- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz csorbajeno #14950 üzenetére
Kollegam s7 teloja ugyan igy este fel reggel le, 770 ciklusnal jar, de SOT mar csak 3h... keszenletben meg nem erzi h rossz lenne, de amint elkezdi hasznalni szinte "latni" h merul, kb ket ev egy aksi... ennyi...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
csorbajeno
veterán
válasz Reverting #14951 üzenetére
Az S3-ra akku szempontjából már nem emlékszem, mert már a "lassúsága" mindennél jobban zavart, de az S6-nal én semmi hasonlót nem használtam. Amíg használtam, addig mindig kibírta, míg este hazaértem. Most hugom nyúzza, amíg bírja. Igaz nekem nem volt rajta Facebook és Messenger. De alapvetően igaz, amit írtál, ezeket a telefonokat már 2 évre tervezik, sajnos. "Utána vegyél újat..."
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz csorbajeno #14952 üzenetére
Mondjuk ebben a kategoriaban lehet "megeri" ket ev mulva egy aksi cseret a szervizben elvegeztetni... szakszeru bontas es zarast feltetelezve...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
törölt tag
válasz Reverting #14953 üzenetére
Szerintem is megéri.Hisz tudásba akkor sem lesz gyenge....Kérdés kijelző állapota hisz idővel Amoled is beéghet amit szerencsével garanciaidőn belül tudsz cseréltetni elvileg ingyen(olvastam róla mást,de hülyeségnek tartom így ezt nem írom le).Aksicsere még belefér,de 1kijelzőcsere elég drága már.
S igen legtöbb mobil 2évre van tervezve ,ahogy hűségidő is sok helyen 2év s így jön ki jól tudj másikat vásárolni akkor....
Én 3hója 200ba vettem S9et tehát ameddig tudom használni is fogom eddigi legdrágább mobilom.Megérte csak eléggé kell rá vigyázni mert bennem van 1havi fizim ez összesen.Előtte P9 Lite volt az 60ezres ha azt hagyom el,törik,megy tönkre az nem lett volna olyan bántó... -
törölt tag
válasz csorbajeno #14959 üzenetére
Igen,de a szó arról volt 2év után mikor nincs már rá garancia akkor még megérne 1aksicserét,aztán kérdezték mennyi 1aksicsere Én csak felraktam 20körül mennek.Garanciaidőn belül,ha lesz vmi mobillal Én is hivatalos szervízhez viszem főleg mivel fizetek kb havi 2600körül bővített biztosítást is.
-
Reverting
őstag
Gari idon belul egyertelmu h csak a hivatoalos szerviz, de garin tul azert addigra mar remelhetoleg rutin lesz egy akarmelyik "normalis" szerviznek... es csakis gyari alkatreszt johet szoba... jelenleg ez 15e ft. korul van...
Pl.: katt
Viszont en voltam ugy anno a Sony Z-vel h a telekomnal ket ev gari elott negy honapal leadtam a telot h nem "jo" irtak egy hiba listat es egy het mulva kuldtek a zsir uj Z-t... van meg husz honapom erre a lehetosegre is... plane h akkora meg nem is lesz kifizetve... szoval nem csak az en erdekem lesz h "megcsinaljak"...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Reverting #14961 üzenetére
Lassan fólia terén is sok helyen van rutin,felrakják jól. Amit írtál jól jól jártál,ki is lehet vmennyire játszani pl kijelzőcserét is megér 1törés esetleg idővel..Ne az legyen 2évet bír Amoled utána vmikor beég...Bár ahogy olvasom nem szokott annyit se bírni 1-1,5év..Én megnézem majd,mobil 1év részletre van(havi 15 meg 35öt fizettem mikor kihoztam 20kezdés,15előleg)gondolom ha garancia 2év rá akkor bővített garanciát is addig tudom fizetni.
-
Reverting
őstag
válasz #37254912 #14962 üzenetére
Ha nem max fenyeron hasznalod, es En boven alatta... meg 50% on sem... akkor kizart h be fog egni... van ilyen telo a csaladon belul is, A5 2016, S7, S6 edge +, mind tul a ket even es koszonik szepen jol vannak...
-
HUTCHDB
nagyúr
Kicsit off, de mégsem...
Nálam volt a vejem xiaomi mi8-a.
Hát én nem tudom miért, de az a telefon nem akar merülni.
1 napos használat alatt 72 %-re esett kb. éjfélre, aztán minden féle letiltás, kikapcsolgatás nélkül reggel 8-kor meg 71 %-on fogadott.
1 %-ot merült...
Android 9 van rajta, én szerintem nagyon jót fog tenni a mi készülékünkkel is a PIE." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tiger. #14967 üzenetére
Hát ez engem nem vigasztal, sőt igazából nem is számít. Ilyen elven az összes "kirin", meg "A" processzoroknál is erre kellene hivatkozni.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
-
bajnokpityu
félisten
válasz HUTCHDB #14965 üzenetére
mate 10 is ilyen volt. face, meg ezer kliens, 90perc telefonálás, városi rohangászás gpsel, és mire hazaérek, lement 60%ra. ezt nagyon lehetett szeretni. de ne felejtsd el, h messze nem tökéletes telók ezek. másik meg oké, szuper a térerejük (tényleg durva, ahol G6 térerőt se talált, mateval vigan jó minőségben beszélgettem), de sar érték meg magas.
nincs tökéletes teló, de én még sose adtam el, hosszan kiválasztott tipust 3 hónapon belül, és most megvolt. én gyakran csináltam olyat, h 2 évesen megvettem ugyanazt a tipust 0percesben, mert megnyugtat a stabil, kiismert rendszer, és ezek a kinaiak sose 100%osak.
s9+al meg trükközni kell, hogy kibirja a napot, de most már kezd kerekedni..
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Mr.Silkó #14969 üzenetére
Én értettem, hogy mire hivatkozik, de ez számít?
Nem is igazából a telefonra értettem volna ezt az egészet, hanem arra, hogy több helyen hírként jelent meg, hogy a google a P-vel nagyon ráhajtott az üzemidőre.
Talán itt is felvetettem ezt, de akkor (is) kaptam egy lehurrogást, hogy majd meglátjuk, stb.
De testközelből láttam, tapasztaltam, hogy iszonyat milyen üzemidőt, és készenléti időt tud egy mi8 android 9-cel, ami a megjelenéskor kb. 4,5-5 óra SOT-ot tudott.(#14971) bajnokpityu!
Ez teljesen így van, hogy nincs tökéletes telefon. ( A xiaomi egyébként más szempontból is igen jó telefon, véleményem szerint a huawei-től mindenképp.)
Én arra akartam utalni, hogy várhatóan nagyon sokat fog javulni az üzemidőnk, ami főleg a sima s9-nél igen fontos dolog lesz.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
fzboxx
senior tag
válasz csorbajeno #14959 üzenetére
Akksira csak egy év a garancia!
-
leslien
nagyúr
válasz HUTCHDB #14972 üzenetére
várhatóan nagyon sokat fog javulni az üzemidőnk, ami főleg a sima s9-nél igen fontos dolog lesz..
amit remélhetőleg jövő héten már tesztelhetünk is..
kíváncsi leszek h milyen lesz.. bár sok újdonság nem fog velem szembejönni Pixel 2 XL a kezembe..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz leslien #14975 üzenetére
Én nem hiszem, hogy be tudok (vagy más innen) nevezni a betara...
Gondolom, te is emlékszel, hogy s7 edge-en mennyire egyszerű volt...német rom fel, jelentkezés, és kész.
Nem értem miért szúrnak ki velünk, akik szívesen részt vennénk a tesztelésben." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
leslien
nagyúr
válasz HUTCHDB #14976 üzenetére
DBT rom fel meg egy Német sim kártya aztán kész is.. vagy ha jól emlékszem akkor ha szolgáltatósra ( TMH, PAN) teszed fel a DBT akkor elvileg renben lesz persze sim kártya nélkül és CS vel ami gyalulni fog mindent.. btw én rendeltem ebay ről sim kártyát..
szerk hamarosan kiderül..
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz leslien #14977 üzenetére
Nekem gyári független a telefon, és nincs német sim-em.
Ahogy olvastam másnak sem sikerült angolra váltani, hiába volt angol sim-je.
Szóval most úgy érzem közel sem 100 %, hogy ez nálad menni fog." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bajnokpityu
félisten
adhellben hol találom a package disabler funkciot? tűzfal elindult. A gmailben miért látom továbbra is a hirdetéseket?
eladó topping dac
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Macskasy
tag
Betatesztre hogy tudok jelentkezni ? Dbt van fent , gyárilag meg német vodafonos vagyok ugyanilyen simmel.
-
Reverting
őstag
Ha mukodik a nemet sim vagy angol szoljatok mar mert ha bp.-en valaki kolcson adna akkor en is dobnam fel...
Apropo, a Telekomos telok ugye DUO, szoval nem tudom mert de ugy "erzem" mukodni fog ez a sim-es tortenet... A tobbi szolgaltatos S9+/S9 amugy DUO vagy sima?
-
HawerKing
őstag
Sokkal jobb lenne ha az S9en is a kijelzobe lenne már az ujlenyomat olvaso (perszr a mar kiforrott ) franc tudja de nekem mindig a huvejk ujjam er hozza legkenyelmesebben a telefonhoz zsebbol vagy mashonnan kezbeveve. Pont ott ahol remelem majd S10 ben lesz, en mar csak emiatt is valtok rá
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
MunezXBK
nagyúr
válasz csorbajeno #14985 üzenetére
De hol? 20 perce keresem.
-
válasz vodrosjozsi #14966 üzenetére
A Xiaomi azért olcsóbb, mert egyrészt sok mindent kispórolnak a telefonból, másrészt a kínaiak fillérekért dolgoznak. A Samsung meg a saját gyáraiban gyártja a telefonokat, ahol nem filléreket fizet a munkásoknak, mint a tipikus kínai cég.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
-
laci laci
addikt
Azért ezzel nem értek egyet.
-Mert csak a felesleges dolgokat hadja ki,ami nem kell indiába,kinába.
-Azok a tipikus kínai telefonok találták fel az érintő kijelzőt a dupla kamerát,keret nélküli kijelzőt,szenzor szigetet,dual sim.
-És végezetül a Samsung nem mindent a saját gyárában gyárt,lásd Törökország,Vietnám.Ezeket úgy mondom,hogy van legalább 4 fajta xiaomi telóm és 3 samsung telefonom.Es a kijelző a Samsungban elég gyenge..[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
válasz TheBikerider #14993 üzenetére
A kínaiak bérgyártásban dolgoznak, azért nagyon olcsóak. A xiaominak sincs saját gyára, sokkal olcsóbban gyártat telefonokat olyan gyártókkal ,melyek csak mobilgyártásra szakosodtak, ezért nagyon olcsón gyártanak. A Samsungnak meg saját gyárai vannak.
(#14994) laci laci: de, a Samsung a saját gyáraiban gyártja a telefonjait (azért mert Vietnamban van, attól mgé a saját gyára). Épp 1-2 hete volt arról hír, hogy egyes, középkategóriás mobiljait, kínai bérgyártóknál fogja gyártatni a közeljövőben, hogy piacképes áron tudja adni. A kínaiak meg igenis sok mindent kihagynak a mobiljaikból. Nézd meg pl. a legújabb Mi (Mi8?) csúcskészüléket. Egy csomó mindent kihagytak belőle (pl. vízállóság, ami jelentősen megnöveli az árat, vagy nincs jack csatlakozó). Plusz azt se felejtsd el, hogy sokszor olyanokon sprórolnak (a OnePlus is ékes példája), hogy a legolcsóbb OLED kijelzőket teszik a telefonba. A Samsung csúcsmobilokban 3-4-szer annyiba kerülne a kijelzők, mint pl. a OnePlus vagy Xiaomi telefonokban. A Huawei az, aki elég jól másolja ma már a Samsungot, és meg is van az ára, még az olcsó, otthoni gyártás ellenére is már közel annyiért adja a telefonjait, mint a Samsung.
Amúgy meg nem, nem kínai mobilban volt érintőkijelző (az IBM találta fel), de még csak szenzorsziget sem (ezt meg az Essential, szintén amerikai cég). Az első dual simes telefont meg a Benefon, egy finn cég találta ki, és gyártotta is.
Egyébként a Xiaominak vannak néha jó ötletei (Mix), de azok a telefonok megint csak nem olcsóak, sőt.Most esett le, hogy gyenge kijelzőt emlegetsz Samsung telefonokban. Minden évben a Samsung kijelzők nyerik meg a legjobb kijelző díját, biztos tévednek a szakemberek.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
-
laci laci
addikt
Telefonról van szó érintővel kapcsolatban.Nem az essential volt az első.Az első duál simes telefon az iphone 2g-nek a koppintott (clone)változata volt.
Mindenkinek:- A kijelző üvegre gondoltam.
Részemről téma lezárva.Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest