Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz #09819904 #17744 üzenetére

    1. Miből gondolod, hogy egy fillért is adtam a telefonért? Céges, úgyhogy ingyen van, nem izgat, hogy egyébként mennyibe kerül.
    2. Ez egy filléres tétel, ennyit is ér. Miért kéne több ezret adnom érte, ugyanabban a kínai gyárban készül, mint bármelyik (képletesen értve természetesen).
    3. Ez nem tuningolás, hanem egy hasznos funkció.
    4. A kérdésem az volt, hogy "ilyen kivitelű", nem pedig az, hogy konkrétan ez. Épp azért kérdeztem, hogy használt-e már valaki ilyet, hogy érdemes-e kipróbálni. Ha gagyi, és nem megy vissza normálisan a hátlap, akkor nyilván nem jó. Ha meg működik rendesen, akkor teljesen mindegy, hogy filléres tétel-e, mert a funkcióját betölti, semmivel nem rosszabb, mint a drágább, márkázott. Tudom, hogy létezik hátlappal együtt kapható "normális" kivitel is, de az azt hiszem egy picit vastagabb is. Nyilván nem véletlenül, mert valahol el kell férnie a tekercsnek. Épp ezért kérdeztem, hogy használ-e valaki ilyet, és nem megrendeltem egyből. Semmi rosszat nem tenne egyébként a készülékkel, ha elférne benne.
    Nem kell válaszolni, nincs kedvem erről vitázni, csak azért írtam, hogy elmondjam a véleményem a "kedves" hozzászólásodról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák