- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Rockbear #11530 üzenetére
Ha kell az általam elérhető 2k kedvezmény, akkor az egyébként is jó árakon dolgozó PartNero GSM-et ajánlom. Part Nero
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
MurdR
veterán
válasz Rockbear #12517 üzenetére
Felhívos az ingyenes Samsung üfsztelszámot, és ott kérsz segítséget.
Az, hogy áfacsalás meg mittudomén milyen duma az meg kamu, mert neki az a lényeg, hogy vigyed a telefont. Gondolj bele, elad 6 darabot, az egy Misi. Én még azt is hazudnám hogy liberális vagyok hogy megvegye, az áfacsalás duma nem is olyan vészesMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
Davzone
senior tag
válasz Rockbear #16465 üzenetére
Inditsd ujra a telefont aksikivetellel, cserld ki az USB kabelt egy masikra, masik geprol masolj.
Valamelyik pontot serulnek az adataid.
Ha a gepen jok es lejatszhatok akk vagy a driver,vagy USB kabel vagy a telon nem oke valami.
Sorba zard ki a lehetosegeket es meglesz a hiba.Eloszor USB kabel,ha masikkal is szar akk masik geprol masolj, ha az sem jo akk a teloval lesz valami. microsdre probalj meg kartyaolvasoval masolni es utana berakni a teloba.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Giovanny
őstag
válasz Rockbear #16719 üzenetére
1.Root kell hozzá
2.Particionálni kell az SD kártyát,az első FAT23 a második (ahova pokolod majd az appokat) Ext4 ezzel tudod megtenni MiniTool Partition Wizard Home Edition .
3.Telepíted Link2SD4. Részletes leírás,nekem működik !
Remélem tudtam segíteni
Zero Defect.No Compromise !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest