- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Másnak is bontja a telefon a vonalat? Szinte minden hívásnál térerő gondok vannak, van, hogy hívás elején a másik felet nem hallom, csak kb 5 mp múlva. Az autóban a BT autórádióra sem megy át mindig a hívás, illetve van, hogy bejövő hívásnál még fel sem vettem a telefont, de a kijelzőn csak a letesz gomb jelenik meg
Menjen szervizbe? Lesz FR, csak egyelőre nem volt rá időm. Hónapok óta csinálja ezeket az anomáliákat, csak mostanra annyira besűrűsödtek, hogy elgondolkoztam egy Mate 20 Pro-n Minden Samsungom bontotta a vonalat eddig, mégis maradtam a Galaxy-knál, bár most már erősen kétlem, hogy jó döntés volt ...
Az a problémám még, hogy a kijelző sarkai töröttek 2 helyen, a szervizesek lehet ráfogják arra, emiatt nem is nagyon merem beadni. Vagy fölöslegesen félek ettől?
Más is tapasztal ilyen hibákat?
Egyébként független a telefon a legfrissebb szoftverrel.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Ki kapcsolt képernyő mellett a WiFi-n a letöltés nagyon hamar leáll. Hogy akadályozhatom ezt meg?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz csorbajeno #34355 üzenetére
Talált! A telefon vásárlása után mindent takarékos módra állítottam. Köszi!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
stickrs
senior tag
Köszi a válaszokat/tanácsokat, a reklámokért egy QR Scanner program volt a felelős, letörlése után ez a gond megszűnt szerencsére. Nagyon idegesítő volt már.. de a néma módot még dobálja át néha hangosra..még oreon vagyok, van valami beállitás ami időzitheti, hogy mikor milyen üzemmódban legyen?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
MCiklon
csendes tag
válasz MCiklon #34314 üzenetére
Tegnap eljutottam egy márkaszervízbe(nem SES, csak egy sima Samsung márkaszervíz, de gondolom máshol is ezt mondták volna), azt mondták hogy az eredeti számla vagy jótállási jegy nélkül nem csinálnak semmit, csak azokkal tudom érvényesíteni sajnos a garanciát. Amit meg tudtak nézni, hogy 2018 novemberben lett gyártva a telefon, és hogy valami ausztriai szolgáltató értékesítette, úgyhogy nagyjából semmi esélyem sincs szerezni az eredeti számláról egy mintát.
-
crue
őstag
válasz andHermann #34366 üzenetére
Hopp most jobban megnézve nekem is 3-ból 2 N/A. Az előbb csak letekertem a legaljára, azért nem tűnt fel.
-
samu74
addikt
válasz andHermann #34366 üzenetére
Elhiszem,mondom nekem is olyan volt mig a novemberi update gatyába nem rázta. De látod hogy hackeeeee teloján a friss rendszerrel se jobb. Nagy gondolatokat nem visznek a telekomos frissítésbe se úgy látom...
-----------
-
Rinocerosz
őstag
Itt valamit csinálni kell :(
Beállítások -> Telefon névjegye -> szoftver adatainál kellene egy képernyőkép, hogy láthassuk honnan származik és milyen rom van a telefonon.
Fel kell rá tenni majd egy jó romot és akkor megoldódik a dolog. + kapsz 1-2 új funkciót is[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
válasz MCiklon #34363 üzenetére
Nekem nem eredeti számlával simán megcsinálták júniusban garit, kaptam új akksit és kijelzőt is (Váci úti Samsung szerviz). Valahogy sikerült olyan helyre eltennem a Media Marktos számlát, hogy azóta nincs meg, írtam a boltnak e-mailt, és elküldték a blokkmásolatot e-mailben, kinyomtattam, gond nélkül elfogadták (mondjuk azon rajta van a telefon IMEI száma is, ahogy kell).
[ Szerkesztve ]
-
sanca2213
csendes tag
Sziasztok!
Van akinek van tapasztalata a MediaMarkt-os biztosításokkal kapcsolatban? Mi az eljárás pontos menete? Mire számítson az ember? Csak annyit tudok, hogy 5 napon belül be kell jelenteni a káresetet.GaranciaPlusz Platina biztosítást kötöttem 2 évre a készülékem vásárlásakor (2018.március)
Sajnálatos módon a telefon kijelzője betört :(
Az már másodlagos gondolom, hogy az akksi sincs a toppon, 3 óra kijelző idő fölé nem sokszor jutottam az elmult időben, de hát egy bő másfél éves telefonnál gondolom ez nem nagy vész.Samsung Galaxy S9+ -> Galaxy S20+ & Galaxy Watch 4 classic
-
MCiklon
csendes tag
válasz takcslajos1 #34374 üzenetére
Először nekem is ezt javasolták, hogy keressem fel a szolgáltatót ahol eladták a mobilt, hátha adnak egy másolatot a számláról, ezért utána is nézett nekem a szervizes imei alapján hogy hol értékesítették, ez alapján Ausztriában valami kisebb szolgáltatónál. Mivel nincs akkora német tudásom, hogy ezt érthetően leírjam nekik, inkább letettem erről. Jelenleg még működik minden, az aksi se vészes hogy mindenáron kicseréltessem. Amúgy is annak a tudatában vettem a telefont, hogy már nincs rajta garancia.
[ Szerkesztve ]
-
zorb
tag
-
zorb
tag
válasz csorbajeno #34371 üzenetére
Nem volt mókolva a teló, semmijen rom csere se volt. Újonan lett vásárolva függetlenül valamikor az év elején
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 duos
-
szevassag
tag
Pedig ez mókolva van. Német független volt eredetileg, arra lett rátöltve a magyar független ROM. Ezért nem tud frissülni.
Az semmit nem jelent, hogy újonnan lett véve függetlenül. Kolléganő vett Galaxy Alpha-t bontatlanul aztán Knox 1-es volt, amikor elromlott a szervízben közölték vele, hogy nuku gari.
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
Megjelent a Samsung Daily, ki lehet próbálni Bixby helyett, Sammobile-ról tölthető.
-
zorb
tag
válasz Rinocerosz #34381 üzenetére
Nem, félek ugrig tőle a gari
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 duos
-
zorb
tag
válasz Rinocerosz #34384 üzenetére
Az jó lenne. Köszönöm.
Gari megmarad?
Programok is működni fognak, nem reklamálnak hogy módosítva lett?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9 duos
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Rinocerosz
őstag
Na igen ezt akartam mondani, hogy minden törlődni fog vagy van lehetőség arra, hogy megtartson mindent, de azt nem igazán ajánlom nekem nem jött be soha.
Este ha haza értem leírom, hogy hogyan kell csinálni aztán majd eldöntöd, hogy megcsinálod-e most vagy majd az ünnepek után.
[ Szerkesztve ]
-
zorb
tag
-
csorbajeno
veterán
Lehet, hogy nem volt mókolva a telefon, elt nem is állítottam Viszont, a DBT a német független ROM, az XEH pedig a magyar független. Mindkettő ugyanabba a csoportba tartozik, így, ha a DBT telefonba beleteszel egy magyar SIM-kártyát, akkor átvált magyar ROM-ra, vigyont volt frissítés, amit a DBT megkapott, az XEH nem, vagy fordítva. Ez utóbbiak miatt jöhetett létre öszvér ROM a telefonon, amit úgy tudsz javítani, hogy felteszel egy aktuális XEH ROM-ot, majd behelyezett SIM-kártyával csinálsz egy gyári visszaállítást. Ezt követően frissülni fog minden hónapban a telefonod
-
tomasz79
tag
Üdv.
Ma rakattam fel üveg fóliát, de nem annyira jó az érintés.
Ez természetes? -
Just_Reboot
addikt
Valaki megtenné hogy küld egy linket a Novemberi XEH-rom hoz?
Ez az Updato tetű lassú... -
jupp008
senior tag
válasz tomasz79 #34393 üzenetére
Igen, tapintásra is vastag, kevésbé érzékeny, hamar zsírosodó.
Én már évekkel ezelőtt felhagytam az üvegfóliával, mert több a hátrány mint előny.Viszont kapni jó minőségű fóliákat, amik elég jó karcálló tulajdonságúak il. mérsékelten ütést is kibírnak.
Pl. Media Markt -ost mindenkinek ajánlom. -
tomasz79
tag
válasz jupp008 #34395 üzenetére
Ami nálam nagyon bevált s7 edge- nél, meg eddig s9- nél is az sima fólia ami az ívekre már nem megy rá. Viszont pár napja huppant párat túrán a köveken, és középen kiszakadt. Viszont a telónak nem lett baja.
Ma jártam Győrben pár helyen de nem kaptam.
Ma jártam győrbn pár hlyen d nem kaptam.Amit másodszor írtam úgy müködik az üvegfóliával. Ha nem javítanám
-
pusszycat
nagyúr
válasz csorbajeno #34399 üzenetére
De te jobban elmagyaráztad.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest