-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
leslien
nagyúr
van itthon Nexus 4 minden ok a nyalókáva. 4.4.4 alatt sem volt probléma. Note 4 re nem kell sietni kapkodni a kiadással mert igazából nem lesz akkora különbség, inkább rakják össze rendesen és ne kelljen a várni a javításra...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Petyyyyy
addikt
Note 4 esetében is elmondható általánosságban az, ami pl. az S4 esetén volt a négy - nyolc magos modellek esetén?
Gondolok itt arra, hogy a 9505 jobb üzemidőt, sűrűbb szoftverfrissítést, míg a 9506 gyorsabb működést tudhatott magáénak.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
legenda
válasz Petyyyyy #3812 üzenetére
s4 esetén más azért a helyzet, ott megjelenési időben is jócskán volt eltérés a két típus között, illetve az i9505 snapdragon 600, az i9506 viszont már snapdragon 800.
nem arra gondolsz inkább, hogy i9505 kontra i9500?
utóbbinál volt olyan eltérés, mint most a note 4 esetén; qualcomm snapdragon kontra exynos
annyi, hogy itt a snapdragon jellemzően szolgáltatós, az exynos meg a független forgalmazású, a frissítések annak megfelelően alakulnak, az akkumulátoros üzemidő passz, de amilyen minimális eltérés volt/van az i9500 és az i9505 között - utóbbi snapdragon a jobb -, az esetlegesen itt is adott lehet, de aligha komolyan érzékelhető.
a gyorsabb működés is passz, a hardveres eltérést (cpu...stb) itt tudod megnézni; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Parallaxis
addikt
Itt egy összehasonlítás a kétféle Note 4-hez: [link]
-
Petyyyyy
addikt
Igazatok volt, a 9500-zal kevertem. Nem igazán figyeltem erre a vásárláskor és utóbb sem foglalkoztam vele.
Most viszont gondoltam még időben kérdezek.
A válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
legenda
válasz Petyyyyy #3817 üzenetére
s4 esetén cifrább volt a helyzet, mert az i9500 magyarországon nem volt/nincs hivatalosan forgalmazva, prémium támogatás sincs rá, illetve kifejezetten magyar identitású firmware sincs hozzá - értem úgy, hogy sem kimondottan xeh, sem pedig hazai szolgáltatós -, a note 4 esetén viszont már nincs ilyen probléma.
-
zack
nagyúr
válasz Parallaxis #3816 üzenetére
Rugózzunk már ezen a teszten egy kicsit, ezen belül az Antutu-s eredményről.
Amióta itt vagyok, mindenki azt szajkózza, hogy milyen kevés a majd 49000p eredményem, mert ezt még a Snap verziósok is tudják, és 50k felett kellene kapnom. Ehhez képest a teszt engem igazol, ami az eredményeket illeti. Most akkor a teszt fake, vagy itt mondanak valótlant a tulajok, esetleg júzer error, és más verzióval tesztelik ami többet dob.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
leslien
nagyúr
sztem meg tök fölösleges ezen rágódni h mennyit dob az antutu...
anno a Nexus 5 nél volt az h 26000 dobott , root olni kellett és motorola 4.4_qc-optimized_dalvik.zip et feldobni és máris 33000 dobott . semmi nem változott csak a szánk széle...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz leslien #3821 üzenetére
sosem futtattam még egyik telefonomon sem ilyen tesztelős alkalmazásokat, érdekli a fenét, hogy mennyi pontot dob, aztán új firmware alatt, vagy valami változtatás után már nem annyit, ha kevesebbet, akkor azon rágódni, hogy miért...stb. - mert sok telefon témájában ezen/ilyeneken megy a vita, ami nem baj persze, már akinek fontos tényező...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz leslien #3821 üzenetére
Persze, ezzel én is így vagyok. Csak voltak itt olyan hozzászólások, hogy "biztos C-s a tied?", meg "ennyit dobnak az S805 verziók és nálam valami nem oké" mintha nem lenne mindegy, hogy 48 vége, vagy 51 eleje.
Úgy látom ebben a topikban vastagon szelektálnom kell kitől mit olvasok, és kinek válaszolok.
Te már régi motoros vagy, és nem ebben a topikban találkoztunk először.(#3823) hanti
Most azt akarod, menjek ki az udvarra, és döntsem meg?
Apropó...Ideje lenne egy 1-es hsz-t összedobni.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nem. Feltettem, lefuttattam, miután megvettem, majd mindenki jött azzal, hogy ez mennyire kevés, és valami gond van. Persze, hogy érdekelt a téma, mi lehet. De már meg lett válaszolva (thermal throttling) Azóta kb 2x futtattam. Ennyire érdekel kb engem is.
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
Note 4 vs Droid turbó nekem ez lett volna a másik opció, de a Note 4 nek jobb a kamerája . apropó vki nem tudja h melyik sensor van a droid turbóban ?
[ Szerkesztve ]
-
silmatauki
őstag
Fiúk, mit tudtok erről? S-View Qi case:
Magyarországra is szállítanak?
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #3778 üzenetére
(#3797) kali
Nekem is volt LG,és samu is több. Note széria szerintem még nadrágban simán vállalható!
Bár azt olvastam,hogy ez nőcis telefon. íők táskában hordják,így nem okoz gondot nekik,a hurcolása!
Van benne valami!?De az asszony S3 amát fogni,nagyon vicces kategória ez után! Pedig most raktam újra az egészet neki,mert vagy másfél éve custom ROM volt fenn.és már igen belassult neki! Szóval kis telefon,kis élvezet!
A Note 3 simán vállalható kategória,és nagyon jó készülék! Ma még a legjobb!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
lleynad
csendes tag
Hali! Tegnap vettem meg a note 4-et,vásárláskor direkt figyeltem, hogy ne legyen rés a telefon karimája körül. Otthon jobban átnézve mindkét oldalon befér végig egy papírlap. Nem feltűnő, de azért ha megnézem, látszik, hogy van ott rés. nem tudom, hogy ez általános dolog, vagy van akinek egy szösz se fér be. Samsung márkaboltban vettem. Ilyennel visszalehet menni, vagy hagyjam az egészet, mert amúgy nem feltünő, csak egy 235ezres telefonnál nehogymár ilyen szarság legyen.
-
legenda
válasz leslien #3828 üzenetére
a telefon ellenőrzését - beleértve a kijelzőt is - letudom a *#0*# beírásával, ez mondjuk mindig alap nálam egy új megvásárlásakor.
pont most nézegetek star wars háttereket a telefonra.
nekem csak dvd és vhs van, bd/br nincs.apaszka; nem csak nők hordanak táskát, sok "férfi" oldalán is látni érdekes kis váll- és oldaltáskát, de az nem az én stílusom.
nekem nem tűnik női telefonnak a note 4, pláne nem a sötét színű, és elfér a nadrágom zsebében, meg aztán most a hidegebb időkben előkerül a (bőr)kabát, annak a belső zsebében meg még nagyobb is elférne, akár egy 1520 is - attól nagyobb nem jut hirtelen eszembe.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na most vettem át a telefon 910C, eddig nagyok király
Frisítette magát NK5-re, ezt az ART-ot hol kell bekapcsolni? Csinálok utána egy gyári visszaállítást -
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lleynad #3836 üzenetére
szia,
milyen papírlap?
nem mindegy, mert a 0.1 mm vastagságú papírlap benyomhatóság szinte semmit sem jelent, de ha nagyságrendekkel vastagabb is belemegy, akkor esetlegesen érdemes lehet foglalkozni vele.
az első szériánál írtak olyanokat, hogy vastag névjegykártya is befért körben, na amiatt már aggódnék, de nekem szerencsére nincs ilyen probléma, bár nem is az első szériákból van a telefon, hanem friss kiadású.leslien; köszi, átnézem az oldalt, közben találtam máshol is egyszerű, de jó háttérképeket megfelelő méretben.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Feltettem, lefuttattam, miután megvettem, majd mindenki jött azzal, hogy ez mennyire kevés, és valami gond van.
Persze, mivel olyan alacsony volt az érték, amit Note 4-en még nem láttam, főként, hogy ezt úgy tetted közzé, hogy micsoda szuper érték a vadi új kitakarított rendszereddel.
-
lleynad
csendes tag
válasz Parallaxis #3845 üzenetére
Ha egy ócska olcsó telefon lenne nem érdekelne, de ennyiért nehogy már tokkal kelljen takargatni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest