- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #35093 üzenetére
A p40Pro miben lesz jobb? Mert én nem értem ezt kmolyan... rendben! Jó telefon lesz a p40pro ebben biztos vagyok, de a huaweinek elég oda raknia egy + kamerát és mindenki lefolyik az asztalról, hogy hűűű...
Samsung:
Jobb kamera (64,108mpx), jobb kijelző, sd kárta slot... de ez semmi természetesen. Az exynossal egyet értek, de pont nem a kirin javára amit kitiltottak a normális mérő programokból valami oknál fogva... ujjlenyomat olvasóból is nem hiszem, hogy pont ugyan az kerülne bele.+
A hírek szerint 3 féle p40 lesz elérhető: p40, p40pro és P40pro premium edition amiből csak az utolsó kapja meg az 5. kamerát és a huaweit ismerve nem lesz kicsi készülék. -
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #35101 üzenetére
Árakra kíváncsi leszek, illetve p20pro lealázta s9edge emet ejszakai fotózásban. (Ez nagyon szíven ütött).
Kijelző valóban jobb samsunál, sd igaz. Bár ha 256gigával jön egy teló, az nekem dosztig elég. Proci..na igen. Akkor snapis kínai csodát választok, ha nem nyeri el a tetszésemet az s20plus...van egy lélektani határ árban, ami már nekem nem elfogadható. Már várom nagyon az s20 at, aztán meglátjuk mennyi lesz a szolgáltatónál.
P40p nem lesz jobb. Főleg a google hiány miatt. Ár a kérdés, de google nélkül nekem felejtős..
[ Szerkesztve ]
-
Lozi8
tag
válasz alcapone386 #35103 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, a Honor 20 pro is "megverte" az S9 +-at, és 8 giga és 256. Mondjuk a kijelzője gagyi a samuhoz képest, az üzemidőt ne is feszegessük. Többen említették, h elhgyják a samut, én is ezt teszem rövid időn belül...
-
MrTwister
őstag
Árban az S20 Ultra vajon az S9+ nyitó ára fölött fog nyitni jóval? Esetleg hasonló árazás várható?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Rinocerosz
őstag
válasz alcapone386 #35103 üzenetére
Igazából az árral kapcsolatban én is így érzek sajnos hiába szeretem a telefonokat és tartom érdekesnek 400ezer már sok nekem :(
Viszont most úgy érzem ez a s9+ elég jó telefon és még 1 évet kivárok vele :)
Utána meg remélem az s21-ben már grafén akkumulátor és snapdragon kerük akkor az minden vágyamat kielégítrné :D -
TaaT
nagyúr
válasz Rinocerosz #35109 üzenetére
Ez a kép csak a sammobile-nál tűnik fel a képkereső szerint, lehet meg kéne őket kérdezni. [link]
Give them hell Ukraine!
-
alcapone386
őstag
válasz Rinocerosz #35108 üzenetére
Na ez az. 2 évente cserélek telefont, vártam az s20at, már az asszony is kérdezte, hogy na akkor idén új "barátnőd lesz?!" Ahogy a híreket olvasom, lehet csak jövőre lesz...
Leszögezném, hogy s9plus al nincs bajom, akksija is tökéletes. A kamera egyedül ami hajtana
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz Rinocerosz #35111 üzenetére
Engem amúgy ebben a témában az zavar hogy a gyári infinity hátterekből nincs piros. Pl valami hasonló [link]
Give them hell Ukraine!
-
zelos
aktív tag
válasz csorbajeno #35119 üzenetére
Igen tudom, én csináltam pirosra.
Szerintem a később megjelent s9/s9+ burgundi színű lehet kapott piros infinity hátteret..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Reverting #35098 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy ti temettek úgy egy következő szoftververziót, hogy hivatalosan a következő hónapra van kiadva.
De tényleg kialakul bennem miattatok egy szekunder szégyenérzet.A többieknek pedig annyit szeretnék írni, hogy nem elírás volt, a szolgáltató belerakja a saját lomjait, (mert ezt másnak nem nevezhetjük,) és visszaküldi tesztelésre. És ebből szokott lenni oda-vissza móka.
-
Reverting
őstag
válasz #33253120 #35122 üzenetére
Te tenyleg azt hiszed h ezzel nem vagyunk tisztaban?
A samsung mindig arrol volt hires h legendasan gyorsan reagalt az android verziokra... ;) Most sem hazutolja meg magat... ;) Szertem ezt a telot, es hasznalni is fogom meg par honapot. Viszont nem jatszom el ezt megegyszer veluk, ezert valotok majd, igazabol szinte barmelyik mas gyarto honapokal elobb reagal a fo verziokra. Nem csak errol a 10esrol van most szo, az egesz egy vontatott dolog, es ez 2020 ban mikor van helyette mas 5 alternativa mar nem palya. En igy latom es ez legyen az en bajom. ;)iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TaaT
nagyúr
Én mondjuk örülnék ha megkapná az S8 is a 10-est. Hogy miért? Mert akkor lehet az S9 is kapna még egy főverziót pluszba majd valamikor a jövőben.
Give them hell Ukraine!
-
e-newsee
addikt
válasz #33253120 #35122 üzenetére
Szerintem amúgy nem azzal volt gondja itt az embereknek, hogy nem jött ki múlt héten a 10-es droid, hanem, hogy még a hivatalosan közölt idő sem érkezett el (február), de már azt mondják, hogy talán legkorábban március. Amivel objektíven nézve szintén nem lenne gond, hiszen a jelenlegi verzió sem rossz, és a biztonsági frissítések is jönnek. A gond inkább az, hogy a mai piacon, ahol pörög minden, ahol olyan kis dolgok is döntőek egy vásárlásnál, mint hogy 72.000, vagy 73.000 az Antutu pontszám (mert az nagyon kell az Angry birdshöz), akkor sajnos az is egy fegyvertény, hogy a gyártó milyen gyorsan ad ki frissítéseket. Pláne egy előző évi csúcsmodellhez. Engem személy szerint nem érdekel, amikor kijön, akkor is várok vele 1-2 hetet mindig, hogy az első tapasztalatok kiderüljenek, nincs-e valami idegesítő bug benne. Szóval nekem mindegy, de a piaci verseny szempontjából, amikor minden mobil 95%-ban egyforma, és az ilyen dolgok adják azt a maradék 5%-ot, ami alapján dönt a vásárló, akkor sajnos ez felkerülhet a "kontra" szekcióba, és igazából teljes joggal.
De még egyszer mondom, engem nem zavar, ha késik. Megvárom türelemmel."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
MrTwister
őstag
válasz alcapone386 #35112 üzenetére
"Ahogy a híreket olvasom, lehet csak jövőre lesz..."
Mesélj! Mit tudsz amit mi nem?Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Rinocerosz
őstag
Én is nagyon reménykedem benne, de én úgy emlékszem a samsung kijelentette, hogy nem lesz android 10 az s8, note 8 telefonokra.
Talán majd most az s20 szériától kezdve lesz ez a kifacsart 3 év.
Mert eddig úgy volt ha kijött egy s széria akkor az 8.0, de rá pár hónapra vagy hétre már jött az új és így le volt tudva a 1 főverzió.
Most meg a s20 a 10.0 és így jön a 11.0, 12.0 majd. -
Rinocerosz
őstag
Esetleg ha valakit érdekel:
[ Galaxy S9 Android 10 update coming in February, says Samsung roadmap ] -
e-newsee
addikt
válasz Rinocerosz #35128 üzenetére
Ja, ezt én is megkaptam a Membersben, de ez a közlemény még január 6-i. Azóta jött a hír, hogy késhet.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz Rinocerosz #35127 üzenetére
Ez mikor volt így legutóbb? S10 9-cel jött majd megkapta a 10-et, majd minden bizonnyal a 11-es is meg fogja, S9 8-cal jött majd megkapta a 9-et és lassan a 10-et, S8 7-tel jött és megkapta a 8 és 9-et, és így tovább kitudja meddig. Nem látom a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz whatwhatwhat #35130 üzenetére
Igen akkor bennem van kavarodás valóban így van. Mert Február, Március környékén megjelennek az új S galaxyik, utána augusztus környékén jön a következő android verzió ezt követően pedig a Samsung január környékén kiadja a Samsung telefonokra.
(Egyébként közben rájöttem mi kavart meg. A huaweinél a mate 10pro már 8.0-val jött ki és ezért kap most 10.0-t, de a note 8 csak 7.1.1-gyel érkezett és utána kapta meg a 8.0-t. )
Akkor viszont ténylegesen át kell állniuk a 3 főverzióra. Remélem tényleg így lesz mert már időszerű lenne.
Nekem még az s7 meg van itthon, igaz tovább adtam a családban, de őszintén szólva szerintem lazán mehetett volna a 9.0 erre a kis telefonra. Mai napig nagyon pörgősen teszi a dolgát és nem is olyan régen jött rá egy frissítés így elmondható, hogy 4 évig biztosan kap frissítést. Ebből kifolyólag még lazán lett volna idő befoltozni az android pie-t. -
csorbajeno
veterán
válasz Rinocerosz #35131 üzenetére
Én nem lepődtem meg a csúszáson, szerintem ezzel is akarnak nyomni rajtunk egy kicsit, hogy váltsunk az újra. És ahogy elolvastam az előttem lévő kb. 10 hozzászólást, nem is oktalan ez a stratégia a részükről.
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #35132 üzenetére
Amúgy néha hisztinek érzem ezt a váltogatással való fenyegetőzést. Nekem van almás, és hüvelyes telefonom is, de a Samsungnál jobban, nálam semmi se vált be. Persze lehet jobb ez meg az, de a megszokás úgyis a nagyobb úr. Nekem a UI hiányzik mindegyik készüléken. Valahogy Samsungra vagyok berendezkedve. S5 után nem akartam újabb S-es telót, volt 2db A szériásom, de egy idő után visszavágytam az S osztályba, és később is az lesz.
-
fzboxx
senior tag
válasz csorbajeno #35133 üzenetére
Ez nem hülyeség! Jól beszélsz.
-
samu74
addikt
válasz csorbajeno #35133 üzenetére
A szoftver(update) miatt nagyon kevesen vesznek új telot, inkább a több/jobb kamera meg az akksi esetleg szamít. Na meg az újdonság varázsa.
S10-en néztem a felületet, olyan egetrengető új ficsörök nem nagyon vannak. De jó lesz az,nem kell elkapkodni. Aki az update-el érzi jól magát, annak ott a xioamis fejlesztői romok, azokra van heti.-----------
-
gabber01
addikt
Üdv
Biztos volt róla szó és kerestem is, de vhogy nem találtam infót itt arra, hogy a stock kamera app helyett melyiket érdemes használni. Már ha van olyan, ami többet tud?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
veterán
válasz Rinocerosz #35128 üzenetére
Nem tudom, hogy kik és honnan veszik ezeket a "hivatalos roadmap-eket", de egyetlen közös tulajdonságuk van, éspedig az, hogy nem lehet hinni nekik
Legalábbis eddig sokkal-sokkal több olyan roadmap volt, ami nem lett igaz, mint olyan, mint amelyik igaz lett Volt olyan roadmap, ami napra (január 27) megmondta, hogy mikor jön az android10 az S9-re, persze nálunk azon a napon nem jött semmi
Jó, most az XEH-es S9-ek tekintetében a legutóbbi roadmap talán beválik és februárban tényleg jön az android10, de a többi telefon esetében márciusban majd adnak ki egy újabb roadmap-et, amit az emberek lelkesen osztanak majd egymással
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Reverting
őstag
válasz csorbajeno #35132 üzenetére
Majd ha meglesz a valtas jelzem itt! Nem fogsz lemaradni rola... OP,Huawei,Xiaomi,Pixel,Appel, 300-400 kourul van tobb gyaro is aki szeretne a penzem, es aki tobbet nyujt az kapja. Samsung jelenleg az utolso ezek kozott, marmint aki szoba jon.. De addig elvezem az s9+ pitem...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
alcapone386
őstag
válasz MrTwister #35126 üzenetére
Van egy hülye szokásom, ami nem más, mint kijelzővédő üveggel ellátni a telefont. Namost s10 esetén a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó sajnos okozott galibát az üveg miatt. A hírek szerint s20 is ezt kapja meg. Pl emiatt lehet megvárom az s21 vagy s30at. (Gondolom még samsung sem tudja hogy fogja hívni )
Ezeken kívül, előreláthatólag nem hoz olyan új fícsöröket, ami miatt leváltanám az s9plust. Persze kamerában jobb lesz, de csak kamera miatt leváltani nem fogom. (Anyagiak) Most kivárásra játszom, illetve bízom benne, hogy a személyi vérfrissítéssel jönni fognak új okosságok is.
Persze, ha megint alaplaphibás lesz a telefon 2 év után, akkor vagy s20 vagy másik gyártó lesz.
-
qltsar
veterán
válasz alcapone386 #35141 üzenetére
Amugy sima foliaval is problemas mar, vagy csak tempered glass-szal?
-
rgeorge
addikt
Próbálom feltenni a Telenor-os S9+-ra a XEH romot Odinnal (HOME_CSC). Kb. mennyi idő múlva kezdjek aggódni, ha még nincs készen?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
alcapone386
őstag
Tudom van routines, de ha valakit érdekel, most ingyért van: link
Szerk: most nézem...több mint egy éve volt frissítése...na mind1. Linket meghagyom..
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz csorbajeno #35146 üzenetére
Csak simán a PAN helyett szerettem volna XEH-et. Azóta már rátaláltam, hogy sajnos ilyenkor hajlamos az ODM.img-nél beállni az ODIN. Most próbálok néhány XDA-s tippet, hátha helyreáll az eredeti állapot.
Egyelőre úgy tűnik, hogy a 3.12-es ODIN-nal helyreállt, az nem tudja frissíteni, de legalább kirángatja az Emergency módból, és úgy indul újra a telefon, mintha frissített volna (app optimalizálás stb.), de ettől eltekintve minden megmaradt.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest