- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz alcapone386 #28199 üzenetére
Na megyek aludni...a vége 1% 6ó30p.
Volt minden benne. Telefonalas, net, facebook, youtube, viber. Viszont egy 600m es körben voltam kb egész nap, igy nem hiszem hogy sok adótoronyra váltott volna a telefon -
kelly416
veterán
válasz alcapone386 #28201 üzenetére
Nem is annyira a toronyváltás, hanem a térerő a kérdéses, illetve ha ennyire sokat mozogtál, a wifi is kérdéses, mert ha mobilnetet nem használsz vagy csak alig, az sokat tud jelenteni.
-
zelos
aktív tag
válasz Parallaxis #28202 üzenetére
HDR miatt töltök le 4k filmeket..
-
alcapone386
őstag
válasz kelly416 #28203 üzenetére
Mobilnet mindig be van kapcsolva, ha nincs wifi akkor átkapcsol. Persze biciklivel kb 5 perc mire hazaérek, így elhanyagolható. Természetesen azért irtam, hogy ennyit sikerült kicsiholni belőle mert engem is meglepett. Eddig 4-5 óra közti volt az átlag. Sokat számít milyen körülmények között használjuk. Nem is lovagolok a SOT on többet, mert mindenhol van gyorstöltőm (munkahely, otthon, power bank), 40-50% nál megy a töltőre és kész Ha bármilyen körülmény mellett 6-7óra SOT lenne mindig, na akkor luxusban érzném magam
-
Tiger.
nagyúr
-
kekedi
senior tag
"Sziasztok! Bővíteni szeretném a telelfont sd kártyával. Ebayről rendelném, milyet ajánlanátok amivel hasonlóan gyors lenne mint a beépitett tárhellyel?"
Szia,
Tudtommal olyan sebességet nem tudsz elérni. De javítson ki valaki ha tévedek.
Ezt sokszor ajánlották már, emiatt én is ajánlom (de ebayen is fent van ez az eladó):
[link]
Állítólag eredeti, és egyik másik fele annyiba kerül mint itthon. Van több méretben. -
Darko
senior tag
Köszi, kerestem rá, de lehet annyira triviális hogy meg sem említik . S7E-nel is használtam ezt a funkciót, de ott nem jelzett nekem folyamatosan. Inkább kikapcsolom az értesítést.
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
izsmen
tag
Sziasztok.
Azt hol tudom beállítani, hogy addig ne zárjon le a képernyő, amíg nézem? Nagyon zavaró, hogy pl videó közben lezár. Beállítások között nem lelem 🤔
S9+ -
kiskeni
aktív tag
Jobb felső sarokban három vízszintes pötty: "Állapotértesítés mutatása" vagy "Állapotértesítés elrejtése" gombbal tudod szabályozni, hogy felül az értesítési sávban ott legyen-e egy elhúzhatatlan értesítő az adott, bekapcsolt kisegítő lehetőségről, vagy sem. Értelemszerűen az előbbi gombbal ezt kirakhatod oda, utóbbival pedig elrejtheted, tehát nem lesz ott az értesítési sávban ha azt lehúzod.
Más: mi az a 4G+ nálad? Nálam sosem volt ilyen még a legjobb lefedettségű területen sem. Előfizus vagy? Mert akkor meg is magyaráztad a 4G+ jelenlétét.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
csorbajeno
veterán
válasz Vjankovics82 #28196 üzenetére
A VLC-vel nekem magasabb bitrátájú filmeknél volt problémám, amiket kicsit akadozva, vontatva játszott le, míg az MX esetén a kódoláson módosítok és minden akadásmentes. Én emiatt váltottam.
Tiger: Most megnéztem, a BS Player nem DeX-kompatibilis, így nálam kiesett.
-
veterán
-
kiskeni
aktív tag
Sejtettem... A feltöltőkártyásokat valahogy mindig kihagyják a jóból Mármint, már eleve a sebesség. 30/10 a korlát minden szolgáltató feltöltőkártyás szolgáltatásában, míg az előfizusok ideális körülmények között élvezhetik a 4G maximumát is, avagy a 4G+-t, avagy akár 300mbps letöltési sebességet is. Ennyit, azaz 30/10 fel/letöltést a 3G-s S3 Neo-mmal is tudtam hozni mobilneten már H+-nál is
És akkor még nem is említettem ezeket a szolgáltatás árakat, amik feltöltőkártyához érhetőek el. Nem akarok elköteleződni őszintén szólva, mert +1 kötelező havi kiadást jelentene csak, de sajnos egy jól összeállított előfizetés jobban megéri, mint sima feltöltőkártyásnak lenni.
[zelos] Hogy mi? Azt meg hogyan? Telekom-nál, de ahogy néztem az összes többi szolgáltatónál mostohán bánnak a feltöltőkártyásokkal az előfizusokhoz képest. A sebesség pl. az összes Domino internet csomagnál annyi, amennyit írtam, illetve bármi gonddal hívom fel őket, megkapom hogy tervezek-e váltani havi díjasra. Tervezek igazából, mert bár nem akarok elközeleződni, de baromi jó előfizus csomagot lehet összeállítani, csak hát azért kösz szépen... Ez nem megoldás, ennél jobbat is javasolhatnának mikor egy problémával felhívom őket.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Chamoro
tag
Egyik ismerősöm nemsoká jön haza az USA ból. Szerintetek megérné hozatni vele egy kinti S9 vagy S10et? A processzor miatt, ugye yt-on van egy pár összehasonlító videó a 2 fogyasztásáról és nyílván nem az exynos a jobb :/
Teljesértékű telefon lesz itt európában? -
veterán
válasz kiskeni #28220 üzenetére
Szerintem ez tök természetes, hogy egy előfizetéssel rendelkező egyén előbbre van egy szolgáltatónál mint egy feltöltőkártyás. Nekik az előfizusok biztosabb pont, és általában rendszeres és nagyobb bevételt jelentenek mint a kártyások. Ez az elkötelezettség is olyan dolog, hogy pl 2 évig tart ugye, de onnantól oda mész ahova akarsz. Persze hamarább is elmehetsz, csak fizetni kell érte. Tizenéve egy szolgáltatónál vagyok, és eszembe sem jut hogy elmenjek máshova, pedig vígan megtehetném.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
vihartigris
őstag
válasz sityupityu #28222 üzenetére
Egy éves hűségszerződés is van (pl telekom), én most olyat kötöttem csak előfizetésre telefon vásárlás nélkül.
bármi reciproka a semmi
-
veterán
válasz vihartigris #28223 üzenetére
Na, akkor az még jobb. Mondom, az én előfizetésem megkötése már nem most volt....
-
spider80
őstag
válasz kiskeni #28220 üzenetére
Mire nem elég 30mbit letöltés,meg 10 fel egy mobilon? 3G-n( H+-on) meg biztos nem mértél ilyen sebességeket, főleg mert a feltöltés elméleti maximuma is a fele kb a 10 mbitnek,nemhogy a valós. A letöltés maximuma meg 21 mbit elméletben. Gyakorlatban meg 10 körül inkább
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
veterán
Asszony telefonját 2 hétig nyüstölve pár napja úgy döntöttem, hogy visszatérek a samura és én is benevezek egyre. Ma meg is jött.
Elég sok email-t kapok egy nap, de sehol sem találom gmail szinkronizálásának a beállítását. Tudnátok segíteni?--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
vodrosjozsi
őstag
válasz sityupityu #28228 üzenetére
Beállítások- Fiókok és biztonsági mentés
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
veterán
válasz vodrosjozsi #28229 üzenetére
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. A frissítések gyakoriságának a beállítására gondoltam.
-
csorbajeno
veterán
válasz sityupityu #28230 üzenetére
A Gmail app push értesítésű, tehát elvben akkor jelez, amikor megkapod. Elvileg...aztán van, hogy nem tökéletes
-
veterán
válasz csorbajeno #28231 üzenetére
"A Gmail app push értesítésű"
Mondjuk ez igaz. De nem kéne lennie valaminek ahol tudom állítani, hogy mondjuk negyed vagy félóránként legyen?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz sityupityu #28232 üzenetére
Nem tudod megtenni alapból, automatizáloval meglehet csinálni hogy a szinkronizálást időzitse, viszont az minden fiókra vonatkozik.
-
veterán
válasz aprokaroka87 #28233 üzenetére
Értem, köszi.
-
vodrosjozsi
őstag
válasz aprokaroka87 #28233 üzenetére
De róka, én úgy emlékszem, hogy be lehet állítani külön.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
MODERÁTOR
válasz vodrosjozsi #28235 üzenetére
Én is. 5 perc 10 perc valami ilyesmi. Meg kézi. Mondjuk évek óta nem használom.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
veterán
-
Optika01
tag
válasz csorbajeno #28231 üzenetére
Hali. Ez szerintem is igy van, viszont szerintem nálam valami elallitodott. Gmail nem jelzi az e-maileket, csak akkor tölti le ha belépek az app-ba. Esetleg van tippe valakinek, hogy mit lett elállítva? Eleinte nem volt ilyen gond. Más értesítés (pl messenger) megjön azonnal.
Köszönöm.Optika
-
helixP
nagyúr
Van tapasztalatotok valódi Quick charge szivargyújtós töltővel, ami legalább 2 portos? (Tényleg valós tapasztalat kellene, alin, gearbesten sokat találtam én is már)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Darko
senior tag
válasz helixP #28240 üzenetére
Nekem ez van és képes feltölteni a telefont navigálás közben is, eddig ezt más nem tudta azok közül amiket próbáltam. Igaz sokat nem is próbálkoztam. Szerintem megéri! Persze fontos még a kábel is, van USB C kábellel is talán alzánál 6e körül.
-
helixP
nagyúr
válasz thedarkfox #28241 üzenetére
thedarkfox, Darko, pcnet: Köszi mindenkinek
-
veterán
-
Darko
senior tag
válasz sityupityu #28246 üzenetére
Emlékeim szerint az adaptív gyorstöltő a nem kompatibilis mobilokat 2A-rel tölti, amik pedig tudják az adaptív gyorstöltést azokat meg 30 perc alatt 50%-ra tölti fel. Ilyenek a s9 szériás mobilok is.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest