- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz Indiant #28900 üzenetére
Ne haragudj, de azt nem hiszem el, hogy bármelyik korábbi telefonod tudta azt, hogy ha lenémítottad, akkor nem ébresztett. A másik meg, hogy hiába ajánlottunk több alternatívát, egyik sem volt jó. Nem szinkronizál a Google naptárral...az ébresztés talán igen? Nem jelenik meg a kép, ahogy az ébresztésnél sincs kép.... Komolyan az az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy a kákán is csomót keresel.
Ha nem így van, ne haragudj, nem megbántani akartalak, de ez az érzésem. -
jupp008
senior tag
A legutóbbi frissítés óta az AOD -n nagyobb betűmérettel írja ki a töltési állapotot (végre).
-
veterán
válasz jupp008 #28903 üzenetére
Azt mikor fejlesztik már "ki", hogy 90 fokkal elforgatva tartott telefon esetén az AOD kijelzése is elforduljon 90 fokkal
Éjszaka az AOD órája az éjjeli órám, de sokszor elfektetve van a tartóra téve (mert így lehet az alján lévő TYPE-C csatiba beledugni a töltőkábelt), és így az óra leolvashatatlan
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
marco0007
aktív tag
válasz Donki Hóte #28905 üzenetére
Igazából A70en van olyan opció, hogy fekvő tájolás AOD beállításnál.
-
veterán
-
Flagstaff
tag
ADB törölgetős-letiltogatós update ha valakit érint/érdekel:
com.sec.android.app.launcher törlése nem ajánlott. Ha törlöm, a recent apps gomb nem működik másik launcher alól, így nem lehet az alkalmazások közt "ugrálni" -
veterán
-
Indiant
addikt
válasz csorbajeno #28902 üzenetére
Értem az érzéseidet, de nem tudtok túllépni az órán.
Pedig Ti másik appokat ajánlottatok, amikben elvileg vannak lehetőséget. (kép, csörgés...)
De ezek nem működnek bennük. Végigzongoráztam a lehetőségeket, de számomra egyenlőre nem igazán megoldások. Egy gombbal szeretném a telefon összes hangját némítani és szeretném ha nem csak jelezne (1mp), hanem csörögne a jelzés. (hétfőn és szerdán 13:13-kor pl. hetente, + még sok alkalommal)
Hozzáteszem, hogy a Reminder -ben az importálást sem sikerült megfejtenem, mert a naptárból nem importál.
Sok dologba belenéztem és lehet nem fejeztem ki magam jól róluk. Köszönöm az iránymutatást, mindenkinek.Hogy kicsit on is legyek, a Bluemobile-os 4G-s kártyával sajnos a szolgáltatás bekapcsolása után sem működik a VoLTE. A Dominós kártyával a beállításai megvannak. Fent a menüben sajnos egyik kártyával sem jelenik meg az ikonja. (a hálózat mellett)
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
-
csorbajeno
veterán
válasz Indiant #28911 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből, amíg nézegettem a Bluemobile honlapját. Több, mint valószínű, hogy a szolgáltató, tehát a Bluemobile nem támogatja még a VoLTE-t, illetve a Dominós kártyádon sem aktiválták még, mert a Telekom a Dominósoknak nemrég kezdte el aktiválni a szolgáltatást, alapból csak az előfizetők kapjták meg eddig a VoLTE-t.
-
viewdetails
addikt
válasz Indiant #28897 üzenetére
A Samsung naptár nem kezeli a Google feladatokat, emlékeztetőket, csak a naptár bejegyzéseket. A Samsung Reminder alkalmazás is félmegoldás, mert az fordítva nem kompatibilis.
A megoldás, hogy kikapcsolod a Samsung naptár értesítéseit, miután letöltötted a Google naptár alkalmazást. Ezt megnyitva a + gombra kattintva tudsz emlékeztetőt vagy naptári bejegyzést létrehozni.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Indiant
addikt
válasz csorbajeno #28913 üzenetére
Köszönöm, hogy utána néztél... de. A dominósokat felhívtam tegnap és azt mondta a hölgy, hogy már be van kapcsolva a kártyán. A bluem-t is felhívtam és ott még sms is jött róla.
viewdetails: , így van. Ez az egy megoldás működhet. -
kekedi
senior tag
válasz csorbajeno #28895 üzenetére
Most váltottam telenorra, mivel szinte mindenki telenoros körülöttem. Így egy 6000ftos előfizuval 125ezer lenne. Már ha lenne. Máshol szerintem amúgy is drágább.
Várok még, állítólag várnom kell 2honapot még hogy fél évet ott legyek(a telenornal mint hűséges elofizeto) és ki tudjam részletre hozni. Bár ezt sem értem... Na mind1.
-
zelos
aktív tag
válasz Donki Hóte #28907 üzenetére
Az új A szérián és az S10-en egyel újabb verziójú one ui van. Ennek része a fekvő aod is. Mi erre az újabb ui-ra vagy android Q-val fogunk frissülni vagy még előtte, nem tudni.
-
dredjudge84
őstag
Üdv ismét!
Befrissítettem a telót Pie-ra. A kérdésem, hogy sorozatbaráton szoktam online sorozatokat nézni, chrome böngészőből, de nem tudom elrejteni a navigációs sávot sehogy. Oreo-n volt egy pötty, amire duplakoppal nyomva eltűnt, de itt nincs. Tudtok segíteni?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz dredjudge84 #28919 üzenetére
Sajnos nem tudod elrejteni :(
Már régebben kérdezték ha mondjuk youtubon, vagy valami lejátszóval nézel filmet akkor eltűnik de a chormeban nem fog.Esetleg a gyári samsung böngészővel próbáld meg.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MADcat #28868 üzenetére
Tudsz nekem mondani egy jól bevált Reminder appot?
Hosszabb idő óta a Just Reminder-t használom, de tudnék rajta még mit fejleszteni... kb. 90%-ban megfelelő számomra jelen állapotában.
-
hematoma1
aktív tag
Üdv.Közepes használattal mennyi a teló akku ideje?
-
-
-
TODI1111
veterán
-
-
-
jeni
félisten
Hello!
Az Igo szüliapp ami fent van a Play áruházban az nem megy az S9+ mobilon.
A Huawei P9 és a Huawei P20 minden további nélkül lehet futtatni.
Miért az passz. Hasonló alternativa? -
-
-
jeni
félisten
válasz Parallaxis #28937 üzenetére
Azt írja ki az S9+ telcsire,hogy nem konpatibilis vele.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Srácok. Mostmár talán van elég infó arról, hogy van - e értelme áttérni Oreó - ról pitére. Eddig az üzemidő miatt nem tértem át. Most kábé 4 :30 vagy 5 óra sot időm van. Pite adna annyit? Bár nem tudom, hogy pitén tudom - e az Adhell3 - at alkalmazni a Knox kulcs miatt. Köszönöm a válaszokat.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
csorbajeno
veterán
válasz proper #28940 üzenetére
Igen, én is most néztem meg az iGO-t és már inkább a Google térképjét használom. Mióta felvásárolták a Waze-t, azóta most lett egy frissítés benne, amivel megjelent egy Waze jellegű ikon, amivel tudsz jelölni itt is. Szóval nekem egyedül a sebesség kijelzése és az ezzel kapcsolatos figyelmeztetések hiányoznak csak.
Az iGO azért maradt le ennyire, mert inkább az autós navigációkra feküdtek rá és elengedték a mobil navigálást, nem érzik életképesnek, szerintük nem ez a jövő...
[ Szerkesztve ]
-
mati12
senior tag
válasz Zsozsoka 74 #28939 üzenetére
Nem bántásból írom de én ezt sosem fogom megérteni. Adott egy felső kategóriás telefon amire elérhető a legfrissebb operációs rendszer, ennek ellenére vannak olyan emberek akik az üzemidő para miatt inkább nem frissítenek és nem használják ki az újításokkal érkező általában pozítív változásokat. Kell venni egy Nokia 3210-est az jó esetben egy hétig is elketyeg a többi meg úgyis csak felesleges sallang.
[ Szerkesztve ]
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz mati12 #28943 üzenetére
Köszi, de ezzel a hozzaszolasoddal nem segítettél semmit! Inkább ne is írj ha segíteni nem tudsz. Amúgy már feltettem egyszer az elején az új rendszert de inkább rosszabb volt a sot időm az első frissítéssel mint volt Oreón. Így, hogy túl van már egy két frissitesen a Pie, csak azért kérdeztem.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
laracroft93
újonc
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy az S8 egy 10-essel drágább az Euronicsnál, mint az S9? Ugyanúgy 64 giga, és nem + egyik sem.
https://euronics.hu/termekek/samsung-galaxy-s8-64-gb-kartyafuggetlen-mobiltelefon-ejfekete/p/211431
https://euronics.hu/termekek/samsung-galaxy-s9-sm-g960-dual-sim-64-gb-kartyafuggetlen-mobiltelefon-lila/p/217735
Pár hónapja néztem az S8-at, 150-160 körül volt leárazva, de lebeszéltem magam róla, mert már 2 éves típus.
Gondoltam, ránézek az árakra megint, és csekkoltam az S9-et is. Ezen meglepődtem most. Vagy nagyon vaksi vagyok, és nem veszek észre valamit
-
-
Reverting
őstag
válasz laracroft93 #28946 üzenetére
Talan lesz egy balek aki elviszi a beragadt S8-akat... ))
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
TTomax
félisten
válasz laracroft93 #28946 üzenetére
Nagyon egyszerű,az S9böl több van raktáron....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest