- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Igen, de az kockázatos, mert gyakorlatilag egy olyantól vásárolsz, aki többet vett, eladásra. Kvázi tovább értékesítette és a black list veszélye megvan (ahogy azt eredetileg is írták, amikor itt szóvá került). Annyit nem ér azért, húgy bekockáztassam.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz TODI1111 #1794 üzenetére
A linkelt, eredeti XDA posztot olvastam át, minden hozzászólást, és egytől egyig rendre mindenki megemlítette, hogy a Samsung Health és minden velejárója (EKG, vérnyomás, stb) nem működik SEK CSC-vel
Watch4-re talán can mókolt APK, de akinek Watch3-ja van, mint nekem, legyen óvatos és körültekintő...[ Szerkesztve ]
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz kevinbest #1759 üzenetére
Clearplexet tetettem, tokbarát verziót, de sajnos az ívelt rész végén nem tökéletes, a felrakás után 12 óráig nem is nyomkodtam a telót, mégis felvált(vagy le sem tapadt)
Majd csere lesz, csak nemtudom mire. A gyári fólia a 21-esen, a 20-ason is szépen megmatadt, sosem kellett cserélni. Olyasmit keresek, de nincs ötletem. -
Tin
veterán
Érdemes megnézni ezt a friss videót miért nincs semmi értelme kikapcsolni a GOS-t.
Gyakorlatilag pár percig magasabb FPS-en megy, cserébe 5-6 fokkal forróbb lesz a telefon már 10 perc után, pár perc után semmivel nem jobb a teljesítménye a telefonnak, mint előtte (sőt, rosszabb), cserébe sokkal többet fogyaszt, még akkor is, amikor már visszavesz. 10 percen belül +40% fogyasztás.
Igazából a Samsung szívességet tett a felhasználóknak ezzel a GOS-al. Na jó, kivéve talán, ha valaki aktív, ventillátoros hűtést használ játék közben.
-
Lego85
csendes tag
válasz Leonardo91 #1804 üzenetére
Nem vita akart lenni, csak leírtam a saját tapasztalatom 🤷♀️
-
Saccco
nagyúr
-
PeteePeti
őstag
UAG Monarch tokokat jóárasítva hol lehet találni? Esetleg a Kevlar verziót? Alzát néztem, de az elég drágának tűnik! Vagy annál olcsóbban ne is nagyon keresgéljek?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Vismajor01
addikt
válasz Leonardo91 #1795 üzenetére
Honnan rendelve? SESben én mikor rendeltem az s22ut akkor kifizettem az órát is, és azt meg is kaptam helyben. Viszont két számlát kaptam, egyet a telefonról és egyet az óráról, egyik se említette a másikat
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Leonardo91
senior tag
válasz Vismajor01 #1811 üzenetére
De amikor kifizettem elsőre az egészet valamint amikor másodikra mentem a tabletért még nem volt tervbe az óra vétel. Most meg majd rákerül a telefon számlájára az 50%os óra ha megyek érte. Ennyi az egész.
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
GeoJoe
senior tag
-
PeteePeti
őstag
válasz Memmaao #1810 üzenetére
Gizzmon láttam a Pathfindert, de az annyira nem tetszik! Azért köszi!
Teal'C sajnos mostanában nem járok Pesten!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Foose
addikt
válasz Aryon87 #1767 üzenetére
Ez volt az a hozzászólás ami végül elbizonytalanított. Olvasom azóta is a hívás gondokat, én már nem fogok beruházni egy kérdésesen működő fél millás telóra. Lehet mégis marad a Huawei vonal. Gms nélkül (mocskosul ki tudtam volna használni az s-pent)
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Saccco
nagyúr
Át kell irányítani egyik kártyát a másik rá, aztán nem elérhető esetén hívja a másikat. Nekem is így van. Tudok fogadni két hívást.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
PeteePeti
őstag
Nálam eddig hála istennek egyik fórumban említett hiba sem jelentkezett! Anno az random újraindulás hiba sem és ez a hívás probléma sem! Szal én teljesen elégedett vagyok a készülékkel, nekem (lekopogom) hibátlanul teszi a dolgát!
-
PeteePeti
őstag
A sima monarch az van, már néztem én is ott! Lehet, akkor onnan rendelem meg majd! Köszi!
-
Foose
addikt
Jelenleg egyetlen kártyával terveztem használni, szóval az átirányítás felejtős. Oké hogy nem mindenki tapasztal ilyen gondokat, de már az szomorúvá tesz hogy ugyanilyen hibákat olvasok az előd esetében (s21 ultra) is. És ha én meg pont egy ilyet kapok vásárláskor!? Nem, köszönöm ebből így nem kérek. Kockáztatni....
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
TiMoN
senior tag
-
addikt
Nem. Az kevlár. Az 5 rétegből az egyik kevlár szövet. De nyilván egy monarch tok esetén ez inkább "esztétika", hiszen minden monarch ugyan azt a mil std teljesíti. Viszont messze ez néz ki a legjobban. Az alap nekem nem is teszik a bőr betéttel. Nekem a zöld pathfinder és a kevlár monarch tetszik a legjobban.
My name is Bond, James... Dean.
-
addikt
Tesóm vett egy fekete 12/256gb változatot a vodánál hűség hosszabbításra, de így 1 hét után rájött neki ez hatalmas az s10+ után és inkább azt használja azóta is. Vissza akarta vinni, de azt mondták neki nem veszik vissza, nem úgy volt, hogy 14 nap van elállás jogán..
Most s22 plust szeretne.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
PeteePeti
őstag
válasz Elit3Zotya #1832 üzenetére
Ha online vette akkor 14 nap elállás van! Ha személyesen, akkor csak 3 napon belül csere, ha hibás terméket kapott volna!
-
addikt
-
guriga1234
addikt
válasz Elit3Zotya #1413 üzenetére
[link] Ennyi volt a vanced.
-
addikt
-
axlfsi
veterán
válasz guriga1234 #1835 üzenetére
A cikk végén találgatásokról van szó, hogy vajon miért történik mindez.... de közben a Discord csatornájukon (ott vagyok) megírták ma késő délután, hogy (nyilván!) jogi okai vannak (=odabaszott a gugli)
Szerk.: looool, közben nézem és végeláthatatlan számban forkolták githubon ... habér nyilván csak idő kérdése, azokat is törlik egy kattintással majd.
[ Szerkesztve ]
-
zaurac
tag
A laggolás javult a frissítéssel ?
-
north1992
csendes tag
Sajnos tegnap jött nekem is a hideg zuhany, Frissítés után feloldás közben kétszer fagyott meg eddig a kijelző, hiba okaként a UI-t jelölte meg, ha megint befagy átváltok Nova-ra hátha... Nem nagy dráma, plusz szerencsére más gond nincs (Voda, 12/256, PB)
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
A hálózati hibát leszámítva nálam egyben van a szoftver. Laggolni szerintem eddig se laggolt, mikrolag előfordul, de az samsung sajátosság, amúgy nagyon fürge készülék, az ujjlenyomat olvasó szenzációsan gyors éppen hozzá kell érni és felold. Nekem a kamerája is tetszik. Selfi kamera is király sokkal jobb, mint n10en.
-
Dave Crank
senior tag
Hálózati hibát leszámítva nekem is rendben van a telefon.
Akku is egész jó, tegnap, és tegnap előtt is, csak 85%-ra töltöttem, be van kapcsolva az akkukímélés, és estére még kb 20, de inkább 30%-on volt. Igaz egy átlagos napomnál lazább használat volt, mert nem dolgozom, de akkor is úgy gondolom, hogy jó. Főleg, hogy még szerintem pár ciklus kell, mire beáll az akksi, meg az ai a használathoz.
De holnap megyek pestre, lesz menet közben navi, meg hotspot, majd meglátjuk úgy mit tud.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
addikt
Megjött TMH-ra is a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest