-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz TTomax #12745 üzenetére
Érdekesnek tűnik amúgy,hogy vízszintes szakasz szinte nincs is a diagramon.Nálam azért éjszaka általában szinkronok nélkül vízszintes marad,de nálad valami folyamatosan felébreszti.Egy GSAm Batteryvel ránéznék mi az,mert szerintem ez még javítható is!
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
TTomax
félisten
válasz ZoliM@ster #12756 üzenetére
Lehet,mert csekkolja maileket,fb-t,időjárást...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz dtamas8 #12754 üzenetére
Gyári alkalmazás, amit nem te töltesz le Play áruházból, hanem eleve rajta van a telefonon, root nélkül törölni sem tudod, alkalmazáskezelőben az eltávolítás opció helyett, csak letiltást ajánl fel. ChatOn. Az AllShare-t szerintem ne bántsd, feltéve, hogy akarsz tartalmakat megosztani a számítógéped és a telefon között, vezeték nélkül, vagy venni egy Dongle-t, hogy TV-re lődd a Note2 képernyőjét.
Szerintem olvasgass utána a dolgoknak, annyit tudok mondani, hogy Game Hub, Readers Hub-ot soha életemben még csak meg sem nyitottam, ugyanúgy nem használtam a ChatOn-t, és az S Vioce-t sem.Levente: Köszi!
Non omnis moriar.
-
Nincs név
tag
Nekem mostanában egy egy rosszabb pillanatában lefagy a telefon csak a restart segít úgyhogy azt hiszem be kéne vinni szervizbe (amint vissza kerül a stock ami sosem került le róla psszt! ) ezzel kapcsolatban van tapasztalat? Mit kell vinni mennyit kell esetleg várni, lehet e mindenképp kérni hogy cseréljék a telefont (pl. ahelyett hogy újra húzzák a romot és csókolom).
Most az is kiderül legalább hogy valóban gyári garis-e
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Nincs név #12759 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb a házhozjövős prémiumfutárt kihívni?Persze be is viheted,de akkor tutira ott kell hagynom,és max. kapsz valami ócska cserekészüléket.
Konkrét cserét szerintem max. a 3. javítás után lehet kérni,csak így bemondásra biztosan nem cserélik ki,főleg,hogy lehet semmi komolyabb gondja nincs. Vinni garancialevelet, esetleg számlát kell vinni. De Samsung honlapján le van írva minden szépen[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Nincs név
tag
válasz ZoliM@ster #12760 üzenetére
Köszi szépen azért kérdeztem itt is hátha van konkrét tapasztalat.
-
zzola
titán
Újabb rom érkezett - N7100XXDME1 - gondolom várhatóak újabb főzelékek belőle...
-
Markizmark
addikt
válasz ZoliM@ster #12760 üzenetére
A gyári garancia magában hordozza a házhoz jövős szerviz dolgot minden esetben?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
MurdR
veterán
válasz Markizmark #12763 üzenetére
Ha beregisztráltad a telót akkor igen
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
ZoliM@ster
aktív tag
ELVILEG,gyakorlatban bizonyos problémák esetén nem tudják ezt biztosítani.Ha ki akarják vizsgálni a problémát,hiába kéred a háznál javítást,be fogják vinni a szervízbe. Pl. ennél az eMMc-bugnál szerintem biztos,hogy beviszik és kivizsgálják...
vebbful:kijelzőt cserélnek háznál, elvileg alaplapot is,de nem tudom milyen hibára jár automatikus alaplapcsere...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
MurdR
veterán
válasz ZoliM@ster #12766 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy kimennek, nem azt hogy mindent meg tudnak kint csinálni
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
-
axlfsi
veterán
Erre amugy azt irjak, hogy "Dme1 same change list but build date 06.05.2013"
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
fdisk
őstag
Melyik webes (esetleg műszaki) áruházból érdemes készüléket venni?
Ez a házhoz jövő szerviz csak gyártói garis készülékekre vonatkozik ha jól sejtem.?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
M.Eriksen
tag
Nem tudja valaki,hogy miért nincs hangja a facebook pop értesítőnek? Hiába állítom be,sosem szólal meg. Ha lejátszom,akkor hallom és még akkor amikor hangerőt állítok az értesítéseknél. Mikor azonban jön egy fb üzenet vagy értesítés akkor kussol.
-
fdisk
őstag
Az Euronicsbe ma néztem,és 199990 HUF-ért lenne. Nem kértem.
Az iPonba meg csak 7100-s van.Nekem meg 7105-s kellene.
Vmi más webes áruház esetleg?
A mali gpu mennyire számít combos gpu-nak manapság?És kb. mennyi most a valós ára a telónak?
Mert elég tág határok közt van találat a neten.pl.itt[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz Markizmark #12778 üzenetére
Megnéztem.
De az n7100-s.Ráadásul fehér.
Nekem LTE-s kellene és grey.Ott meg ilyen nincs.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
andrisms
aktív tag
válasz Markizmark #12778 üzenetére
Én is onnan rendeltem (elektromarket) 05.06-án, szürkét. Azt mondták nincs raktáron, csütörtök-péntekre várható. Te milyen színt rendeltél és megkaptad már?
-
Markizmark
addikt
válasz andrisms #12782 üzenetére
Szürkét rendeltem én is, még nem jelentkeztek, csak a visszaigazoló mail jött meg. Holnap fölhívom őket, had halljam én is.
(#12783) ronson88:
Nem igazán bízom benne, hetekre nem akarok megválni tőle, és amúgy is csak 1 évig szerelgetnék, ha gáz lenne vele.
Így meg 2015 júliusig nem lesz gondom. Nyugodtabban alszok majd.
Ráadásul már többen is jelezték itt, hogy az újabb modellek valamivel jobbak, kevesebbet fogyasztanak és egyéb dolgok. Elvileg ebből a boltból csak jófajta chippel szerelt noteok kerülnek ki. Az is ezt támasztja alá, hogy nincs raktáron, tehát úgy veszik frissen, remélhetőleg.
Ha mégis insane a cucc, akkor is nyugisabb vagyok a gyári gari miatt.fdisk:
LTE cucc nem hiszem, hogy lesz gyári garival, de ha neked elég a bolti akkor ámen.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
andrisms
aktív tag
válasz Markizmark #12784 üzenetére
esetleg majd írj ide vagy privátba ha felhívtad őket és tudsz pontosabbat hogy mikor kapod.
Szerk: rendben, köszi. én a személyes átvételt választottam, remélem megkapom még a héten...
[ Szerkesztve ]
-
kisspepe
tag
Én hétfőn rendeltem a mobilbirodalom.hu-n szürke lte-st, azt mondták gyártói garis. Felhívtak egyeztetésre, megbeszéltünk mindent, mondta a csávó, hogy akkor megnézi, hogy van-e a nagykerbe, és visszahív.
Nem hívott. Én kerestem kedden és ma is telefonon, skype-on, de skype-ot kinyomták, telefont nem vették fel. Megpróbáltam munkatársam telefonjáról felhívni öket, mivel azt a számot nem ismerték, de azt se vették fel.
Aztán ma este 6 után végre skype-on sikerült elérnem őket. Elmondtam, hogy hétfön rendeltem Note II LTE sikerült-e beszerezni? Mondta, mingyárt megnézi, van-e raktáron. Volt, szürke 2 év gyártói garis 135 840 Ft-ért. Kérte, hogy agyam már meg újra az adataimat, mert rendszerhiba volt nálluk. Felvette az adatokat, és elvileg pénteken itt lesz a telefon 2 490 szállítási költséggel.
Kíváncsi leszek pénteken hozza-e a futár a telefont. Sajnos azt nem kérdeztem meg, hogy a rendszerhibától a telefont miért nem tudták felbenni.
-
axlfsi
veterán
válasz kisspepe #12787 üzenetére
Azert az eleg szep vicc, hogy egy 136ezres osszegu vasarlasnal 2500 Ft szallitasi koltseget kell fizetni, mikozben a webshopok nagy szazaleka, 10ezer felett mar ingyen szallit(!)
UI.: masok is eljatsszak es sosem ertettem...
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Impressa
őstag
(#12790) Hauptmann: +1 ennél már csak az MM és a Mtro a rosszabbak.
Mikor nekünk közbeszerzési pályázat volt néhány műszaki cikkre, a három cég közül, csak az Ipon tudta/akarta teljesíteni az "elvárásainkat". ( nem kis összegről volt szó ) ezek után kérdem én mi motiválja a webáruházakat, ha a pénz nem......
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
72mviktor
senior tag
-
Impressa
őstag
rátapintottál, már a mennyiséggel is már gondjaik akadtak...
- nem merem leírni a nevüket a többinek, mivel szinte mindenki ismeri, vagy hallott róluk -
Én jobban szeretem, ha meg akarok venni vmit, és bemegyek a boltjukba, akkor ne azt a választ kapjam, hogy 1-2 nap és értesítjük....
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Hauptmann
addikt
-
-
Markizmark
addikt
válasz Hauptmann #12790 üzenetére
Engem ma az egyik ilyen webáruháznak volt pofája fölhívni, hogy mégis miért nem vettem át az árut.
Mondom azért, mert kedden megrendeltem, és következő hét szombaton jött meg, közben megvettem máshol... persze 4 napot tüntettek föl.
Erre az volt a reakció, hogy "hát de hát de" ... na mondom akkor pitty, és black list.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
MurdR
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik