Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boogie84

    veterán

    válasz ollie #3406 üzenetére

    OMG, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe! És igazad van a ne zavarjanak funkcióval kapcsolatban. Pl PUBG közben eléggé bosszantó ha akkor jön egy ablak...
    Köszönöm a segítséget! :R

    Más:
    Kezd egyre jobban tetszeni a készülék. Akksi üzemidejét én iPhone 7-hez mértem. Nem gondoltam volna, hogy első töltés után kibírja a teló a 12 órás műszakot. :D

    Nekem ez így megfelelő, igaz játék nem nagyon volt, minimális poker.

    Viszont ami érdekesség az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatban: sokan írjátok, hogy finoman fogalmazva nem jól működik. Sztem ez annak lehet a következménye, hogy elsőre nem látod h hol is van az olvasó helye. Amikor elsőre eltalálom a kijelzőn azt a helyet akkor az esetek nagy részében feloldja a telót. Másrészt ha használja az ember az arcfelismerést akkor gyakorlatilag felesleges az ujjlenyomat olvasó.

    Cumi viszont mikor az autóban szeretném feloldani a telót. Szellőzőnyílásba rögzített tartón pont nem úgy áll a telefon, hogy odaérintve az ujjam működjön a leolvasás. Oda azt hiszem ajánlott bekapcsolni a arcfelismerést.

    Bízom benne, hogy az elfordított képernyő full screent javítani fogják, és az sem lenne baj, ha a kamera körül lévő karika menne mégis csak értesítési ledként (külön app nélkül)

    Rövid tapasztalat ennyi. Nálam jó benyomást nyújtott.

    A sütiknek is szükségük van szeretetre.

Új hozzászólás Aktív témák