-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Azért ez a képernyővédő fólia elég brutális
A videó megtekintése után arra jutottam, hogy KELL
http://youtu.be/GXZKj6DhZLc[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Van egy másik vidi, ahol az iPad Minire tették rá, na azon már kalapáccsal üti a készüléket
http://youtu.be/agdIToB4F4s -
TTomax
félisten
Hát én nem tudom milyen Note2öt kaptam most a csere után 3nap 18 óra készenlét,ebből 2óra screen time.. fél óra duma,email check meg minden marhaság,és 43% van még az akkuból... háá ez mi ez???
(#12572) vebbful
Az előzőt amit gsm boltba vettem kilőtték imei alapján... Ez se 100% tiszta,mert lengyel ROMot látok rajta,ami azért UK-ban elég gáz...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
M.Eriksen
tag
N7105-re melyik romot ajánlanátok,ami nem tér el nagyon a stocktól?
-
M.Eriksen
tag
válasz Markizmark #12574 üzenetére
Kerestem már,de nem találtam. Ez persze nem zárja ki,hogy van
-
Tippmix46
senior tag
-
M.Eriksen
tag
Beállítások/mozgás/röpke pillantás. Nem a kezed élét kell hozzá érinteni,hanem a tenyeredet kell a készülék felső része fölött,a kijelzőtt nem érintve,de attól nem távol elhúznod,"suhintanod".
-
veterán
Ezt a Android Revolution HD 15.0 romot raktam fel ma.
Azt vettem észre,hogy alvó üzemmódból lassabban ébred fel,mint az előző romnál. -
zzola
titán
Nekem már tele van a tököm a főzelékekkel is. Nincs egy épkézláb rom. Épp ma olvastam, hogy az S4 bejelentése/megjelenése után érkezhet a csúcskészülékekre (S3, Note2) a 4.2.2-es android. NEm értem ,mi tart eddig, hisz S4-en már az fut...
-
titán
Próbáltam odinnal felrakni egy NEAK kernelt, de a start gomb megnyomása után tulajdonképpen lefagyott a host számítógép. Folyamatos 100% procikihasználtság, egér csak percenként reagál, és a kernel nem megy fel. Ismerős valakinek a probléma?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
S e t h
nagyúr
Csak csendben kérdezem meg, mi többlettel rendelkezik egy főzött rom a note 2-őn a stockhoz képest, mert csak a rengeteg problémáról olvasok.
Vagy már csak a "hagyomány" miatt is érdemes csinálni,akkor is ha rosszabb mint a gyári?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
titán
válasz ZoliM@ster #12585 üzenetére
Valóban winfos hiba. Ikszedik próbálkozás sem javította, viszont másik gép+win igen
-
72mviktor
senior tag
válasz S e t h #12584 üzenetére
Szögezzük le az elején,hogy a N2 őn már a gyári rom is qrva jó,teljesen használható.DE! A főzött romok sokkal több lehetőséget rejtenek magukba.A végletekig optimalizált rendszer,a határtalan állítgatási lehetőség(megfelelő framework,vagy app segítségével) a témázhatóság....stb.
Természetesen nem kötelező főzött romot használni,hisz télleg nagyon jó a gyári rom de akinek nem elég az használja.Mellesleg megjegyzem nagyon sok főzeléket kipróbáltam de orbitális hibával amiket itt néha olvasok sosem találkoztam.Ha egy romot megfelelően rakunk fel nem igen szokott hiba lenni.Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
titán
A mai napon csatlakoztam a táborhoz. Fél napi használat után este (hangteszt miatt) újra kézbe kaptam az SGS1-emet, és nagyon vicces érzés volt. Mintha valami aprócska gyerekjátékot tartanék kézben. Kábé fél óra volt megszokni a Note2 méretét, az SGS1-es újratapizás után bizton állíthatom, hogy sosem cserélnék kisebbre.
A hangminőségről előzetesen (vélemény később még változhat):
Sikeresen felkerült a NEAK kernel és megfelelő vezérlő alkalmazás. A megfelelő beállítások után egy rövid egy órás előzetes összehasonlítást csináltam az SGS1-gyel. Csak egy 250 ohmos Beyer T70-es volt most kéznél, a jövő héten másra is lesz időm, akkor írok egy részletesebb cikket.A Note2 sávszéleken jobb, mint az SGS1. A jó öregről ismert, hogy pár decibelt veszít 100 Hz alatt és 10-12 kHz fölött. Az újat ugyan még komolyabb referencia-DAC-hoz nem volt időm hozzámérni, de az biztos, hogy az SGS-nél 1-2dB-lel többet ad a mély tartományon és a magason egyaránt.
A hangszín kicsit színesebb, mint az elődnél, ami azt jelenti, hogy a semleges SGS1-hez képest a közepét és a magasakat is kicsit színezi a Note2. Ez nem feltétlenül előny. Ezt azért még ellenőriznem kell jobb referenciához, mert tény, hogy az SGS1 nagyon visszafogott és semleges, talán túlságosan is.
A színpad jelentősen mélyebb és pontosabb, mint az SGS1-é, szélessége hasonló.
A jitter mennyisége elő érzésre több, mint az SGS1-nél, ezért kicsit "mocskosabbnak" hat a hangja, sajnos ez egy fontos hátrány.
Összességében azt mondom, hogy a hangja alapvetően hasonló karakter, mint az SGS1-é. Talán a Note2-t élvezetesebb hallgatni, míg az SGS1-et kellemesebb hosszú távon.
Még egyszer jelzem, hogy ez előzetes vélemény egy még be nem járatott eszközről. Véglegeset talán csak hetek múlva merek állítani, de lehet, hogy elég lesz neki pár nap járatás.
-
Dr V
őstag
válasz schawo #12591 üzenetére
Már várom a tesztet nagyon.
Azt tudom, h az s1 voodoo soundal kiváló volt. A fülesem a basszustól berezonált a fülemben nagy hangerőn, de még akkor is torzítás mentesen szólt a kedvenc számom.
Remélem hamarosan lesz időd a teljes tesztre.Neak kernel mennyire biztonságos? S2-m alaplap hibás lett és nem gyári rom volt rajta, azóta kicsit tartok mélyvíztől. Most csak root van a telefonomon.
[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
zack
nagyúr
válasz schawo #12591 üzenetére
Ez már régóta kellett.(#12593) Dr V
NEAK-et csak akkor tegyél fel, ha nem akarsz HD-t nézni, ill. nagy fájlokat mozgatni. Ugyanis az exFAT-ot (egyelőre) nem támogatja. Nekem csak ezért nincs még fent. Nagy fogyasztó vagyok a filmekből, heti 4-5db...Ez nekem fontosabb. Zenére ott a gyufásdoboznyi méretű Sony NWZ-S618F + FiiO E11. Van időm kivárni míg beleteszik.
Használ valaki innen bicikli tartós konzolt Note-2-höz? 4k, és erősen gondolkodom rajta. Elsősorban az érdekelne, mennyire stabil, karcolódik e benne a telefon, stb.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
axlfsi
veterán
válasz 72mviktor #12580 üzenetére
ARHD16-ot? Akkor valamit beneztel, mert ennel a rom-nal biztosan nincs hang a videofelvetelnel. Es (sajnos) meg csak nem is a rom fejleszto (Mike) hibaja, hanem a Samsung szurta el(!), ami eleg nagy baki ... a stock XXDMD2-nel sincs hang.
UI.: De mar van megoldas a problemara (erdemes visszarakni a 16-ot, aki visszatert a 15-re)
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
titán
4.1.1-em van. Most olvasok a hardverhibáról. Fontos, hogy frissítsek 4.1.2-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest