- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vindex
tag
Valaki próbálta már Android autó vagy Mirrorlink-el párosítani az autó fedélzeti kijelzőjével? Nem a Bluetooth-os telefonálhatoságára gondolok ( az megy) hanem, hogy a navigációs rész működjön. Remélem érthető volt.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Sziasztok,
nálam is halk lett a beszélgetés. Valaki már megtalálta rá a megoldást? -
veterán
-
blakey
titán
Tisztítsd meg a hangszórót/mikrofont.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szaboknak
aktív tag
Én ettől vettem de már belinkeltem az előző hozzászólásomnál:[link] két hét alatt meg jött vámon át ment most gondolkodom a kormány vezérléshez az egységet megvenni
mert azt megszoktam a gyári rádióval és hiányzik [link] de a lényeg az,hogy a j5-tel tökéletesen megy minden alkalmazás és vezérelhető a fejegységről,egy dolgot kell megszokni telefonáláskor,hogy egy kicsit késik a hang de nem vészes.
Kipróbáltam a fiam Huawei mate9-esével és azzal is tökéletes.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
atosan
veterán
válasz barcsajani #1421 üzenetére
Szia,
Ha még nem késő, tudom ajánlani, főleg a nagy kijelző miatt, én is azért vettem. Ha nálatok is az Exynos soccal árulják, akkor még az is előny, frisebb.Maine coon
-
atosan
veterán
válasz barcsajani #1461 üzenetére
Ram, belső tárhely ugyan az, soc gyengébb a tavalyi a5-ben, kijelző kisebb. Üveg hátlap, vízállóság ami prémiumabbá teszi.
Maine coon
-
atosan
veterán
-
ZoZó001
csendes tag
Üdv! Hiába kerestem rá bizonyos szavakra a keresővel,nem hozott eredményt
Bevált ez a termék?
Az asszony most kapott ilyen céges készüléket,jó lenne ha tudnánk használni az itthoni wireless töltőt.
Köszi a választ előre is!
Esetleg még valakinek van tapasztalata hasonló kiegészítő termékkel,hogy lehessen vezeték nélküli töltőt alkalmazni?
Köszöntem![ Szerkesztve ]
-
P.mini
aktív tag
Alis linketek van nagyon vékony átlátszó vagy fekete szilikon tokról?
-
törölt tag
-
Fecus19
csendes újonc
Sziasztok!
Mai nap kaptam szoftver frissítési értesítést. J510FNXXU2AQG3 verzióra.
Felrakta már valaki? milyen változásokat észlelt? Köszi előre is .
Lázár Ferenc | https://lftech.hu/ | https://www.facebook.com/lftech.hu/
-
veterán
-
P.mini
aktív tag
válasz Donki Hóte #1481 üzenetére
Napi szinten rendelek Aliról, az értékelés sokszor semmit sem ér. Főleg hogy ez is egy csomó típushoz való. Amúgy köszi szépen, és tényleg nem kötözködni akarok, csak szeretek olyan helyről rendelni, ami "be van járatva"
-
Csabi1984
addikt
válasz Pist@bácsi #1480 üzenetére
Nekem is melegedett de utána megszűnt ez a jelenség
-
veterán
Valamit azért érnek a csillagok. Én egy ilyet vettem, reális a nulla pont, mert egy átlagfelhasználónak nem jó ez a tok, szóval jó pontot nem fog neki adni
Méretben, pontosságban jó, de az oldalán kb. 0,5 - 1 mm-re kitüremkedik a sorja, ahol a két öntőforma nem illeszkedett tökéletesen.
Kellemetlen a fogása oldalt, tehát jogos a nulla pont
(Amúgy tök jó tok, 10 percig pepecseltem vele egy szikével, szépen levágtam a sorját, azóta tökéletesen használható Természetesen én sem adok 5 csillagot rá, mert gyárilag nem volt jó.)
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz Donki Hóte #1484 üzenetére
Én ugyanilyet rendeltem és használok. Nálam semmi probléma vele. Bár én mindig 5*os eladótól veszek.
-
szemy94
senior tag
válasz Pist@bácsi #1486 üzenetére
Azért ez már túl szép, hogy igaz legyen, nekem napközben a telefon nem gyengén melegszik (egész nap autóban, telefonálás, netezés, ugye muszáj a kopp fényerő is általában) pedig nekem sem a szélvédő mögött van
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szemy94
senior tag
Kocsiba ha nem töltöm akkor is átmelegszik, hívásoknál, netezésnél is. Klíma nincs, többet áll az autó mint amennyit megy, nincs huzat, egész nap az autóban van a telefon (nagyrészt sajnos én is) így melegszik. Nem mondtam, hogy normál körülmények között is, hanem egy példát hoztam fel, de nem is hibaképpen írtam, csak arra reagáltam, hogy 10-12 óra navival nem melegszik. DE azóta rájöttem létezik klíma is
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Vindex
tag
Lehet olyat, hogy az SMS megjelenjen tableten is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! A Következő probléma fordul elő a J5(2016) készülékemmel: Véletlenszerűen olyan mintha újra indúlna (De nem, csak pár másodpercig látom a Samsung logot, amit induláskor is látni) Ezenkívül nagyon lassan telepítí, és törli néha az appokat. Szerintetek mi lehet a hiba? (Legújabb frissítés rajta, utánna Full wipe/reset megvolt)
-
Sanyi.mTs
addikt
Kér PIN kódot a SIM-ed? Ha nem, akkor lehet, hogy újraindul. Vagy megnézed a névjegy/állapot/üzemidőt.
Szolgáltatói a mobil vagy független?
Pontosan melyik sw van a mobilon? A legutóbbi frissítés óta ilyen?
Milye gyakran tapasztalod az újraindulást? -
törölt tag
Nem kér.
Független. (Extreme Digital-os)
J510FNXXU2AQG3
Nem előtte is már elkezdte pár hónapja.
Nem egészen újraindulásnak mondanám, de néha megjelenik a "Samsung" feliratú betöltő képernyő pár másodpercig.
Kb: heti rendszerességel. -
veterán
-
mcs
veterán
Valamelyik napon kérdezték itt a kijelző karcállóságát.
Nálam lett kettő hajszálkarc fólia nélkül, ezért ajánlom, hogy tegyetek rá ti is. Valószínű, hogy nálam porszál vagy morzsa karcolta meg.[ Szerkesztve ]
-
CJ3
senior tag
Sziasztok ismerősöm J5-e visszadobja a wifit. Bekapcsoljuk és automatikusan ki is kapcsol.
Ez software es probléma? Mennyiért csinálják? Illetve a bekapcsológomb is haldoklik rajta, az esetleg mennyi? vagy megoldják valami alkalmazással?
[ Szerkesztve ]
Crypto
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Óra topik
- Opel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs