-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Tav-Csoves #22601 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
muratomi1
senior tag
-
havast
aktív tag
válasz Tav-Csoves #22601 üzenetére
Én knox 0x1-esen vettem a telót bagóért anno. (Van kapcsolatom Samsung szervizzel, ha gond volna..) Nem nagy mutatvány feldobni rá a recoveryt, meg custom romot. Én egy agyondícsért S5 port romot dobtam fel, "hiperszuper" kernellel. Mondhatom gané volt. A billentyűzet képes volt laggolni, a random appcrashekről nem is beszélek..
Visszatérni eredeti romra (és recoveryre) kicsit izgisebb volt. Akkor láttam érdekes dolgokat. Mintha összemosódott volna a custom rom az officiallal. Odinnal nekiszaladtam vagy 3x, mire letisztultak a dolgok. Aztán neki kellett negyedjére is, mert épp úgy gondolta, hogy a készülék állapota nem hivatalos. Aztán megoldódott ez is.
Röviden: nem ajánlom. Ez volt minden Note szériás telómmal eddig. Mindig volt valami a custom romokkal. Mondjuk nem meglepő, a gyártóknál komplett gárda dolgozik a szoftveren, és tesztelik.. XDA-n meg önjelölt szoftveresek csinálják ugyanezt, és a közösség az alpha teszter..
-
Parallaxis
addikt
Megjött a független teszt a hajlítgatásról és bebizonyosodott, amit az elejétől tudtam, hogy egy nagy marhaság az egész. Viszont, ami miatt ontopic itt, az az, hogy a Note 3 lett a legjobb ebben a műfajban
Gyenge idegzetűek ne nézzék meg
[link] -
Lacko84
aktív tag
Üdv. Reggelig jó volt, de most ismét akad a messenger és kezdi megint hogy hiába nyomom a gombokat nem akar reagálni. Ezek után mit lehet csinálni? Tegnap a messenger törlés és újra telepítés után minden oké volt de most elkezdte újra. Gondolom hiába hívnék szervizest nem tudna mit csinálni neki ha a messenger miatt van. Vagy lehet mégse az miatt van? Tudnátok tanácsot adni?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
apaszka
veterán
válasz Parallaxis #22607 üzenetére
Na ezért nem rajongok a " prémium " vas telefonokért. A régi fémházas telefonok is cefet mód koptak, és horpadtak. A műanyag sokkal jobb,ill alkalmasabb telefon házának szerintem. Ez látszik is ilyenkor.
Az igazi drop test -eken pl az új lumiáknál igen csak jól vizsgázik a műanyag. Érdekes , hogy az almások nem őket fikázzák.....Tehát hajrá Note 3 , ez nekem megfelel. Sőt ha a keret nem kopós, pattogzós fajta lenne, akkor senkit sem érdekelne a fém keret.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
b.bela1
őstag
válasz apaszka #22611 üzenetére
Pontosan. Hát nem az a cél, hogy minél könnyebb legyen? Nem értem ezt a lihegést a fém után. Kit érdekel miből vagy. Pengén működjön minden, gusztusos legyen, ne tépje le a zsebemet. Ja, és legyen szééép nagy .
Miattam öntöttvas kerete is lehet a szifonnak, vagy akárminek. Attól még nem kattanok rá. Ennél több kell.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Prien
addikt
válasz apaszka #22611 üzenetére
Egyetértek. Én mindig azt szoktam mondani, hogy fegyvereket is csinálnak műanyagból, mégse fikázza senki, sőt. Sajnos sokan valami gagyi anyagra gondolnak a műanyag szó hallatán, pedig már nagyon jó minőségű műanyagokat gyártanak.
Az tutkó,ha az alu ház egyszer megkarcolódik, az rém ronda lesz, prémium érzet ide vagy oda.A kevés is több a semminél.
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki Note-ot Pebble órával?
Sehogy és semelyik programmal nem sikerül elérnem azt, hogy ne csak azt jelezze az óra, hogy új email-em érkezett, hanem a tartamát mutassa! Az SMS rendben van, az látszik rendesen...Mindenki magának hülye!
-
buborekosviz
tag
Annyira független hogy a képen nem is a Note 3 van rajta!
-
Hauptmann
addikt
Akkor csak a szokásos gagyi műhype? Az Apple-tól minden kitelik.
-
Parallaxis
addikt
válasz buborekosviz #22616 üzenetére
????
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok, ismét én
A CyanogenMOD oldalain egy hlte jelzésű telefonról szolnak, ami samsung galaxy note 3.
A kérdésem az, hogy a Tieteké is hlte? Vagy N9005? Mert utóbbiból nincs cyanogenmod.
Ha egy és ugyanaz, akkor mindegy, hogy 16GB-os, vagy 32GB?
Ha viszont két különböző, akkor a hlte kódjelűből hol tudnék venni?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
A levelezőben hogy tudok több fiókot felvenni? Beállítottam a céges Exchange fiókot, de a magánt már nem tudom felvenni, nem találom rá a lehetőséget...
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
siima
csendes tag
Eddig is gyorsan merultem de most...2 es fel ora kijelzo ido utan 15%?...lefekudtem 15el es mire felkeltem már csak 4...holott máskor 3-4 % ot szoktam merülni ennyi idő alatt..Felraktam a Cpu-Z-t,mind a négy mag aktív volt egy sem volt stopped...300-1500-2200MHz folyamatosan ugrált mind a négy..
Gyors ujraindítás után aktív ismét az osszes majd az 1,2,3 stoppol.Halvány sejtésem szerint nem soká marad ez így.. lehet ezt orvosolni? Lehetséges hogy ettol van a gyors merülés?
Factory reset mennyiben segítene,ha egyáltalán segít?
Gondolom ezzel nem árthatok a telefonnak..? -
Hauptmann
addikt
válasz Tav-Csoves #22619 üzenetére
A nemzetközi modell az N9005. 16 Gigás Ázsiában van, más a ROM-ja, mint a 32-esnek, egymással nem kompatibilisek.
-
Ck.
addikt
Csak itt az a lényeg, hogy míg a többinél ehhez mesterkélt körülmények kellenek, addig az i6 plus-nál egy puszta cipőfűző bekötés is előidézheti mindezt.
[ Szerkesztve ]
-
david5745
tag
Rendelt a vodafontól egy Note 3 matt kb két hete csak nem küldték rajtam kívül álló okok miatt. Mire az akadályok elhárultak csak annyit mondott a voda, hogy a készülékből jelenleg nincs raktáron. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek valóban csak készlet hiány van a szóban forgó készülékből vagy esetleg már nem is lesz kapható csak a Note 4 ???
-
Ck.
addikt
válasz Parallaxis #22628 üzenetére
Nem láttam még cipőfűzős tesztet. Egy gép sosem tud pontosan olyan körülményeket modellezni mint ami a valós használatkor jelentkezhet.
Miért gondoljátok Apple tulajok azt, hogy ez az egy gyártó soha, semmilyen körülmények között nem hibazhat?Kérdezem ezt én, szintén Apple és Samsung tulajként.
-
siima
csendes tag
Na szuper...akkor tolthetem minden nap
-
ak76
senior tag
1.)Az akkud kezd "kimenni a divatból".
2.)Rakd újra a rendszert,én havonta,kéthavonta megteszem,sokkal könnyebben,biztonságosabban,szárazabban lélegzik a rendszer,és az orrodat is tisztíccsa'.
3.)Az összes tesztprogram,akksi kalibráló,kímélő,hangoló,pont arra való hogy elkúrja az akksidat,ennél már csak a task killerek b..sznak jobban oda az üzemidőnek.
4.)Ha minden kötél szakad,szerviz. -
buborekosviz
tag
válasz Parallaxis #22618 üzenetére
Semmi, javították. Amikor néztem Note 3 aláírással az LG G3 képe volt kirakva.
-
SeatZola
őstag
Nos maradok Note3 tulaj. Asszony észheztérített !!! Mondta, hogy nem lehetek ilyen hülye, hogy egy prémium garanciás minőségi mobilt lecserélek egy kvázi ismeretlenre, bizonytalan garanciával. Marad a fiamnak is az LG G2, nem lesz neki Mi3, nekem meg nem lesz Mi4.
Zoli
-
keccsa
aktív tag
válasz imrus72 #22632 üzenetére
Köszi a tippet, de már próbáltam azt is, de "nyűgös" a használata (több lépésben lehet elolvasni/kezelni a leveleket).
Nekem arra lenne szükségem, hogy ha levelem jön, ne azt írja ki a nyomorult Pebble, hogy levelem jött, hanem egyből mutassa is annak tartalmát, mint ahogy ezt pl. a Sony vagy a Samsung órák teszik.
Erre keresnék megoldást...Mindenki magának hülye!
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok nekem néha tölt néha nem a gyári kábel (gépre kötve is) gari erre érvényes vagy nem igazán?
-
apaszka
veterán
válasz Dictator^ #22644 üzenetére
Mi a normális? Az enyém zsír új. Most újította fel a szervizes itthon. Akku, előlap/kijelző, csatlakozó- alaplap, és töltő, kábelek..
2015 dec, vagy 2016 dec ig garis. Most egy éves a papírja....Persze, nem akarom eladni, mert ez a világ legjobb készüléke még most.
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
válasz Silent77 #22648 üzenetére
És ha bemegyek Samsung szervizbe kicserelik vagy még a telefont is elkernek vagy valaki tudja ennek a menetét. Valamint olvastam itt hogy lehet xposed moddal statusbart kiloni pl chromenal de nem találtam linket hogy honnan tudnám a modot leszedni. Köszi a segítséget mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest