Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz Somatom #18961 üzenetére

    Szerintem, ez, ettől azért összetettebb, és miután elolvastam, azért szúrtam be a képet, hogy az látható legyen, hogy van mód arra, hogy azon a SiM -en is mérjen a készülék forgalmat, amely a beállításaim szerint nem a default mobil-adat forgalmazó (és ezt nem úgy értem el, hogy a kép készítése előtt, a default -ot át állítottam a másikra, hogy ott is elinduljon a számlálás)-
    A MyTV -vel kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni, mert nem vagyok Telenor -os, és azt a szolgáltatás csomagot sem ismerem. De, talán van itt olyan, aki veled együtt szintén azt használja, ráadásul azon a SiM -en amelyre beállította a mobil-adatot is default -nak, és talán referál, hogy akkor abban a konkrét esetben számolja-e a forgalmat az OS, vagy sem (?). Szerintem az itt OFF telenoros app az, ami ezt pontosan tudja követni..
    Átnézve a beállítási lehetőségeket, nekem az a véleményem, hogy bár effektíve nem bontja le automatikusan külön roaming-adatra (is) a forgalma(ka)t, azt még is meg lehet oldani, hogy csak a roamingban töltött felhasználásomat mutassa.
    Egyébként, ilyen lebontással (külön a roamingadat) a 8.1, vagy a 9 -es ki tudott szolgálni, persze 2 SiM -re, ahogy írtad?

    A 3rd party 3G Watchdog Pro -val pedig, más probléma is van (én is használom, pl a redőnybe beépülője miatt) azon kívül, hogy 2018.05.18 óta nem frissült ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák