- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz Elit3Zotya #1650 üzenetére
Olvasd el az aláírásom nincs mit hozzátenni
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
madkiller
őstag
Egy napja használom nekem még ilyen bajom nincs, de mikor S10+nál volt valami hasonló, akkor hálózatbeállítás visszaállítás segített. Azt tudni kell, hogy ezzel a beállítással elfelejti az összes wifi és bl kapcsolatot, de egy próbát megérhet. Általános kezelés-visszaállítás alatt találod.
-
BFeco
aktív tag
válasz szilasz007 #1647 üzenetére
Szia!
A SIM kártyás trükk már az S20-tól nem megy.
Megoldás samkey.org 1 Credit a CSC (SEK tökéletes - ukrán!) váltás. Adatok maradnak! Célszerű a samkey.orgon venni a creditet (backlist veszély).
XDA fórum:
[link]
Nálam (S22 ultra 256 GB)tökéletesen megy a gyári hívásrögzítés.
[kép]20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
wong kok wah
senior tag
válasz Dave Crank #1643 üzenetére
Sajnos nekem ez nem segítetett. A GPS jel sincs mindig.... Shit..
-
addikt
A galaxy buds pro ra milyen gari érvényes..?
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Valaki járt úgy, hogy 2 sim kártya használata közben, hiába van beállítva mindegyiknél a hívásvárkoztatás vmiért csak sms jön a nem fogadott hívásokról miközben beszélek. Valaki tud vmi extra beállítást? -
wong kok wah
senior tag
válasz Elit3Zotya #1662 üzenetére
Semmilyen.
@muzsi19 Üdv a klubban. Olvass vissza...
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Lassan a kést a tökömbe szúrom, 02.19.-es 512es Ultra rendelésem még mindig feldolgozás alatt....
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
addikt
válasz wong kok wah #1664 üzenetére
Metakommunikative azt mondod, hogy semmi..?
[Ha a semmi nincs, az meg már valami, az meg má nem semmi!]Realme GT 6T Eladó..!!!
-
őstag
válasz muzsi19 #1663 üzenetére
nem dual aktív a telefon, nem tud mind a két sim aktív lenni, amíg beszélsz a másik kikapcsolt.
annyit tudsz megcsinálni, hogy aktiválod a "dual sim always on" opciót, ebben az esetben hívás közben a nem aktív sim-et átírányítja az aktív sim-re, de ez átírányítási költséggel járhat. (ekkor kell a hívásvárakoztatás opció)Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
wong kok wah
senior tag
válasz Elit3Zotya #1666 üzenetére
-
szilasz007
aktív tag
Mondjuk Healthen kívül izraeli régióval jelenleg se elérhető se a Samsung Pay, EKG és vérnyomás. (Galaxy Watch 4-em van). Az Android Auto is vicces, gyárilag benne van a szoftver, azt még is telepíteni akar valamit, ami nem sikerül régió miatt, viszont nem is sajnálom hogy ez nem megy. Különálló androidos fejegység van az autóban és inkább az dolgozzon, ne a telefon. EKG és tsai-ra ott van XDA-n a régiótalanított apk... szóval élhető. Az, hogy ne varázsalkalmazásokkal kelljen szenvedni hívásrögzítés terén, az így nekem fontosabb feature.
-
Teal'C
veterán
válasz Elit3Zotya #1662 üzenetére
17 napig reklamálhatsz.
-
BFeco
aktív tag
válasz szilasz007 #1669 üzenetére
Szívesen!
20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
addikt
-
Teal'C
veterán
válasz Elit3Zotya #1675 üzenetére
Te tudsz 17 napig reklamálni ha ez alatt valami bibi lenne, zörög vagy túl gyorsan merül, nem veszi a töltést.
-
addikt
-
Kasya
nagyúr
válasz szilasz007 #1670 üzenetére
Csak azt mondom, hogy a gyari funkciok oldalarol vannak negativ hatasok. Valakinek elfogadhato, valakinek nem.
Más:
Itt egy nagy kijelzovédo teszt. Nem feltetlen a markakat kell nezni, inkabb a megoldasokat. -
Diesel38
tag
Akit érdekel a samsung.com/hu-n most van livestream. Ott esetleg tőlük rá lehet kérdezni a hálózati, gps és egyéb problémákra. Egyáltalán tudnak-e róla...
-
sixpak
nagyúr
[link]
Vótmá?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Teal'C
veterán
Az este sikerült a teszt.
A telefon 0%-100% kezdéskor 58percet írt és végül 57 perc után ugrott teljesen feltöltött feliratra. A kábel 44watt-ot írt nyilván van némi pontatlansága. 30%nál mikor a telefon kicsit langyos lett visszavette 39watt-ra és egész 75%ig így volt aztán lassan csökkent 9watt-ig.
Használat közbeni töltésnél (bekapcsolt kijelző) ha a telefon langyosodni kezd lekorlátoz a töltés 9wattra és nem is megy vissza csak ha leteszed a telefont és hagyod kihülni.A TabS7+ hasonló volt ott 1óra 27perc volt a hozzávetőleges idő és 1óra 30perc lett a vége (10000mAh) Ez 75%ig 44watt volt 85%ig 40watt és aztán csökkent egész 7watt-ig.
A töltő a Tab-nál megizzadt rendesen a telefonnál kevésbé a kábel nem melegedett.
EP-TA845 töltő
Mcdodo 100w/5A PD kábel kijelzővel[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
-
Greg-77
aktív tag
Végül is nem bírtam ki tegnap beballagtam az MM-be és vettem egyet burgundi színben! Sokat agyaltam iPhone 13PM-on, de nem fogott el a vágy akár hányszor kipróbáltam. Note 10+ vált az elején mindegyikkel vannak hibák. Azt gondolom néhány frissítés és jó kis telefon lesz ebből. Most jön majd az adat költöztetés aztán végre tesztelhetem milyen. Amúgy az MM-be akkor hülyeségeket mondott az eladó srác, hogy csak lestem. Pl: vegyek hozzá plusz tollat, mert úgy is elhagyom és most akciós 18-ért valamint a gyári tokot 15-ért. Arra viszont nem tudtak válaszolni a médiába hogyan tudom megigényelni a Buds-ot, de sikerült aztán este még elküldenem az adatokat kíváncsi vagyok megkapom-e? Azt írták sikeresen fogadták az adatokat és újabb üzenetet küldenek. Nekem erős a gyanúm, hogy a Note 10+ hez vett Spigen Neo Flex HD fólia passzol erre is, évek óta használom a legjobb cucc.
-
BFeco
aktív tag
válasz TODI1111 #1680 üzenetére
Szia!
Igen vissza lehet EUX-ra, vagy másra.
Odin és Home CSC-vel mehet mindig a legfrissebb fw, nem kell várni, hogy megjelenjen a régiódban.#1963
Nekem is jött a GLS (Buds Pro) levél.20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
polonic
félisten
Ti a Samsung üzeneteket vagy Goolge messagest használjátok default üzenetküldő app-nak?
Használnám a google félét, csak akkor a carrier services szolgáltatás fogyasztása megnő. -
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra (Burgundy színű) 12/256GB DS Garanciális újszerű állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest