- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz Donki Hóte #13501 üzenetére
Akkor várjuk
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
senior tag
válasz Donki Hóte #13494 üzenetére
Mennyire tokbarát ez a fólia? Nekem a gyári samut felnyomja a Spigen tok, vajon ezt is?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
veterán
válasz ferenck #13503 üzenetére
Csak a gyári átlátszó szilikon tokról tudok nyilatkozni, mert olyan van az én telefonomon, az félmiliméterre a fólia peremétől ér véget, tehát nem nyomja fel, mert nem éri el.
Azt viszont látom, hogy a gyári szilikon tok eléggé karcsú, más tokok ennél kisebb-nagyobb mértékben jobban ráfordulnak a telefon peremére, tehát azoknál előfordulhat, hogy tok pereme kikezdi a fóliát
Azt írják, hogy a hidrogél fólia felrakása után várni kell 24 órát és akkor nem fog a széle felválni. Hááát, nem tudom...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
alcapone386
őstag
válasz Donki Hóte #13484 üzenetére
Miért nem használtok PH appot? Nagyon jól sikerült! Amióta kijött, PH-t mobilon csak ezzel nézem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz alcapone386 #13506 üzenetére
👍
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
alcapone386
őstag
Beta program: s7edge nél UK romra kellett váltanom és külön appban regisztrálnom.
S9 nél is ez várható szerintetek? Olvastam már samsung members appról is, de van ahol samsung+ appot irják. Ki mit tud? -
tothl
addikt
válasz alcapone386 #13508 üzenetére
Szerintem még semmit, de fönt lesz a neten amint aktuális lesz a kérdés...
-
alcapone386
őstag
válasz Fitzgerald #13510 üzenetére
Igen ez az s8 hoz volt. A furcsa, hogy galaxy appsbol más samsung+ appot tudtam leszedni, és más az is ami angliaban van. Kiváncsi leszek lesz-e régió megkötés.
-
Fitzgerald
veterán
válasz alcapone386 #13511 üzenetére
Egy olyan oldalon volt a link, ami az S9 kapcsán tárgyalta a bétát. De majd meglátjuk.
-
alcapone386
őstag
válasz Fitzgerald #13512 üzenetére
Amit találtam galaxy appon samsung plus appot azon fura a regisztráció. Mint, ha valami viszonteladó partner oktató app lenne. Regisztráltam, de azt irja ellenőriznek és utána aktiválnak. A baj, hogy ki kellett választani cégeket és találomra asszem edigitalt választottam Sebaj...ha nem ez az app kell nekem max nem aktiválnak....
Bezzeg az apkmirror ról töltött samsung+ app rögtön elfogadott mindent
-
Fitzgerald
veterán
válasz alcapone386 #13513 üzenetére
Igen és is arra várok, valami szervizes melót adtam meg, meglátjuk mi lesz. Ha aktiválnak, utána lehet elvileg a bétára jelentkezni appon belülről.
-
alcapone386
őstag
válasz Fitzgerald #13514 üzenetére
Szerintem UK romra kell majd váltani és akkor lehet ebben az appban regelni beta teszt re. De ne nekem legyen igazam
Samsung+[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz alcapone386 #13515 üzenetére
Ez a Samsung+ app gyakorlatilag a Samsung Members UK megfelelője, ha jól láttam.
-
veterán
válasz Donki Hóte #13501 üzenetére
Sajna a fólia annyira vékony, hogy nem tudok értékelhető fényképet csinálni róla
A piros nyíllal jelölt vékony vonal a fólia széle.
-
csorbajeno
veterán
válasz Donki Hóte #13517 üzenetére
Na ez vékony
-
|AP|
veterán
az érzékelőknél hogy van kivágva?
Lehet bepróbálom, bár a gyári fóliával is elégedett vagyok -
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz Donki Hóte #13520 üzenetére
Gumis hatású? Sima a kijelző, vagy ilyen picit hólyagos.?
-
Zsuppim
csendes tag
-
balazs0102
senior tag
válasz Donki Hóte #13494 üzenetére
Nekem ilyesmi van csak szerintem nem öngyógyuló. Mivel ez ilyen puha szar olyan karcos már mint az állat. Majd írd már meg a tapasztalatodat az öngyógyulásról. Ha tényleg öngyógyul veszek egyet.
-
veterán
válasz Tiger. #13521 üzenetére
Ez a konkrét fólia nem gumis érzetű, de azért érezni rajta, hogy nem üveg. Másik telefonomon másik gyártmányú hidrogél fólia jóval gumisabb, tapadósabb.
Ha a korábban berakott videón mutatott módszerrel rakod fel, vagyis egy határozott mozdulattal kicsit lenyomva végigtolod rajta a párnázott élű lesimítólapot, akkor nem lesz hólyagos, hanem nagyon szépen kifeszül a telefon kijelzőjén
(Amúgy, ha hólyagos, az se baj, mert meglepően nagy hólyagok is eltűnnek a hidrogél fólia alól. A porra, szöszökre viszont vigyázni kell, mert azok örökre alatta maradnak, még ha nem is látszanak annyira, mint egy TG alatt.)
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Új vagyok még itt, 2 napja vagyok S9 tulaj. Soksok év iPhone használat után visszajöttem Droidra (az utolsó Androidos telefonom egy G4 volt), hajtott a kíváncsiság. Eddig borzasztóan tetszik, a kis 7-esem után döbbenetes az előrelépés. X-et akartam eredetileg, hogy minden szolgáltatásom (Apple Music, etc.) megmaradjon, aztán megnéztem mindkettőt, és külsőre az S9 jobban tetszett, az újdonság varázsáról nem is beszélve. Anno nagy Samsung hater voltam, ennek egy ideje vége (mióta párom S7 Edget használ nagy megelégedettséggel, nagyon jó az a telefon), eddig tetszik a telefon nagyon. Ja, és teljes értékűen tudom rajta használni az Apple Musicot is, ami nekem nagyon nem mindegy (kocsiban arról zenélek, megszoktam, megszerettem, kiismertem).
Teljesen idegen vilàg, de érzem, hogy jóban leszünk. Sokat fejlődött a Samsung is, meg az Android is.Ami eddig a legszembetűnőbb 7 után: jelentősen nagyobb kijelző, alig nagyobb házban, elképesztő kamera (bár abban a 7-es is erős), csodálatos kijező, elképesztő akksi (még így újként is), viszont a teljes fém ház nagyon hiànyzik.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Tiger.
nagyúr
válasz Zsuppim #13522 üzenetére
Ebayen ezek kemény 200ft van, hogy a tökömbe lenne ez jó?
Ezt néztem ki. 2 pack kb 500 ft
itt meg egy kerül 1700ft-ba vajon van a kettő közt különbség?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pár hét használat után lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban, mert ezekre nem jöttem eddig rá.
Hogyan jelzi a telefon, ha gyorstöltésen van? Korábbi telefon a töltésjelző ikonban jelezte a gyorstöltést, ezen nem látok ilyen jelet.
Az AOD fényerejét hogyan lehet állítani? Korábbi telefonomon a kijelző fényerejének változtatása vitte magával fel, vagy le az AOD kijelzés fényerejét is, ennél a telefonnál úgy látom, hogy az AOD állandó fényerővel világít, még a külső fény változása sem befolyásolja az AOD fényerejét.
-
tothl
addikt
válasz alcapone386 #13515 üzenetére
oda van irva, hogy a samsung+ csak USA -ban van. el kene olvasni.
Szerintem ne porogjetek, ha aktuális lesz úgyis le lesz írva pontosan az xda -n. -
|AP|
veterán
válasz Donki Hóte #13527 üzenetére
első kérdés: amikor felteszed töltőre, akkor egy udeig kiírja, hogy milyen töltésen van (utána már azt hiszem nem lehet látni, de majd kijavítanak)
második kérdés: van lehetőség automatikus fényerőt beállítani az AOD-nél (beállítások). Ha állandó fényerőt állítasz be, akkor viszont egy dupla kopp az AOD-n és megjelenik egy csúszka.
(én automata fényerővel használom)
-
Tiger.
nagyúr
Erre valaki ?
-
csorbajeno
veterán
válasz Donki Hóte #13527 üzenetére
Ha gyorstöltéssel megy a telefon, akkor azt kiírja az értesítési sávban, az AOD-t meg tudod automatára állítani vagy manuálisan 4 vagy 5 fokozatban fixen a menüjében alul.
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #13535 üzenetére
Most?
Amúgy azt nem értem, hogy a listából ki tudod választani az s9-et, de a compatibilis listában nincs benne, na mind1 most ezt rendeltem meg.[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz csorbajeno #13532 üzenetére
Köszi!
Igen, tudom, hogy erről iPhone esetén is le kellett volna mondanom. Bár nekem a fém fontosabb volna a vezeték nélküli töltésnél, de ennyi baja legyen, tokban úgysem látszik.vodrosjozsi: de rég láttalak! Annyira eseménymentes volt a 7-es, hogy majd' 1 éve a Mobilarena közelében sem jàrtam. Mondjuk volt más elfoglaltság rendesen, a telefon sokadlagos volt.
Most pl. szó nem volt telefonvásárlásról, csak a 10-edik esést már nem bírta jól az iPhone, lett a home "gomb" mellett egy kis törés. Zavart, így jöhetett a csere. Pedig tökéletesen használható maradt. Párom bezzeg az S7 edzst 2 hetes kora óta törötten használja, hiába, más a priprítás.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Apone33
őstag
Van valami megoldás arra, hogy hogyan tudnék a háttérben is zenét hallgatni a YT-ról, azon kívül, hogy előfizetnék a szolgáltatásra?
Play Hard!!!
-
Zsuppim
csendes tag
-
anita67
tag
Sziasztok! Segítsen valaki: az unokám a telefonomat megkaparintotta.. gondolom többször rossz jelet írt be. Mire észrevettem letiltott a telefon. Már hiába írom be a jelet, amit én állítottam be, letilt a telefon 1 órára... Mit tudok tenni, hogy beléphessek!? Ha lenne valaki aki segít azt megköszönném. Szétvet az ideg... 😡
-
alcapone386
őstag
S7edge re ma jött asszonynak frissítés, nekünk meg sehol...:( (XEH)
-
Tiger.
nagyúr
válasz anita67 #13544 üzenetére
Én is jártam így. Bementem a bootloderbe, és csináltam egy factory resetet. Ha jól emlékszem, ki kapcsoltam, utána bekapcs+bixby gomb+ hangerő le, egyszerre. Ott elnavigaltam ahova kell.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz anita67 #13547 üzenetére
Az ajanlott megoldas jo lesz DE MINDEN eltunik a telefonodrol. (Ha nincs mentesed, akkor letorlodnek a fotok, videok, viber uzenetek, letoltott dokumentumok, stb.)
Ha igy is mehet, akkor leirom lepesrol lepesre, hogy hogyan kell csinalni.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
válasz HUTCHDB #13548 üzenetére
Ha van sd kártya, és arra mentette a fotókat, akkor az megmarad, természetesen a többi megy, de sztem nincs más lehetőség. Én az u11 el jártam így.
-
Apone33
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest