-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Levente
aktív tag
válasz mira72 #12850 üzenetére
SD kártyára vigyázz, nem tudom, most hogyan áll, de bukó volt a tartalma a kezdeti CM esetén.
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
zzola
titán
[ROM][JB 4.2.2][JDQ39E] ThinkingBridge ROM [n7100][May 8, 2013][Stable 2] romt használja valaki? Legújabb Android 4.2.2 (JDQ39) rom van "átemelve" Note2-re...
-
freddirty
senior tag
Ilyen tokot ne vegyetek:
http://www.ebay.com/itm/261203858622?var=560194338548&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649Most jött meg, de problémás, felszerelve nyomja folyamatosan valamelyik gombot, az alsó részén pedig nincs eldolgozva az alumínium ergo éles/vág.
Refund-ot kértem, meglátjuk mi lesz belőle.fred
-
M.Eriksen
tag
A korábban feltett kérdésemre nincs tipp? A gyárilag is a telón lévő "facebook pop" notification hang,miért nem szólal meg? Már másolgattam ide-oda, letöltöttem több verziót, de valamiért nem akar működni. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Stimpy001
aktív tag
válasz Levente #12849 üzenetére
Eredetileg a gyári lengyel XEO volt rajta, ezt a mostanit én toltam rá Odinnal. Ahogy mondod a lengyel Play szolgáltató ROMja van rajta most, ez volt a legelső publikus 4.1.2, stabil volt, gyors, maradt szépen.
Most is csak véletlenül néztem rá milyen build van rajta, teljesen abba a tudatba voltam hogy frissül szépen magától a háttérben.
De már megfejtettük, a gyári XEO lesz a nyerő, a hétvégén visszateszem. -
Markizmark
addikt
Mi lehet a gond, ha csak EDGE mobilnetem van? Eddig volt H+ is, de most mindenhol E van és a wifi is sokkal lassab. Crash 5.2 alatt és full wipe után AHD15 alatt is.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
válasz Markizmark #12862 üzenetére
Mobilnet megoldva, csak GSM módban volt valamiért.
De a wifi még mindig lassú a speedtest szerint. Ugyan akkor, ha házon belül huzogatok fájlt akkor oké a sebessége... nem értem.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
MurdR
veterán
válasz Markizmark #12863 üzenetére
Nem mertem rákérdezni, hogy nem e esetleg GSM módban van...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zsolt501
nagyúr
válasz Markizmark #12863 üzenetére
A WIFI sebességét több minden is befolyásolhatja kezdve a routertől egészen addig, hogy ha sok a környékben a wifi akkor az is visszafogja a sebességet a sok ütközés és zavarás miatt.
Fél évvel ezelőtt még 300Mbit volt a kapcsolódásom otthon a routerre, most jó esetben a felét éri el, vagy még azt sem de általában 65Mbit a kapcsolódás sebessége. Szóval az a baj, hogy több minden befolyásolja a kapcsolódás sebességét, ráadásul olyat is hallottam, hogy az androidos telefonok egy része nem szeret bizonyos csatornán (frekvencián) csatlakozni a routerre, ilyenkor sebességcsökkenés és wifi eldobás szokott lenni.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz schawo #12868 üzenetére
Én itthon pont az ilyenek miatt leszek kénytelen lecserélni a routert olyanra ami a 5Ghz működik, mert itt a környékemben már telített a 2,4Ghz, viszont az 5Ghz-n még senki sincs.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Drughi
addikt
Ebayrol rendelnek tokot a telohoz. 2db kellene de 1 eladotol. Miket javasoltok? Flip coverem van, olyasmi kellen ami ved mindent. Van olyan ami mar bevalt?
-
Ferenczi Áko
addikt
Hy all! A napokban leszek Note2 tulaj. Első hozzászólás megvolt. A kérdésem egyszerű : A gyári rommal is fut tökéletesen vagy kell hozzá egy kis főzelék?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
zzola
titán
válasz Ferenczi Áko #12871 üzenetére
Stock rommal is jó. De főzelékkel gyorsabbá teheted, a felesleges programoktól is meg lehet szabadulni, jobban testre lehet szabni illetve lehet nyers android is a készülékeden.
Szerintem ha meg vagy elégedve a funkciókkal, a kinézettel, a sebességgel, akkor felesleges elhagyni a stock romot... -
mira72
őstag
Ki fogod bírni vele egy hétig?
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
ZoliM@ster
aktív tag
A legegyszerűbb,ha majd kipróbálod.Használod egy hétig gyárin,és ha megfelel hagyod úgy.Nekem gyárilag is szinte tökéletes volt,csak azért használok AHD-t,hogy az összes bloatware szoftvert le tudjam pucolni,meg legyen néhány tweak.Kb. elég lenne amúgy ha csak simán rootoltam volna,de az AHD a teljes gyári kinézete mellett azért leheletnyivel gyorsabb mint a gyári
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Stimpy001
aktív tag
Használja/próbálta már valaki a Phoenix ROM-ot?
[link]
Nagyon ígéretesnek hangzik, ebbe aztán minden bele van pakolva úgy látom.
Valakinek személyes tapasztalat sebesség/stabilitás terén? -
Levente
aktív tag
Szokatlanul jó már a gyári N2 ROM.
Nyilván van plusz, meg lehetőségek egy custom ROM-ban.
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Levente #12876 üzenetére
Köszönöm! Igazából nekem most S3-asom van Siyah kernellel. Ha ezt a rugalmasságot hozza at N2 gyárija, akkor frankó minden. Még a rootoláson gondolkozom, de nekem max azért kellene, hogy pár gyári appot töröljek. De mivel le lehet tiltani és el lehet rejteni őket így nem hiszem hogy kell a root..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
spawn21
veterán
Na akkor egy kis akuidő
nem tudok, most valamiért képet feltölteni.
Kint vagyok németben és kicsit izzasztom a vasat.
5nap 3 óra készenlét WOW!
Kijelző idő (ezt figyuzd ) eddig 7 óra 45 perc aku 35%-on van
sok sms, viber, hívás....
Na ezt a DÖGÖT ki nem adom a kezeim közül![ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
zack
nagyúr
válasz Stimpy001 #12875 üzenetére
Nekem fent volt, de meg nem mondom így fejből miért került le a telefonról. Olvasgass vissza a hozzászólásaimban, abban remélhetőleg lesz használható infó.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Stimpy001
aktív tag
Olvasgatom XDA-n a ROM topicját, úgy tűnik ez lesz a befutó.
Más: Melyik a legegyszerűbb módja a backup készítésnek? Létezik olyan megoldás amivel nem külön backupolom a user adatokat, appok beállításait, stb hanem mint pl PC a Ghost, egy full image-et készít a belső memóriáról és az az állapot bármikor visszaállítható...? -
zack
nagyúr
válasz gyuri2008 #12880 üzenetére
Ne is értsd... Normál használat mellett ilyen nincs. Nekem 28-36 óra szokott lenni az átlag. Amióta megvan.
Nem is rugózok ezen, kinek mennyit megy, mert bemondás alapján...Khmm. Megkérdőjelezhető az infó. Ha nem használod semmire, és folyamatosan alszik, az 5 nap akkor sem elérhető, nem hogy még úgy, hogy használod is.(#12883) Stimpy001
CWM-ből backup külső SD-re.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz spawn21 #12885 üzenetére
120 óra készenlét használva a telefont, az urban legend, már ne is haragudj. Hiába teszel fel bármilyen screenshot-ot. Ettől én még nem fogom elhinni.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Olyat én is tudok. Még screenshot-ot is tudok róla feltölteni. Annyi az egész, hogy sosem töltöd föl 100%-ra, de mindig töltesz rajta egy keveset, őrületes üzemidőket lehet vele csinálni. Látszólag.
Sajnos én sem tudom feldolgozni, hogy ez trükközés nélkül reális. Gépre nem dugdostad azért rá menet közben? No offense, de ez max repülő üzemmód, fiók alja. Esetleg.Ha valami csoda folytán mégis sikerült ezt elérni, avass be minket is az X akta részleteibe. Nem vetnék meg magam sem egy kis akksiidő hosszabbítást..
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
zack
nagyúr
Nálam 5.-én volt zárás. Eddig 5 nap elteltével 4h12p kimenő, 45p bejövőnél tartok...Használni kell na.
A 40-50p tarifák meg kb olyanok Note2-vel, mint egy Ferrari mosóbenzinnel hajtva. Alapvetően kommunikációs eszköz. Viszont senki nem vetheti a szememre, hogy nem kommunikálok.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
GML
őstag
Furcsa mód én nem telefonálok sokat, mert nem szeretek telefonálni. De annál többel levelezek, jegyzetelek, olvasok. Sajnos ezt az SGS nem nagyon tolerálja már. Lassan csak-csak váltok már én is. Ha beszarik, akkor megveszem a nótot. Addig nem.
A másik meg hogy ha nem is használnám ki 110%-ra a képességet, De azért kíváncsi lennék, hogy hány Ferrari tulaj bérel ki egy-egy napra pl egy Nardot, vagy egy Nürburgringet, hogy meghajtsa igazán, az autóját.
De úgy is kérdezném, hogy neked nincs egyetlen egy olyan eszközöd sem (akár mosógép, karóra, zsebszámológép, stb) aminek nem használod ki minden funkcióját? -
Giovanny
őstag
Sziasztok,mikor lesz már végre 4.2.2 Note2-re ? Kíváncsi vagyok milyen újítások lesznek benne.
Zero Defect.No Compromise !
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest