- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Kaptam angol sim kártyát, de sajnos sehogy sem tudok BTU rá átállni. Most már feladtam, majd úgy is lesz update.zip-es megoldás talán.
[ Szerkesztve ]
-
Revesz
aktív tag
válasz kalapacsolok #14050 üzenetére
Szia,
1.: Igen, Nova launcher kell hozzá
2.: Állítsd be hosszabb időre és ha nem akarod, hogy menjen a kijelző Nova-ban van dupla koppintásos lezárás.
3.: Nova dupla koppintásos lezárás, ikon sem kell hozzá, csak két koppintás a kijelzőre és elsötétedéstől számítva 5mp kell, hogy full lezárjon.
4.: Ilyenről nem tudok, kamerát lehet előhozni a bekapcsológomb 3x lenyomásával asszem(ezt a kamera beállításainál találod).[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
S7edge-ről váltottam S9+ra, azt szeretném kérdezni, hogy a onedrive-on még most is jár a 100GB tárhely 2 évre? mert nem ajánlotta fel nekem, még él az előző de már csak 1 hóünapig. Valmint azt szeretném még kérdezni, hogyha a régió kódnál az XEHra való váltás után szerepel a XEU, XEH és TMH is, akkor most melyikre fog kapni ota frissítést? hányadik jelzés számít? első bekapcsolásnál UK nyelven fogadott, észlelte a simet, újraindult és akkor már magyarul indult.
-
Reverting
őstag
válasz kalapacsolok #14050 üzenetére
Softkey edge nalam alap...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Astery
senior tag
válasz kalapacsolok #14056 üzenetére
Galaxy apps-ban keresd. Oldalról behúzható sáv amiben van lezáró funkció is.
-
Reverting
őstag
válasz kalapacsolok #14056 üzenetére
YTvideo 2:58-tol
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
ahnaelei
tag
válasz csorbajeno #14037 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ.
-
Linkin1994
senior tag
Kíváncsiságból nézegettem Sammobilon,hogy az összes országban lévő T-s Updatet egy napon adják ki.Remélem jövőhétre aztán ideér.Mert nincsen kedvem egy 300k-s telefont romolgatni
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Reverting
őstag
válasz Linkin1994 #14060 üzenetére
nem akkora mutatvany az pedig... nem is mondanam igazabol romolgatasnak...
-
mSchumi87
senior tag
Nektek nem szokot beakadni a gmail bejelentkezes samsung bongeszoben? Tobb gmail accountom van es ha pl egyikbol kijelentkezek masikba be akkor beakad a bejelentkezes es olyan mint ha korbe korbe olvassna be az oldalt. Es operaban is elofordul de nem ertem miert
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Revesz
aktív tag
válasz csorbajeno #14061 üzenetére
Ezt, hogy lehet aktiválni? Egyszer felajánlotta, de nem foglalkoztam vele...most még nem találom a megoldást.
-
dzoli87
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok, egy S9+ használok két hete nagy megelégedettséggel!
-
mSchumi87
senior tag
válasz Fitzgerald #14066 üzenetére
Es az appban is lehet hasznalni tobb accountot?
-
mSchumi87
senior tag
Koszi szepen akkor ez lesz a megoldas
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mSchumi87 #14073 üzenetére
En spec a gyari mail appot hasznalom.
Nagyon elegedet vagyok vele.
Itt samsungon mindig ezt allitom be, mert egyszeruen, konnyen kezeli a munkahelyi exchange fiokot is (push-kent) es termeszetesen a gmailt is." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Macskasy
tag
válasz Fitzgerald #14049 üzenetére
Nagyon ne éld bele magad :/
-
HUTCHDB
nagyúr
Az uj frissitessel kapcsolatban egy nagyon fontos dolgot vettem eszre.
Ha van lehetosegetek, ellenorizzezek mar ti is.
Telefonhivas inditasa utan a - frissites ota - szinte azonnal ki is csong a hivas.
Ma figyeltem fel ra, es tobb esetben is ezt tapasztaltam.
Megnezitek ti is?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csorbajeno
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csorbajeno #14080 üzenetére
Emlekszem ra, hogy volt rola szo, de ilyen nalam nincs.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HawerKing
őstag
Ájuldoztak itt sokan , hogy ilyen meg olyan az októberi update.... ugyan olyan faxa minden mint volt
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
válasz Reverting #14085 üzenetére
Létezik?
Nemtudtam letesztelni az üzemidőt mert keveset nyomkodtam eddig.
Van viszont egy idegesitő dolog ami előtte is volt.. pl ha kivan rakva a Samsung music widget s nemvolt elinditva a lejatszó , ha elinditod innen a zenét azonnal indul, de ha ráböksz a widgetre hogy jöjön be az app akkor kicsit megtorpan s kb 2-3 masodperc mire bejön S9 en nemvagyok ehez hozzászokva, itt minden repüljön▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Reverting
őstag
válasz HawerKing #14086 üzenetére
Igazabol en sem tudom, csak probalok nagyokat mondani... most neztem nekem is kb. ugy nyit az app mint nalad, de utanna mar mint a villam...
-
TTomax
félisten
Hogy nekem nem jön ez az update,pedig angol sim van benne.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Cultus
tag
Sziasztok!
Tegnap a Mediában beruháztam én is egy S9 pluszra.
Az S8 pluszom is megmaradt, de most nagyon bejön az új."Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
A gyorstoltest meregette valaki?
En azt tapasztaltam, hogy (gyorstoltest bekapcsolva) a halozati toltore kapcsolodva felvalt 9V 1,2-1,3A-ra, de csak par pillanatig, utana beall 9V 0,9A-ra. 15-16W-ot vesz fel ekkor a tolto, utana mar csak 11W korul. Hoveszteseg is van ugye, ebbol is adodik a szamok kozotti elteres.
Nem folyamatosan 15W-tal kellene toltenie, ameddig a hotermeles az akksinal engedi?
9V-on 1,6A-t csak billentyuzar kioldaskor es lezaraskor tapasztaltam.
"Lassu" toltes 5V 1,2A...[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz Isten88 #14095 üzenetére
Hany szazalekon volt amokor radugtad a gyors toltesre? Es mikor merted? Mert a gyors toltes csak bizonyos % ertek kozott adja a maxot utanna vissza vesz... Gyari tolto gyari kabel?
Es spec egy korabbi 5V 1A samsung mezei sima toltovel toltom... nem szeretem a gyors toltest, de ha spec nagyon kell akkor be kapcsomom...
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Szép és Jó ez a gyorstöltés, de vajon mennyire szeretik ezt a mai aksik?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Hachiko95
aktív tag
Én inkább a végeredményt mértem [link] és nem pontosan a töltési értékeket, de azt tudom, hogy a normál töltés 5V-on 1.8A körül tölt kikapcsolt kijelzővel kb 80%-ig(onnan lassul), bekapcsolt kijelzővel pedig valóban 1.2A körül.
Az adaptív gyorstöltés ettől bonyolultabb, de az ott is érvényes, hogy kikapcsolt kijelzővel többet tol bele.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest