. Állandóan az utolsó nézett oldal jön vissza, és nem a kezdőlapokkal indul amit beállítottunk
-
Beren
tag
Igen. Sőt, továbbra is csinálom - most van benne egy-két mondat, ami még nincs lefordítva, de a következő verzióban már le lesz. Ha bármi nem gömbölyű, jelezd/jelezzétek bátran.
-
Acef
addikt
FET-MEN
Minő változások! Pingvin-> télapó-> ember.
Gratula! -
McSzaby
őstag
Igen, a blogod alapján megyek. A zipeket egyben raktam fel a gyökérbe, mappa, átnevezés vagy kicsomagolás nélkül. Ha telefonnal formázom meg, akkor kijönnek a kriksz-krakszok, ha géppel, akkor meg nem ismeri fel recoveryben a fájlokat az sd kártyán. Ha belépek a rendszerbe, akkor bármilyen fájlkezelő könnyedén felismeri, szóval sakk-matt. Egyszer már sikerült rootolnom, az tökéletesen ment, de utána a cwm feat. cocore combonál elakadt az sd kártya...mivel újrahúztam azóta a rendszert, így már rootolás sincs meg. Jelen pillanatban van egy repart-s, teljes rendszerem és ennyi. Úgy érzem az sd kártya a szar....az a bja, hogy microsd-ben nincs itthon másik.
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Csori72
aktív tag
válasz szab.tam #33607 üzenetére
háát, nem tudok neked erre igazán mit mondani, mert mint korábban írtam nekem a szám beállításánál alap kérdés volt, h küldhetnek e, v hívhatnak e ajánlatokkal.
természetesen a mobilszámomról van szó, és mint írtam 1 se jött azóta sem (5 hónap).[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
Csori72
aktív tag
CM-re esetleg használható rádió: [link]
én már nem tudom kipróbálni mivel ismét letakarítottam a CM-t. tegnap este felraktam, beállítgattam aztán bizonyos dolgokra csak nem volt hajlandó. pl a digit óra+weather widget hiába állítottam be neki, h az órát is normál betűvel írja ne csak a percet ... csak vastaggal írta. több beállítását találtam de sehogy sem akarta. ha a beállításokban kiszetdtem az időjárást akkor csak a zárképernyőn jelenítette meg, a főképen már nem.
a gyári fájlkezelő felejtős erre hamar rájöttem, de nem gáz mert egyébként is TC-t használok. hjahhh... de CM-en a systembe másoláskor még 5 perc elteltével is csak gondolkozott és ennyibe is maradt.
flv video ... aztsetudja miaz. gondoltam nem gáz, fel a flashplayert majd megtanulja. nem tanulta meg.
kamera ... nekem hiányzik a zoom, v csak rossz helyen kerestem .
képek. azok a képek amik a gyári rom alatt tűélesen jelennek meg itt szépen csíkosak voltak ahol színátmenet van a képen.
névjegyek, egyszer jobbra, egyszer balra rakja a képeket attól függően honnan megyek a névjegyekre.
az egész alap téma sötét (szürke), a névjegy és üzenetek pedig fehér.én elhiszem, h ezek másoknak nem probléma, de nekem az összképet rontják jól pedig összesen 4 órát nyomkodtam. 2 lehetőség van: v megszoktam volna idővel, v találtam volna még egyebeket. pl a hívás hibákat amit írtok páran.
[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
thomasvold
őstag
Na most lehet hülyeséget fogok kérdezni, de ebben a telefonban nincs olyan funkció, ami nem kapcsolja le a kijelzőt, mert érzékeli, hogy bámulod? Kezd idegesítő lenni, hogy ha netezek, vagy olvasok rajta és nem piszkálom a kijelzőt, akkor lekapcsol. Elég sok telefonban van ez a funkció. Vagy ez android függő és JB-ben nincs ez az okosság?
-
nelsonmanian
senior tag
válasz thomasvold #33620 üzenetére
Ezt kb az S4 meg a note 3 tudja csak, okosabb böngészőben/pdf olvasóban be lehet állítani, hogy ne kapcsolja le a kijelző világítást.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Elég kevés telefonban van meg ez a funkció. Talán 2-3 Samuban.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
flash-
veterán
van erre program amivel ezt be tudod állitani hogy mely alkalmazásoknál mennyi ideig égjen (vagy folyamatosan égjen) a kijelző
-
vazzz
őstag
Van nekem olyan, ami addig nem kapcsolja ki a screen-t, amíg nézed. JB alatt működött nálam, cm10.2 alatt viszont nem.
[link][ Szerkesztve ]
-
Vadmeggy
aktív tag
Szoktátok Fmodnál jegelni a felesleges alkalmazásokat?
Vagy ez alapból egy kitakarított rendszer és többet ártanék neki?Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
Beren
tag
válasz FET-MEN #33630 üzenetére
Hát... Én pl. fagyasztottam mindent, ami úgy kezdődik, hogy "Samsung", még a billentyűzetet is, mert másikat használok. Nem érzek semmi hátrányt, sőt... (Persze ha használsz Samsung account-ot, ilyesmit, akkor ez nem jó ötlet.)
Aztán ezen kívül is nyugodtan fagyaszthatod a felesleges appokat, widgeteket, ha nem használod őket, én pl. fagyasztottam az órákat, a WiFi Direct-et, az Alkalmazások widgetet, az élő háttérkép választót, ilyesmit.
Ha meg esetleg kell valami, akkor sincs baj, visszaállítod és kész, de addig sem használnak feleslegesen erőforrásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Beren
tag
válasz FET-MEN #33634 üzenetére
Lassú? A párom Mini 2-je, na az a lassú (de csak amíg rá nem szánom magam arra, hogy kezelésbe vegyem)... Az internetmegosztást nem használom. A wifi-vel semmi bajom, a router két szobányira van, a teló akkor is simán csatlakozik, nekem ennyi elég. A 3G modulról sem nagyon tudok nyilatkozni, nem vagyok túl bő lére eresztve anyagilag, hogy 3G-n netezzek...
Nem lehet, hogy egyszerűen nem neked való ez a teló? Van ilyen - mindenkinek más igényei, elvárásai, prioritásai vannak, emiatt nem is felelhet meg mindenkinek.
-
FET-MEN
veterán
Hát, sgm2 még pixeles is és kicsi , nem hiszem egy egy múmia 520-al előrébb lennék ebben az árban. Oké,hogy gyors, de nincs vaku, amit sokszor használok zseblámpának, mivel reggel sötétbe megyek el, ki sem találok a kocsimig Na meg Nokia, volt már sok, és még 610 is porosodott nálam. Pedig nagyon tiszta helyen vannak hordva.
Iphone 7
-
koszegii
tag
Most jár 1n 21ó 4p-nél és 30%-on van az akksi,felteszem töltőre,nem várom ki a végét mert holnap is használni akarom.Nem történt vele semmi különleges,teszi a dolgát minden baj nélkül.Úgy érzem marad fent.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
gmark247
tag
Sziasztok!
Tudnátok linkelni egy Odinnal telepíthető GB vagy JB firmware-t? Köszi!!
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
gmark247
tag
válasz gmark247 #33641 üzenetére
Az összes link amit találok vagy halott vagy letöltő programos.. Nagyon fontos lenne, mert bootlopot kapott a telefon : /
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
demars
addikt
válasz gmark247 #33642 üzenetére
http://m.logout.hu/bejegyzes/acef/samsung_galaxy_s_advance_gt-i9070_p_rom_recovery_r_2.html
Itt van Acef blogja! A linkek jók, csak be kell regisztrálni az android fórumra. Utána mindent letölthetsz.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
gmark247
tag
Srácok 'felraktam' vagy is betallóztam a fájlokat a megfelelő helyekre, rádugtam a telefont a gépre startot nyomtam, kb 1 perc alatt kiírta a program, hogy done, de nem lett semmi változás.. :S Mit csináljak? Sehogy nem indul a telefon.. csak a samsung advance gt-s feliratig jut el és ott ál..
-
gmark247
tag
válasz FET-MEN #33648 üzenetére
Hogyan reseteljek? A telefonon semmit nem tudok csinálni a kikapcsolt hangerő le+kikapcs+home gombos indításon kívül,de azon belül sincs sok minden.. Ilyen szinten nem értek a samsungokhoz : /
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest