- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
-
halisa
tag
válasz csorbajeno #33954 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Rinocerosz #33946 üzenetére
Good Lock Routines ugyanaz. Sammobile-ról tölthető az apk.
-
esbii22
őstag
Megbolondult estére a teló. Nem nem töltöttem le rá semmilyen alkalmazást jo pár hete már. Egyszer csak nem reagált semmire. Kiirta a rendszer ui hibat ramentem hogy bezárás utána kikapcsolt, aztan alig akart bekapcsolni. Bekapcs meg hangero le gombbal sikerült életet lehelni belé. Volt másnak is ilyen gondja? Eddig az egy év alatt semmi problémám nem volt vele.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
Elvileg februárban kapjuk meg az Android 10et. [link]
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
csorbajeno
veterán
válasz esbii22 #33965 üzenetére
Szerintem ez így volt várható. Most indult a tesztidőszak, ami tavaly 3 hónap volt, így ha jól számolok, nekem is februárra jön ki Már kíváncsian várom. Bár az első hírek nem igazán töltöttek el örömmel, én számítottam arra, hogy a Bixby rutinok bekerülnek, mégha tudatában vagyok annak, hogy másképpen is meg lehet oldani.
-
fzboxx
senior tag
válasz csorbajeno #33966 üzenetére
Szerintem már januárban megkapjuk.
S10-zel sem törölték sokat. Úgy látszik a project treble mégis csak ér valamit. A többi gyártó is egész gyorsan kiadta az A10-et.
A one UI pedig közismerten a leg komplexebb felület.
Szóval én bizakodok.
A ritinokat pedig majd akkor teszik bele a beta-ba, ha már a kezdeti hibákat kijavították. Egyébként már az A50-ben a one UI 1.5 is tartalmazza. Benasag lenne egy csúcs modellből kihagyni...[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Üdv
Tud valaki megbízható forrást Samsung MicroSD-hez? Nem itthoni egekben lévő áras érdekelne első sorban. Köszönöm
-
szemy94
senior tag
válasz Rinocerosz #33970 üzenetére
Mindenképp jobban jár kintről
A kínai eladótól a kártya amit linkelt samu74 5100 FT.
Magyarországon:
(Alap+Áfa+Artisjus)
5 100×1,27+3 180=9657FT
És ekkor a kereskedőnek még nincs haszna. Tehát sajnos reálisak ezek a 12000-nél induló árak.Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Bavid
senior tag
Sziasztok, van egy Galaxy S9+ készülékem, melyet újonnan vásároltam 2018 júliusában a Telenornál. Idén májusban ki lett garanciában cserélve az akkumulátora (15% alatt egyszerűen csak kikapcsolt), most 7 hónappal később megint hasonlókat csinál. Tudom, hogy az aksira elvileg csak 1 év garancia van, kérdésem, hogy a cserével ez nem hosszabodik meg? Szóval így jártam, cseréltessem saját pénzből ki, vagy van esélyem, hogy garanciában kicserélik (2 éven belül vagyok).
Köszi.UI: Az dühítő az egészben, hogy régebbi telefonjaim fenn voltak egész éjszaka akár töltőn, nem törődtem ezzel. Aztán olvastam több cikket a témában, és az S9-et 95%-ban 40-80% között használom, napközben többször akár kisebbet rátöltök, éjszaka sosincs töltőn. Gyorstöltés kezdetek óta kikapcsolva.
-
szemy94
senior tag
Szerintem hívd fel valamelyik hozzád közel eső Ses-t, de szerintem sajnos nem hosszabbodik
Más: Hónapok óta használok egy töltőt mindig ugyanazzal a 2 kábellel, egyszer csak valami füstöl a kocsiba, és ezt látom. Szerintetek ez miért gondolt egyet, ráadásul azon a kábelen nem is volt éppen semmi.
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
Samsung oldalán van egy leírás :
„Kiterjesztett Samsung jótállás”: a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást (alapjótállás) és további 12 hónap kiterjesztett Samsung jótállást biztosít. A kiterjesztett Samsung jótállás alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, továbbá az alapjótállási időt követően történő fődarab csere esetén a jótállási igény elévülése nem kezdődik újra. Mobiltelefonok esetén a kiterjesztett Samsung jótállás nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, és a beépített akkumulátorra.Bocs a dupláért.
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
colonia
aktív tag
válasz Rinocerosz #33544 üzenetére
Kicserélték szó nélkül az akksit hátlappal és usb aljzattal együtt.
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
pusszycat
nagyúr
Android 10 január. Ezek kapják meg:
Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+, Galaxy Note 10+ 5G, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 9.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
válasz csorbajeno #33978 üzenetére
Innen inspirálódtam. [link]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
senior tag
válasz Rinocerosz #33980 üzenetére
Mondom, most is ugyanaz a Routines elérhető. Egy db apk install. Jó ideje használom én is.
-
zelos
aktív tag
válasz Rinocerosz #33970 üzenetére
Tök mindegy milyet veszel, a 4k 60fps-t és a sorozatképeket mindenféleképpen telóra menti.
-
Rinocerosz
őstag
válasz kutyek #33981 üzenetére
Én is használom, de nem ugyan az mert ezt frissítgetni kell + a nice lock-ba be kell lépnem és ott instant 3db akciós kávéfőzőt tudok venni ha félre kattintok.
Másrészt valalmi + dolgot csak alkottnak a programozók mert én nem hiszem, hogy ami a rendszer része és egy feltelpített valami ugyan az...
Ha meg tényleg csak Ctrl+C, Ctrl+V akkor tegyék már bele miből tart... -
Szombó
senior tag
Sziasztok. Azt hiszem elpusztult az ujjlenyomat érzékelőm. Azt írja hogy nem elérhető,próbálja meg később. Volt már ilyen valakinél?
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Szombó
senior tag
-
Little Hulk
tag
Sziasztok! Bocsánat ha hülye kérdést teszek fel, de sajnos nem találtam meg! Hol tudom a mobilnet hozzáférést alkalmazásonként lekorlátozni? Párszor már sikerült nekiülni a youtube-nak mobilnettel... Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz Little Hulk #33987 üzenetére
Beállítások- Alkalmazások-Azon belül kikeresed az adott alkalmazást-Mobil adatok és ott tiltod a háttérbeli adathasználatot. Ez az egy opció van, nem tudom, hogy ezt kerested-e.
-
Little Hulk
tag
válasz csorbajeno #33988 üzenetére
Köszönöm, de ezt megtaláltam, tiltva is van, ennek ellenére szépen megy a youtube 4G-vel!
-
samu74
addikt
válasz Little Hulk #33989 üzenetére
Csak ha letíltod az appot akkor nem fog használni semmilyen adatot. Az hogy nem veszed észre hogy wifin vagy mobilneten vagy nem a telefon hibája. Olyan router kell ami lefedi az egész lakásod.
-----------
-
senior tag
válasz Rinocerosz #33983 üzenetére
A plusz kellemetlenségben igazat adok (manuális frissítés); a NiceLock-ot én szeretem, de androidon kezdetek óta reklámblokkolót használok, nem tudom, hogy reklámokkal spékelve mennyire gáz...
Amúgy S10 topokban screenshotokkal összevetettük, szögre ugyanaz a kettő.
Persze igaz, legjobb lenne, ha beletennék az új ROM-ba.@kkdesign: ez simán lehet, én angolul használom a telefont,ezért nem tűnt fel.
-
Little Hulk
tag
válasz kutyek #33992 üzenetére
Persze, hogy nem a telefon tehet róla, de attól még eltűnik a mobilnetem. Xiaomi MI8-ról váltottam, igaz ez a teló kb. mindenben jobb, de a miui-ban ez szépen müködött, alkalmazásonként tudtam tiltani a wifit wagy a mobilnetet, így nem tudtam hibázni. Azt hittem itt is van erre megoldás, csak én nem találom.
-
zelos
aktív tag
-
zelos
aktív tag
válasz Rinocerosz #33997 üzenetére
9 alatt is kb ugyanennyit, de lehet 10 alatt kicsivel jobb. Még várok egy hetet hogy pontosabban lássam.
-
zelos
aktív tag
válasz Rinocerosz #33999 üzenetére
- új gesztusvezérlés a navigációs sávon
- digitális jólét
- szülői felügyelet
- front kamera kapott éjszakai módot
- fent három új gyorskapcsoló: képernyő videórögzítés kapcsoló, window-hoz való kapcsolódás, ftp szerver..
- részletesebb lett az eszközkarbantartó
- világító szélek kapott pár új stílust
- az appok elhagyásakor történő animáció is változott
- zárolt képernyőn dinamikus háttérkép funkció
Hirtelen ennyi, biztos van még egy két apróság ami nem jutott eszembe illetve a véglegesben még kerülhetnek bele pár dolgok pl.. routines.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest