- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz Parallaxis #3594 üzenetére
-
Lecs@
addikt
Ki milyen rootmentes system appot használ ? Elixr nagyon jó, de sokat zabizik. Battery stat érdekel, szabad Ram, CPU és pár dolog. Most a system monitor appot próbálgatom. Van valami bevált eseteg valakinek ?
512 GB
-
DeathAdder
veterán
Végre ma délelőtt nekem is megjött az Octa-s N910C variáns
Pár órája nyomkodom az új jövevényt, de egyelőre nem tud a figyelmem másra terelődni arról, hogy mennyire laggol az egész.
Már elnézést, de ez valami förtelem, nincs tevékenységem ahol ne akadna össze-vissza. Nexus 5 után ez valami borzasztó elkeserítő
Azt a dumát még lenyeltem, hogy médiában állítólag egy tesztkészüléket nyomkodtam, ami se nem "C" se nem "F", amitől állítólag a Snap is sokkal jobb, az Exynos meg még annál is..
Hát ha ez tényleg így van, akkor nagyon nagy bajok vannak.Semmi aplikációm nincs fent, és több mint 2.5 giga ramot felzabál a sok bloatware app.
Asszem ha nem adom el, akkor pár nap múlva jön a root, és úgy kipucolom az egész rendszert mint a huzat Bár jó volna tudni, hogy akkor is ilyen akadós maradna-e a rendszer? Note 3 tényleg jobb ilyen téren? -
B1T3
addikt
válasz DeathAdder #3604 üzenetére
Nekem abszolút nem szaggat a mindennapokban. Ugye egy factory resettel kezdtél, és azután ez a véleményed? Ha nem, ess túl rajta.
-
ForRedGlory
félisten
Na igy par nap utan. Az ANK4 rom ART es force 2d mellett sokkal jobb, mint az ANJ4 vagy mi most a legfrissebb T-s.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
az alkamazáskezelőben gondolsz a futó folyamatokra?
nekem ott nem fut az s health.
amikről nem is tudod, hogy mik, azokat biztosan tiltani akarod?
amiket alapban enged a rendszer eltávolítani/tiltani, azokkal tedd meg, de a számodra ismeretlenekkel nem javasolt, mert jobb esetben csak újraindítja azokat a rendszer a tiltás után, mert szüksége van rájuk, rosszabb esetben meg probléma is adódhat, ha kellene és annak ellenére nem tudja (újra) futtatni.DeathAdder; nekem ugyan "f" van, de még az iphone 5s után sem mondhatom, hogy laggol, bár valóban azzal kezdtem én is, hogy gyári beállítások visszaállítása, majd megfelelő belakás és konfigurálás.
nem tiltottam vagy távolítottam el semmit - pedig van benne telekom adalék bőven, bár azok egy része még hasznos is -, csupán minden külön beállítottam, hogy ne ellenőrizgesse a frissítéseket, ne üljön rá a helymeghatározásra és a mobilinternetre, ne fusson feleslegesen a háttérben...stb.
ja, és kíváncsiságból még az energiatakaréskos módot is bekapcsoltam most - nem az ultrát, csak a normált, de az is visszafogja picit a rendszert, bár csak a teljesítmény korlátozása aktív, a háttér-adatkapcsolat és a szürkeárnyalatos mód nem játszik, az már túlzás lenne -, és még így is elég gördülékeny.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zack
nagyúr
Nekem olyan sima mint a vaj. NK5 van fent, root, és kipucolva. De annyira, hogy a Gmail, Samsung Keyboard, Shealth, hangirányítással kapcsolatos progik is le van törölve.
Nem tudom mennyit jegeltem eddig TiBackup-pal, de sokat. Rövidesen törlöm is őket.Egyébként 6%-on vagyok 16ó10p készenléttel 4ó20p kijelzővel. Ennél biztos több lesz, mert ma este tudtam csak foglalkozni a beállításokkal.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
De le lehet. Nekem is le van tiltva, de ehhez root jog kell.
Hihetetlen, hogy beállítod azt a szart, majd kilépsz belőle, de mégis ott motoszkál a háttérben, mert számolja a lépéseket, hiába indítod újra.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DeathAdder
veterán
Amint megláttam hogy mennyire gyenge egyből factory reset volt, azóta sem javult semmit a helyzet, szóval....
Az alkalmazásváltót senki nem látja rajtam kívül, hogy mennyire fosh?
Le fel le fel le fel le fel, és folyamatosan akad az egész. Ja lehet nem akad, rosszul fogalmazom, N5 mellett olyan, mintha note 4 -en ugyanolyan jól megindulna, de lassan esne vissza fps, amivel már nem folyamatos a kép. De komolyan, ég és föld a kettő egymás mellé téve.
Hangouts? Google play? egyéb hirtelen jövő tartalmak megjelenése?kali - iphone nálam nem referencia, mert fél órát úsztat mire ablakot vált (báris a barátom 5s -e ilyen), minden esetre most jó kemény fába vágtam... nehéz lesz ezt megszoknom, már ha sikerül egyáltalán, igazából ez az egyetlen amitől féltem is.
Médiában is egyébként ezt tapasztaltam, és azt, hogy a Note 3 szebben futott. Lehet ez a hülye L -esített UI miatt ilyen, vagy nem tudom
Bár az is igaz, hogy dalvikon vagyok.
___
A "vajsima, szélvészgyors" jelzőket meg kérem neeee... Még a nexusokról sem mondhatók el ezek, mégis fényévekkel előrébb járnak simaságban mint mi.zack - neked mennyi ramot eszik így kipucolva?
-
Parallaxis
addikt
válasz DeathAdder #3610 üzenetére
Nekem se hiszi el itt senki, hogy mennyire laggol és, hogy a Note 3 mennyivel jobban fut...
Én megvárom az 5.0-t, elvileg decemberben kiadják Note 4-re, hátha csak az idióta Lollipop utánzat UI miatt problémás a rendszer.
-
legenda
akkor az az 5s nem okés, illene repülnie, bár akik alávágnak jb és gányolás útján, azoknál akadhatnak problémák...
dalvik alatt próbáltad csak, vagy a másik módozatban is laggol?
mindenféle tiltás és eltávolítás nélkül is szabad általában 1 gigabyte ram, pedig most is megy már bő 36 órája.
az akkumulátoros üzemidő is jónak ígérkezik tisztogatás és tiltogatás nélkül is, 1 nap 1 óra 55 perc készenlét, 3 óra 26 perc kijelzős használat - lte és wifi netezés, e-mail, némi telefonálás, néhány sms, pici helymeghatározás és térkép -, és még 60%-on áll az akkumulátor.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz ForRedGlory #3613 üzenetére
-
legenda
válasz ForRedGlory #3613 üzenetére
ahol a ram állapotát mutatja.
neked lehet, hogy annyi, nekem nem.
ettől több foglaltat nég nem láttam;[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
Én iPhone 5-ről jövök de nem érzem ilyen drámainak a helyzetet. Sőt, igazából rosszabbnak sem érzem, itt-ott laggol (iOS 7 óta az iphone-ok is), de ilyen az android (legalábbis ami nem nexus). De remélem igazatok lesz, és 5.0-val lényegesen jobb lesz a teljesítmény, és ezt a rendszert csak beleerőszakolták 4.4.4-be.
A szabad RAM nekem egyébként csak bekapcsolás után 1 GB, de egy pár óra után bőven felkúszik a foglaltság 2 GB fölé, azt olvastam ez nem gond, azért csinálja, hogy amiket gyakran használok, kapásból tudja betölteni, ha kell hely valaminek, azt intézi.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Parallaxis #3611 üzenetére
Köszönöm, nagy ugye
Én is megvárom mindeképp, mert egyébként tényleg jó kis barátságnak ígérkezne velem ez a teló, de ha ez továbbra sem javul, akkor cserés lesz sajnos.kali - nem próbáltam ART-on, mert szeretném még kiaknázni minden tudását a Note 4 -nek (mivel olvastam, hogy valami S nemtommi ART-on nem működik), de mindenképp meg fogom próbálni azt a futtatókörnyezetet is
Elnézést kérek, most beszéltem a barátommal, vagyis megkérdeztem tőle, nem 5s van neki, hanem csak sima 5. Rosszul tudtam sry jailbrake mentes.Egyébként a beépített appokat, csak root joggal lehet kitörölni?
privacy99 - bizonyára igazad van, én N5 után nagyon álomvilágban éltem ilyen téren
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Parallaxis #3614 üzenetére
Lenne egy kerdesem... szerinted az "altalaban" az azt jelenti hogy kiurited a ramot es feltolod ide, hogy nesze ez 1.7 GB? NORMAL hasznalat mellett ugy hogy semmit nem zarogatsz be, nem fogsz altalaban 1 GB szabad ramot latni, mert annal kevesebb a szabad. Lehet itt versenyezni es kepeket mutogatni, hogy mar pedig de... attol meg nem lesz igaz. Bizonyos esetekben van 1 GB szabadon, de tobbsegebem nem... erdekes nekem ANK4-el sincs, pedig csomo program fagyasztva van es ez a rom jobban kezeli a ramot. Csak azt ne mond, hogy nalam a hiba, mert akkor el se kezd.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz DeathAdder #3617 üzenetére
próbáld majd ki az art felülettel is, a dalvik kompromisszumos még adott szempontból.
a sima 5 más tészta, az gyengébb hardveresen, bár bizonyos ios 7 és 8 verziókkal az 5s sem volt az igazi, de most a 8.1.1 már rendben van.
mondjuk tényleg telefonja/felhasználója válogatja, a legjobb telefonoknál is látni problémásat, pláne ha a felhasználó külön tett érte, a nexus 5 témában is tuti lenne több olyan ember, akinek nem a kellő gördülékenységű a rendszere.
a tw meg egy külön mise, hiszen alapban sok a többlet benne a tiszta androidhoz képest, ami bizonyos kompromisszumokkal jár, de cserébe alapban tudja azt, amit sok más rendszert csak specifikus alkalmazások telepítését követően.ForRedGlory; ahogy korábban is írtam, semmi sincs eltávolítva, tiltogatva, de még ürítve sem, alapban ennyi, ürítést követően én is tudok sokkal jobbat is mutatni, de az már nem a valós használat lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Pyroo89
tag
Először nekem is akadt kicsit G2 után, aztán felajánlott frissitést, felnyomtam, és már vaj sima. És nem volt factory reset.
Ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik. Note 4 > S7 Edge>S9+
-
ForRedGlory
félisten
-
legenda
válasz ForRedGlory #3621 üzenetére
én pont fordítva látom, de valamiért nálad más témákban is ez a helyzet, telefonról telefonra minden más felhasználó hihetetlen, ha nem azt tapasztalja/mondja/írja, amit te...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Parallaxis #3611 üzenetére
Uraim van egy nóta 3am?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
migabi24
nagyúr
Na végre egy szegedi octás, ha gondolod egyszer összefuthatunk és rövidre is zárhatjuk a vitát miszerint melyik a jobb, kíváncsi vagyok erre a laggolásra is
-
migabi24
nagyúr
válasz torrente777_ #3626 üzenetére
Na azért ne találjuk már ki, hogy 4-es rosszabb mint a 3-as, ne felejtsük el, hogy egy 1 éves kiforrott szoftveres telefont hasonlítunk egy elkapkodott szoftveres telefonnal
-
migabi24
nagyúr
válasz torrente777_ #3628 üzenetére
A szoftvere igen, de a szoftver nem minden, a kamerája, a kijelzője, anyaghasználat azért jobb a 4-nek
-
S e t h
nagyúr
válasz torrente777_ #3630 üzenetére
Persze, jobb képet. Azért túlzásokba sem kellene esni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
migabi24
nagyúr
válasz torrente777_ #3630 üzenetére
Én elhiszem, hogy jobb a note 3, sőt már bánom, hogy ezt a szar 4-est kell használnom
-
S e t h
nagyúr
válasz torrente777_ #3632 üzenetére
Anno a note 3 topikjában annyira ment a kamera szidása, hogy akik váltottak azok még a note 2 kameráját is többre becsülték, szóval kicsit sem objektív amit írsz, pláne ha érzelmektől túlfűtötten teszed, kevesebb felkiáltójellel is érvelhetsz, nem azok száma mérvadó.
Az meg abszolút szomorú, hogy Note 4-en nem megy a Snap.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Lecs@
addikt
Én nem vettem meg anno N3 - t, csakis a kamera miatt. Sok helyen látok ilyen-olyan appokkal azért nagyon jó képeket. Minap nyomkodtam újra N3 - t .... Hát mit ne mondjak. Torrente eltúlozza lehet, de hogy + 60-90 K - val nem hoz többet a 4, az tuti. Hangsúlyozom, nagyon jó telefon, de ár / érték N3 jobb.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
privacy99
senior tag
Bizonyára a Samsungnál összeültek, és megbeszélték, hogy tudnának szarabbat csinálni mint tavaly..
-
migabi24
nagyúr
válasz torrente777_ #3635 üzenetére
Ez nem jött be mert nem álmodoztam rólla egy percig se, aznap mikor megjelent a telekom webshopjába rákattintottam mert tudtam, hogy piszok jó ajánlat, ha nincs ez az akció soha nem veszek Note 4-et, szerintem pont te álmodozol rólla, mert az ilyen bizonygatós kommentek mögött mindig írígység van
-
leslien
nagyúr
most viszen vissza a Note 4 t mert megbántam
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
torrente777_
aktív tag
Nem az észt akarom osztogatni csak azt szeretném ha a hibák is le lennének írva mert sokan olvassák a fórumot és most akarnak note4 et vásárolni megveszik és nagy csalódás van 2 ember aki leírja a frankót azok pedig egyből le vannak hurrogva.
Rommer.
-
boksz
senior tag
Nem tudom, mit vergődnek egyesek a RAM miatt !
Azért van 3 GB RAM, hogy használva legyen, egy cseppet sem lesz attól lassabb ha tele van, ha üres lenne akkor minek akkora bele.
Szépen magától kilövi a 2,5 fölé megy.
Nekem most per pillanat 2,05GB és nem érzek különbséget ha 0,99 és ha 2,1 akkor sem.
Ez természetes jelenség a RAM fogyasztásban. Számítógépes alapelv, azért van hogy használva legyen...Ja és egy cseppet sem laggol, akinek csinálja csere v. szervíz.....
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
SeatZola
őstag
Nekem a mai napig megvan a gyári független Note3-am is a gyári független Note4-em mellett. Kicsit hülyén érzem magam hogy meg akarjátok magyarázni hogy a N3 jobb. Nagyon jó de a 4 szinte mindenben jobb. Ezt ugy mondom hogy párhuzamosan használom mindkettőt. Ezt utálom hogy a N4 topicban minek kell szarral dobálni azt ami jó. Meg ez a Snapi vs Exy ügy is. Akinek a Snapis van neki az a jó mert az az övé akinek meg Exys annak az a jó mert az az övé. És ahogy a magyar közmondás is tartja: minden cigány a saját lovát dícséri. Kicsit olyanontha direkt akarnánk a másiknak rossz érzést okozni.
Zola
-
Parallaxis
addikt
Ja és egy cseppet sem laggol, akinek csinálja csere v. szervíz.....
Tudom, van akinek a Galaxy Young sem laggol...
Ez olyasmi, hogy ha nincs összehasonlítási alapod, akkor minden szuper, de ha már használtál jobbat (főleg, ha az pont a készülék elődmodellje), akkor rohadtul bosszantó a dolog.--
SeatZola:
Két hétig használtam párhuzamosan a két készüléket és a Note 3 bizony a kamera kivételével nem maradt le semmiben, laggmentességben és reakciósebességben meg sokkal jobb. Nem mondom, hogy ez idővel (főként az 5.0-val és ART-al) nem fog változni, hisz a Note 3-on már egy 1 éves kiforrott rendszer van, de jelenleg ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
válasz Parallaxis #3645 üzenetére
Végre valaki a frankót írja N4 tulajként. Respect ! ( szerintem mindez nem kérdőjelezi meg N4 kivállóságát sem )
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
boksz
senior tag
válasz Parallaxis #3645 üzenetére
Miböl gondolod, hogy nem használtam más telefont ( Note 2, Note 3, HTC M7, HTC M8 )
Azért mert nem írom le a telefonhasználati történetemet még lehet hogy használtam, máskülönben nem írnám, hogy szuper telefon.
Mert az az igazság, hogy Samsungban én csak Note szériában hiszek...https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
S e t h
nagyúr
válasz torrente777_ #3641 üzenetére
Mások szemében a szálkát, sajátodéban a gerendát?Másoknak rovod fel, hogy nem említik a hibákat, te meg a note3 kameráját kiáltod ki note4 verőnek?
Kicsit több komolyságot, mert kezd kicsit hiteltelen lenni amit írsz.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DeathAdder
veterán
válasz migabi24 #3625 üzenetére
Felőlem én benne vagyok Csak most kb. két hétig külföldön vagyok, így addig nem tudnánk összemérni, bár nem is nagyon büszkélkednék vele, egyelőre legalábbis nagyon nem, mert ez valami nagyon lassú és akadós ha fogalmazhatok úgy egyáltalán nem élmény használni. Várnom kell, hogy elvégezze amit szeretnék, egyelőre az első bekapcsolástól kezdve bánom h nem N3-at vettem, lett volna annak a hatalmas árbeli különbségnek helye máshol is, nagyon is lett volna.
Nem értem miért kellett L-esíteni az egész UI-t, felfogni nem tudom, látszólag (legalábbis nagyon bízom benne) ezt nagyon elbaszták a samuéknál, és az 5.0 mindent helyretesz majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest