- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy most mennyi az N2 nagyker ára?
-
-
Impressa
őstag
válasz Hauptmann #12502 üzenetére
A kereskedőnek a legfőbb célja, hogy nála vásárold meg a készüléket, és inkább csökkenti a saját árrését 0%-os THM akcióval megspékelve. Az MM sokszor csinált olyat, ( emiatt kapott is elvileg), hogy beszerzői ár alatt
adta el a termékeket. Nekünk sok fejfáját okozott ezzel.[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
addikt
Mi bruttó 147.300,- ért adjuk a felhasználónak az N7100 típust Samsung gyári garival. Ramiris beszerzés. Én nem találtam annál olcsóbb magyar nagykert.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
AMD_ok
őstag
válasz Hauptmann #12502 üzenetére
A marciust ne hasonlitsd a majushoz egyreszt, masreszt, meg ha van 5 eFt kulonbseg, ki nem kakalja le 160 eFt nal? Ez boven lehet az arfolyamingadozastol, valamint ha nekem ezert 5 eFt ot tesznek igy a telora, hat istenem.... (15 honapra 333 ft/ho....uristen ) 1.5 ev alatt valahogy kibirom, viszont nem fizetem a szolgaltato horror elofizeteset melle
-
addikt
Tudtok olyan romot N7100-ra, ami kicsit le van csupaszítva teljesen a Samsung és egyéb programoktól? Tehát olyan, mint ami a Nexus telefonokon van. Nem szükséges extra, semmi, csak valaki megcsinálta-e azt, hogy adott gyári ROM-ot lepucolva közzé tette? Pl stock JB billentyű, holo launcher stb...
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
zsolt501
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a linkeket.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
72mviktor
senior tag
A totál csupasz romokkal pont azt veszted el amitől a note jobb mint a többi.
Felraksz bármilyen romot és lecsupaszítod ami nem kell.Vagy nézz körbe a Cm vonalon azok általában teljesen AOKP vagy AOSP romok és nem stock samu alapúak.Nekem tuti nem kéneLehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
zsolt501
nagyúr
Ma felhívtam a T-t a hűségemmel kapcsolatban, és kiderült, hogy nem 27.-én hanem már 23.-án lejár a hűségem, szóval erősen megy a visszaszámlálás
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zzola
titán
Android Revolution HD 16.0 már elérhető, ha érdekel valakit...
-
Rockbear
csendes tag
Sziasztok gondolom már halálra unjátok a kérdést, de nagyon rá vagyok nyáladzva a N2-re és egy Samsung boltban megkérdeztem az árát, ki volt írva 200.000, az eladó azt mondta 175.000-t oda adja.
Valamint megkérdeztem tőle miért van az hogy neten rendelve akár 150.000-ért megkapom elviekben samsung garival.
Valami olyasmit mondott, hogy áfacsalás, meg sok a nem eredeti, külföldi, nem igazi samsung gari stb.
Namost akkor tényleg hol vegyem ha oda jutok?175-200k ért a Samu bolt eladó kedve szerint, vagy pl ez mennyire megbízható? http://viptechnika.hu/spd/527546/Samsung_N7100_Galaxy_Note_2_GreyWhite_kartyafugget
http://electromarket.hu/n7100_grey_hu
vagy mondjuk ez?
Hogy tudnám leellenőrizni ezt a garis dolgot online vásárlásnál?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Dr V
őstag
A Ti Backupnál hol kell beállítani, h hol tárolja a mentéseket?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Koczó93
őstag
válasz Markizmark #12527 üzenetére
Én azért ezt eléggé keveslem... ennek ellenére nem mondom hogy nem lehet igaz.
-
MurdR
veterán
válasz Rockbear #12517 üzenetére
Felhívos az ingyenes Samsung üfsztelszámot, és ott kérsz segítséget.
Az, hogy áfacsalás meg mittudomén milyen duma az meg kamu, mert neki az a lényeg, hogy vigyed a telefont. Gondolj bele, elad 6 darabot, az egy Misi. Én még azt is hazudnám hogy liberális vagyok hogy megvegye, az áfacsalás duma nem is olyan vészesMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
varos
tag
Érdeklődnék, hogy samsungos garancia jegy mellé csak nyugta van (Média Márktban vásárolt), ez elég a samsung prémium szervizszolgáltatásához?
-
Impressa
őstag
válasz Markizmark #12533 üzenetére
Ez kellene, hogy az első legyen vásárlás után. Sajnos nálunk az a tapasztalat, hogy nem töltik/töltetik ki a garijegyet, ami mindig többletmunkát okoz.
-
Dr V
őstag
Az normális, hogy a gyári töltővel töltve a dungeon hunter 4 alatt merül a telefon? USBről meg kb 8 óra alatt nem volt képes feltöltődni... Eddig ilyen nem volt emlékeim szerint. A rootot most tettem vissza.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Markizmark #12535 üzenetére
Esetleg, így az üzletmenetet segítendő, nem volna hasznos felülvizsgalni az aláírásod? Mondjuk marketing szempontok alapján ?
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
zsolt501
nagyúr
Mi az eladás oka, ha meg szabad tudni?
-
Impressa
őstag
Jól teszed. Jobb érzés azt tudni, hogy 2 év + 2 hónap gyártói garanciával rendelkezik a telefon, mint 1 év boltival. Azt szabad tudni, hogy mennyiért szeretnél megválni tőle, vagy annyira nem publikus? megértem ha nem írod le.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Markizmark #12540 üzenetére
Érthető, osztom a véleményed.
-
őstag
Sziasztok.
Lehet, hogy vennék egy Note 2-t ami 0xf1-es és olvastam, hogy páran szívtak az 0xf1 eMMC-s készülékkel. Meg tudnátok mondani, hogy szabad e ilyet venni, vagy milyen buktatók lehetnek ezzel? Ez mindegyik bug-os kivétel nélkül,vagy egyedi dolgok vannak?
Köszi.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Koczó93
őstag
válasz Maxximus #12542 üzenetére
Bármilyen chippel is van szerelve is bekrepálhat. Az ellenőrző program pedig tévedhet. SIII topicban is sok embernek(nekem is) a veszélyeztetett típusból van de a legtöbbüknek a mai napig működik. És igaz lehet a fordítottja is, hogy nem veszélyeztetett még is elszàll. De szvsz ez egy kicsit felfújt dolog. Elenyésző a meghibásodások arànya.
-
őstag
válasz Koczó93 #12543 üzenetére
Köszi szépen,akkor megveszem.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
De gariba cseréltek nem?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
zzola
titán
Android Revolution HD 16.0 rommal nincs hang video felvételnél-xda-n írták. Marad a 15-ös.
-
zzola
titán
válasz Parallaxis #12548 üzenetére
Az jó, akkor így bízzon az ember a kommentekben...
Nemsokára én is kipróbálom...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Parallaxis #12548 üzenetére
Nekem is van hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest