- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Még annyit a kameráról, hogy egy kicsit szélesebb látószögű a 4-nél.
b.bela, nappal nincs értékelhető különbség életszerű felhasználás mellett. Sötétben az optikai stabilizátor azért hozhat előrelépést, de sajnos ezt nem tudtam kipróbálni most. Majd alkalomadtán.
De ha jobb is sötétben, én nem váltok, egyszerűen nem éri meg, kivéve ha valaki egy az egyben elcseréli velem a szintén Samu garis 4-ét az én 3-amra.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Valamit még kihagytam, a hangszóró hátlapra helyezése nagyon rossz húzás volt a Samsungtól. Szerintem eleve tompábban szól a Note 4, de ha le van téve az asztalra, és csörög, a 3 előnye elvitathatatlan.
-
Prien
addikt
válasz Hauptmann #23453 üzenetére
Ez az, amit én sem értek, ez egy valóságos "downgrade". Még a 2.0 usb nem is érdekelne, de ez a hangszóró a hátlapon tiszta S2 feeling...
Tegnap gondolkoztam,hogy a 2 évhez veszek +1 év kiterjesztett garanciát, de első blikkre sokalltam a 12990 Ft-ot. Erre még alszom párat.
A kevés is több a semminél.
-
Hauptmann
addikt
Lehet, hogy valami elfoglalja a telefon alsó részét, és nem volt már hely, látni kellene az alaplap felépítését.
Én is gondolkodom a kiterjesztett garin, eladáskor értéknövelő tényező is lehet. Néha akciózzák, nemrég is volt ilyen (ha jól emlékszem 9 ezer körül volt), akkor kell megcsípni.
[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
ti is észrevettétek,hogy a kamera alig tud fókuszálni?
nekem a lőtt képekből általában majdnem a fele homályos.
ha megpróbálok kézzel fókuszálni,makrózni,akkor is nagyon nehezen,vagy egyáltalán nem talál fókuszt. kint a napon semmi baj,viszont beltéren tompább fényeknél lehetetlen normálisan fókuszálni... az s4el összehasonlítva annak sokkal jobb a kamerája ebből a szempontból. de az s5 meg ugyanilyen szar
egyre több ilyen kis idegesítő hiba jön elő,nem lesz ennek jóvége,muszáj lesz átmennem note4re,ha ezt nem tudják szervízzel jobbá tenni
egyébként a kamera minősége beltéren/sötétebb környezetben nagyon pocsék,bizony hiányzik ebből az az optikai képstabilizátor... -
Hauptmann
addikt
válasz vrgkrisztian #23457 üzenetére
Nekem nincs gondom a fókusszal, épp az előbb csináltam pár képet a lakásban, ráadásul a gyári app-al.
Nem lehet, hogy por került a lencsére belül, és ez akadályozza a fókuszálást?
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz Hauptmann #23453 üzenetére
Megkérnélek tisztelettel, írj még pár sort. Te megis csak fogtad már a 4-et. Hátha sikerül elérned, hogy nem is leszek rá kíváncsi, és megspórolsz nekem kb. 120-at. Előre is köszönöm.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Hauptmann
addikt
válasz b.bela1 #23459 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni, nagyon jó cucc, csak szerintem a kamera nem jobb annyival, hogy azonnal eladjam, és ráfizessek vagy 120-at (ha kamera kell, ebből össze lehet hozni egy régebbi Canon tükörreflexest is alap obival).
A QHD kijelző számomra parasztvakítás. Könyörgöm, 5,7 collt nézünk, nem 2 méter átmérőjű tv-t. Ja, lépést kell tartani a konkurenciával.
A fémkeret tetszetős, repedni biztos nem fog, csak ne kopjon.
Ha nem Note 3-am lenne, szó nélkül váltanék, mert amúgy nagyon meggyőző, csak nem a 3 mellett.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz Hauptmann #23458 üzenetére
egy porszem van pont van a lencse közepén.
de másik note3 is ugyanilyen fókuszálásúnak tűnik,az s4 fényévekkel jobb makróban,meg vajazottabbnak tűnik,és nagyjából mindig jobb az eredmény. persze képminőségben meg a note jobb fényévekkel.
csak fura,mert az s5ből már vagy 4et próbáltam,és azoknak is ilyen nehéz volt a fókuszálás,hiába van beharangozva,hogy 0.3 másodperces...
ahogy lejjebb esik a note4 ára,sürgősen megszabadulok a hármastólmert konkrétan pont a keret minőségével,és a kamerával vannak óriási problémák ennél a nótánál,a többi kis ugrás,stb megéri/nem éri meg váltani nem igazán érdekel,csak ez,ott meg pont ezekben van óriási előrelépés
(optikai képstabilizátor,végre stabilan működő hibrid fókuszrendszer,fém keret) a kamera minősége ott összességében lenyűgöző,akárhol nézem.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz b.bela1 #23459 üzenetére
Samsung Galaxy Note 4 és Samsung Galaxy Note 3 képalkotás
Személyes véleményem:
Videózáskor a note 4 jobb képet (szín gazdagabb) képet készít. Viszont fényképezéskor élesebb, és élethűbb képet készít a note 3. Utóbbi csak azonos, jó fényviszonyoknál.
Még várjatok a váltással szerintem.
Feltettem fentebb egy kérdést: ha a homegomb lötyög, benyomódik, azt gariba megcsinálják? Ugyan ez a kérdés bekapcsológombbal kapcsolatban is.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz vrgkrisztian #23461 üzenetére
az a porszem pont elég ahhoz, hogy ne tudjon rendesen fókuszálni.
-
Hauptmann
addikt
válasz vrgkrisztian #23461 üzenetére
Azt a porszemet először el kellene távolítani, utána szídni a 3 kameráját.Jó fényviszonyok között, éles kontúrok mellett nem okoz még gondot a fókusznak, de kevesebb fénynél már zavarja.
Most lehet, hogy nagyon csábító a fém keret, de ha kopásnak indul a festés, akkor is az lesz? Egyáltalán miért kellett festeni?
tnilabk,
A Home garanciában cserélik, kijelzővel, kerettel együtt, gondolom, a bekapcsológomb sem kivétel.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, ami a Hangouts-al szinkronizált SMS-t letudja menteni, és vissza is tudja rakni akár?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
apaszka
veterán
válasz nggabi #23470 üzenetére
Egy ismerősömnek cserélték az alapot pedig a számláló nem volt nullán.
Szomszédos országban vette, és szervizeltette is.Igaz előtte 9 voltos elemmel igazított a kompakton az alaplapon. Nem indult el soha többé.
Hogy ez mekkora szemétség tőle, azt nem is mondom. Én nem tennék ilyent, de létező dolog ez szerint?
Beázás nem volt, és külsérelmi nyom sem. Élelmes a csávó, de egy szemét is.
Barátnak soha nem mondtam......[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
migabi24
nagyúr
-
Sziszkaaa
csendes tag
Sziasztok! Még egy szamkmai kérdés. Ha elindítom S Voice a hang a bal alsó sarokban állandóan ki van kapcsolva ez miért van? Vmi beállítási katyvasz lehet? Az ég egy adta világon már mindennel próbálkoztam de semmi okos dolog. Vmi ötlet esetleg? Előre is köszönöm☺
-
Peterson_
addikt
válasz apaszka #23471 üzenetére
Alapvetően elítélem a nem tiszta dolgokat.
Viszont a knox sem az így, hogy eszed, nem eszed nem kapsz mást.
Nem vagyok benne biztos, hogy nem csinálnám meg....ha tényleg rá lennék szorulva.
Abban sem persze, hogy igen, de eléggé álszent lenne kijelentenem, hogy "ó, dehogy, inkább fizetnék több tízezret, mert így tisztességes, ha egy olyan hiba miatt xarik be a telóm, amihez a számláló állásának semmi köze".
Ellenben nem véletlenül ügyelek rá, hogy ne történjen meg.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
apaszka
veterán
válasz Peterson_ #23475 üzenetére
Igen, viszont neki tiltva is lett előtte, így már nem tiszta az egész.
Ha nem saját hiba miatt kell ilyenhez nyúlni, akkor én is megtenném.
Azért a samut ez miatt nem sajnálom. Ez a KNOX egy szemét dolog, mivel nem választható opció!
Ebben egyet is értünk.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Peterson_
addikt
válasz apaszka #23477 üzenetére
Ja hát úgy már más a leányzó fekvése.
Én olyasmire gondoltam, ami totál user hibán kívül esik.Pl az asszony HOX-a kétszer random elhalálozott rajta minden adattal, teljesen spontán, minden előjel nélkül.
Az meg ugye nem is bővíthető, szóval fújhattuk az egészet.
Az is igaz, hogy ilyen esetben nem kéne a számlálóval foglalkozniApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
Van olyan knox apk amit nem szabad törölni? Illetve a biztonsági irányelv melyik apk? Régebben tudtam, de elfelejtettem. :/
-
pusihusi
addikt
Ha nem romolunk, vagy rootolunk nincs knox Elég gyors így is a telefon, pláne ha letiltjuk a sok szemetet amit rápakoltak Ez az első telefonom amit nem rootolok még Tawelroottal sem És ha már van használom a Knoxot Előbb v. utóbb valaki úgyis megkerüli. Nem igen volt a mobil történetében hogy sokáig egy titkosítás akadály legyen
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Parallaxis #23483 üzenetére
A Knoxon kívül mindent le tudtam tiltani, amit akartam Érdekesség: A Samsungnál tudtam regisztrálni a Kies viszont nem támogatja a frissítést Vajon miért Kies 3
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, a barclays mobile banking alkalmazást szeretném használni de root miatt nem működik , felraktam a rootcloak nevű Xposed bővítményt , engedélyeztem, restartoltam hozzáadtam a programot a legfelső funkciónál de így se működik...valaki tud segíteni?
-
SeatZola
őstag
Srácok! Búcsúzom! Ma meglett a Note4. A hármaska meg megmaradt a fiamnak! Örülök, hogy ezt választotta.
Köszi az eddigi értékes segítségeket!Zoli
-
cultfeca
tag
Megtörtént a kijelző csere.Új akksi+új cerka.Bárki bármit mond a Samu szerviz verhetetlen.
-
SeatZola
őstag
No gyerekek! Ezt a másik topicban is beírtam, így idézem magam: Ma átvettem az Edigitalban az Okt.01-én rendelt fekete Note4-et! Akkor még volt 15%-os kuponkód akció, így 203eFt-ért hoztam el. SM-N910C, tehát a 8 magos Exynos 5433 és a Mali T760-as kombó!
Sehol semmi reccenés, teljesen szmúúúsz! Még a telefonkönyvbe belépésnél is!
Sokkal kényelmesebb, határozottabb a fogása, mint a 3-nak volt előtte. Itt van nálam az is, megmaradt, tehát össze tudom hasonlítani! A hátlap sokkal passzentosabb, mint a 3-on. A kijelző gyönyörű, netezni picivel jobb rajta, mint a 3-én. Kijelzőnél "rés" nincs! Ha valaki kíváncsi valamire, kérdezzen!
Érzetre sokkal sokkal "tömörebb", merevebb a 4. A fém oldalél sokat javított a kézben fogás stabilitásán számomra, kevésbé kicsúszós!JA, ÉS MEGÉRTE VÁLTANI A NOTE3-RÓL!!!! Bárki bármit mond! Ha ki tudod szorítani a plusz pénzt, akkor ne habozz! Nem fogod megbánni!
Zoli
-
SeatZola
őstag
A csörgés háton fektetve is tisztán hallható és a home gomb ugyan olyan, mint a 3-é!
Zoli
-
veterán
hol lehet a legolcsóbban venni S-pen-t?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz SeatZola #23492 üzenetére
Hiszek Neked gondolom hogy jobb.
Én anno a note 2-vel voltam így hogy nem éri meg váltani a 3-ra, de asszonykának kellett a note 2 ( ) én meg akkor már mit vegyek magamnak, megvettem a 3-at. És tényelg jobb, kis apróságok, de jobb.
Gondolom most ugyanez a helyzet a 4-el is. Viszont most asszonyka nagyon elvan még a 2-vel úgyhogy ezt a lépcsőt most kihagyom. Meg amúgy is megmondtam neki hogy nekem a következő telefonom ilyen lesz.
LINK
Note 6 szerintem már simán ilyen lesz.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
SeatZola
őstag
válasz b.bela1 #23499 üzenetére
Eddig nekem az is sokkal jobb, mint a 3-é. És szerintem kicsivel az S5-nél is jobb. Bár azt már szerettem kamera ügyileg.
Hauptmann: simán letettem asztalomra és a 3-al megcsöngettem. A csengetés hangereje nekem olyan 25%-on áll és teljesen jól, tisztán hallottam. Komolyan! Lehet túl jó a fülem? Bár az asszony szerint tecc süket vagyok!
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest