Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #84490496

    törölt tag

    válasz #65510400 #1016 üzenetére

    Pár válaszod kiveséztek már,arra nem írok. Ami nálam tapasztalat:
    Kijelző: utcai módot csak erős napfénynél használom,egyébként 15-18% körül van és hibátlan.
    Beszéd és csengő hangszóró: A beszédhangszóró iszonyat halk,sokszor alig hallom a másik felet egy kicsit zajosabb helyen. Hátsó hangszóró csak akkor halk,ha lerakom a telót,kézben fogva erős a hangja.
    Hívás: egy simesnél nem túl szerencsés a hívás megoldása. Néven jobbra húzva lehet hívni,balra meg sms annak az illetőnek. Ezt nekem( vodás egy simes) sokszor alig érzékeli. Dual simesem nincs,így arról nem nyilatkozom.
    Érintés bevitel: konkrétan az enyém időnként alig érzékel,időnként meg rögtön duplán is. Lehet,hogy ez miatt megint gariztatás lesz :)
    A SOT viszont brutálisan jó,átlag 5,5-6 óra így nekem,a saját szokásaimmal. Ez tetszik!
    Melegedés: nekem egy esetben melegszik,de akkor kegyetlenül: haza felé menet a céges buszon zene+bubble blaze játék( max 30 perc) és mindezt utcai fény bekapcsolással. Gyanítom,hogy a kijelző fény maximálása/üzemmódja miatt melegedhet ilyenkor,de ez más esetekben nálam nem nagyon fordul elő.
    Navigációja nálam jól megy waze és maps.me-vel használtam. Átlag 5-10 méteres pontossággal lőtte be a helyzetem,ami stabil volt végig( tegnap pl 4,5 óra vezetés volt így,nekem nagyon bejön ez..).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák