- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz takcslajos1 #35502 üzenetére
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jeni
félisten
azt gondolom,hogy ha megnézzük az összes EU kiadású 10-re kiadottakat akkor szinte egyformák
VDH - Vodafone - G965FXXU7DTAA- G965FOVF7DTAA
DBT - Független - G965FXXU7DTAA-G965FOXM7DTAAa vastagon kiemelt a sorok közt az amiben eltér egymástól.
nem gondolom,hogy az itthoni majd kiadandó XEH eltér majd a német DBT-től.
-
e-newsee
addikt
Ebből ne indulj ki, ez csak a szoftver verzió hivatalos "neve". Attól még egyes beállításokban lehet eltérés. Sőt, tuti, hogy van is. Nem véletlen lehet olyan, hogy pl egy brit szoftverrel jobb a térerő, mint a magyarral. Lehet, hogy a Samsung az adott tájegység hálózati lefedettségi, domborzati, stb viszonyaihoz kalibrálja a szoftvert. Nem biztos, de ki tudja.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
veterán
válasz Sicario1 #35498 üzenetére
Ha ennyire türelmetlen vagy, akkor miért nem teszel fel Odinnal egy 10-es romot?
Ha felraksz egy 10-es DBT-t, az 99.99 %-ban ugyanaz, mint egy 10-es XEH.
Aztán meg ha kijön a XEH, akkor felrakod azt Odinnal és onnantól rakhatod gond nélkül az OTA frissítéseket.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
kkdesign
senior tag
válasz Donki Hóte #35508 üzenetére
Igaz nem nekem céloztad, de szerintem már nem érdemes, mert bármelyik nap kiadhatják már, főleg így hogy VDH-ra már kinn van..
-
Sicario1
csendes tag
válasz Donki Hóte #35508 üzenetére
Köszi a tippet,de én megvárom a xeh-t,másrészt akármilyen hihetetlen nincs számítógépem már vagy 4éve,és nem is hiányzik. azért köszi
-
csorbajeno
veterán
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #35516 üzenetére
Verziószáma szerint 2.4.41.4. Előtte a sima Routines volt fennt. A redőnyben hozzá tudtam adni, és onnan indítva/aktiválva mondja azt, hogy lefagyott. Újraindítva nem volt. Kell még vmi más is? Amúgy érdekes, menüből indítva, és nem a redőnyből, működik. Kicsit bugos.
[ Szerkesztve ]
-
knltuning
tag
Lehet volt már s9+ adaptív akkumulátor kezelést ha kikapcsolom nem merül olyan gyorsan direkt figyeltem az akksi adatainál 2 napig amig be volt kapcsolva utána meg nem...
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #35518 üzenetére
Igen, újraindítva is szarakodik. De amúgy elég bugos, 2x összeomlott már random nálam. Lehet 10 alatt jobb, vagy az újabb verzió majd jobb lesz.
-
esbii22
őstag
-
jeni
félisten
válasz esbii22 #35523 üzenetére
olvasd el és annak megfelelően járj el.
számla és a garancia levél szükséges ami szabályosan vannak kitöltve.
minden szükséges rubikát ki kell tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Bathalsar
aktív tag
válasz zoleetag #35494 üzenetére
Kipróbáltam, beállítottam, hogy bizonyos Wi-Fi hálózatokra csatlakozva az NFC-t kapcsolja ki (energiatakarékoskodás céljából). De nem kapcsolja. Ezzel szemben bizonyos időközönként üzeni, hogy leállt. Újraindítással már próbálkoztam, de nem oldott meg. Nektek milyen tapasztalatok van?
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
esbii22
őstag
Telenornál vásárolt készülék, csak szabályosan vannak kitöltve a dolgok 🙂
Minden rublikat töltsek ki azt gondolom a hibajelentő lapra értetted.
Van rá esély hogy a holnap reggel feladott telefont még a héten visszakapom?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
Ha jól emlékszem valaki írta h pár nappal az 1 év lejárta után is cseréltek neki akksit garanciában.
Nálam is ugyanez a helyzet, 2019 február 1.én vettem a telót. Megpróbálok egyezkedni velük emailben hátha jófejek lesznek.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
-
esbii22
őstag
válasz whatwhatwhat #35532 üzenetére
Igen a hangszóróval van probléma. De ha már ott lesz szervizben megpróbálom megbeszélni velük az akksi cserét, mint irtam 1.en járt le az egy év ami alatt cserélik az akksit ingyen.
Ha nem cserélik nem gond, csak ha már ott van szerencsét próbálok 😀
-
Bathalsar
aktív tag
válasz Caranita #35534 üzenetére
Kivéve, ha néha meghülyül a bankod applikációja, aminek segítségével fizetsz, amikor úton vagy. Ilyenkor egy nap alatt tud 30%-nyi akkut enni. Így otthon és a munkahelyen kikapcsoltatnám. (Ha nem aktív az NFC, nem ragad be a program.)
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
kungzi
veterán
válasz whatwhatwhat #35538 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
Coc@s
őstag
Egy kérdés:
Ha mégis úgy döntenék, hogy ODIN-nal fölteszem a DBT-s 10-est a mostani XEH után/helyett, meg tudom úgy tenni hogy ne legyen FR és a rendszer sem hülyül meg?
Az összefoglalóban le van írva ez a HOME_CSC --ALAP CSC dolog, de nem teljesen világos, mi történik ha a mostani XEH-re nem az alap DBT-s CSC-állítanám be az ODIN-nál, hanem a DBT-s HOME_CSC-t.
Meghülyítem vele a telefont?
Egyelőre amolyan költői kérdés, de fölmerült a DBT-s csere, viszont nem akarnék egy FR-t.18 éve itt
-
firka70
csendes tag
Hali, megjött ma Vodara es telepítettem is a 10et. Aminek nagyon őrültem, hogy a Gmail kliens szürkére váltott. Kb 1 oran keresztul tartott ez az állapot. Azota ujra fehér es nincs sehol opció. A telefon éjjeli módban van...mi a teendő? Köszi.
-
csorbajeno
veterán
Ha most XEH van fent, akkor mehet a Home_CSC, nem lesz semmi gond, de a későbbiekben javaslom majd az XEH-t visszatenni, mert nem tudom, hogy fog-e OTA frissülni. Minél több idő telik el a két ROM kiadása között, annál kisebb az esély a kompatibilitásra. Szóval egyre biztosabb, hogy aki feltette a DBT-t és szeretne később OTA frissülni, akkor kell majd az XEH is. De ezek között nem feltétlen kell a FR, hacsak nem keletkezik valami megmagyarázhatatlan anomália a rendszerben.
-
Coc@s
őstag
válasz csorbajeno #35542 üzenetére
Ok, köszi!
Lehet hogy akkor fölteszem.
Egyébként az OTA miat én is a XEH-re visszaállást tervezem ha most váltanék is.
Még meggondolom.
Nem tudom mi ez a megakadás a 10-es kiküldésében, ezért kezdtem gondolkodni.18 éve itt
-
jeni
félisten
válasz esbii22 #35545 üzenetére
jó
szerdán feladod,csütörtökön megérkezik,a rendszerbe mennyi idő míg bekerül?
a technikushoz mikor kerül? ha van alkatrész akkor megjavítja,ha rendelni kell akkor várni kell míg a Logisztika megrendeli és megérkezik.
most jön az,hogy vissza is kell juttatni hozzád a telót.honnan akarod feladni?
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Del Somogy...egy beszédhangszóró csak van raktáron. De mindegy is nem lényeg hogy a héten kész legyen, csak érdeklődtem felőle.
Igy meg hogy pofatlan modon rakerdeztem naluk az akksira is igy már az sem erdekel ha jovo pentekre erne vissza csak legyenek jofejek es csereljenek akksit is 😄 sok remenyt nem fűzök hozzá de ha mar egyszer szervízbe lesz akkor rakerdeztem samsungéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest