- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
seniman
veterán
válasz Donki Hóte #1551 üzenetére
De maga a 2017-es tesztje is ellentmondásos,egyszer nano sim megy bele utána micro.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
szemy94
senior tag
Valaki járt már úgy, hogy az üzenetek folyamatosan az ikonnál 1 újjat jelez, de közben ugye nincs semmi? Nem tudom eltűntetni a számlálóból sehogy se (adatokat még nem próbáltam törölni)
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
szabi820
tag
Most vettem ilyen telefont és a wifi nem kapcsol be.Visszaugrik on-ról off-ra.
6.0.1 van rajta.
Valakinek ötlet? -
szabi820
tag
válasz barcsajani #1557 üzenetére
Már csináltam visszaállítást de akkor sem működik.Szerintem ez használt mert nem az 5.1 van rajta.Magától nem igen frissült.
-
blakey
titán
válasz szabi820 #1563 üzenetére
Már rég vissza kellett volna vinned, egy új készülék esetén nem érdekelne, hogy vajon miért nem jó, visszavinném és cseréljék, ennyi.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pityesz78
tag
Aktív flippes betekintő ablakos tokkal találkozott már valaki?
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Barátnőmnek vennék J510 2016 Dual Sim Gold vagy Fehér készüléket Budapesten.
Hol a legjobb most az ára?46.000 Ft Bruttó a legkevesebb, amit a mai napon találtam Gyanítom, hogy ennél kevesebbért nem találok, de hátha láttatok valami akciót.
Köszi!
-
XSiGma
aktív tag
Aki esetleg Nillkin kemény tokot készülne venni duplán gondolja át, mert az a kisebb gond vele hogy 1 hónap után 2 helyen el van repedve,de alul-felül 2-2 ponton megnyomta/felgyűrte a keret külső rétegét,és így pont úgy néz ki mintha 4x leejtettem volna a telefont. Nagyon nem ajánlom.
-
panza05
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogy, ha wifi-re felcsatlakozok akkor egyszerűen lehetetlen internetezni a telefonon és pár másodperc után még a router is ledobja a netet(zöld fény átvált narancssárgára az elején) és onnantól már gépen se lehet netezni. Ezt csak ezzel a telóval csinálja, tablet-ről meg a többi telóról itthon tökéletes.
-
mcs
veterán
Bár nem igazán témába vágó a kérdésem, de melyik szolgáltatótól érdemes mobil netet igényelnem feltöltőkártyára? Van egy jelenlegi Vodás kártyám, amit régóta használok, de be fogok tenni egy másik simet is részben net céljából.
[ Szerkesztve ]
-
Arni9010
aktív tag
Esetleg Domino maraton, itt addig használod a netet amíg el nem fogy (nem kell 30 naponta netet fizetned). Barátnőmnek ezt a csomagot választottuk, mert legtöbbször wifi közelben vagyunk, így neki csak nagyon kevés mobilnet fogy egy hónapban.
-
P.mini
aktív tag
válasz Arni9010 #1579 üzenetére
Most már csak ki kéne filózni, hogy az 1 GB 30 napra 1200-ért, vagy 4 GB 4 ezerért ki tudja meddig. Fogós kérdés. Mind a kettő jól hangzik. Nálam valószínűleg a T-mobil nyert, mert jelenleg van mobilnetem az előfiztéshez, csak mindig úgy járok, hogy ha veszek hozzá +1 GB-ot, (1390-ért) akkor mindig soknak bizonyul,( kb 500-600 MB-ot használok fel belőle) és hó végén meg bukom a pluszt. :/
-
barcsajani
tag
Nálatok aztán elég horror ára van a mobil netnek. Romániában élek, átszámolva körülbelül havi 1500-1600 forintba kerül feltöltenem a telefonom. (3 gb net, 150 perc/sms külföldre, hálózaton belül korlátlan perc/sms, hálózaton kívűl pedig 500 perc/sms-t kapok ennyiért). Minden hónapban ha a lejárat napján ismét aktiválom ezt akkor ami még maradt perc, net hozzáadódik az újonnan aktiválthoz.
S23U + M51 + Galaxy Watch 3 Titanium + Buds
-
Klaya1986
aktív tag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ha én vásárolok egy telekomos simet a jelenlegi vodas mellé,akkor azt be lehet állítani, hogy pl a telenoros karirol menjen a mobilnet? A vodas maradna telefonálni. Tudja kezelni így a telefon a kártyákat normálisan, zökkenőmentesen ? Nem használtam még két simet. (a telekomos 4 giga net 4ezerert korlátlan felhasználhatósággal pont jó lenne nekem)
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz Klaya1986 #1586 üzenetére
beállítások -> SIM kártya-kezelő -> Mobil internetkapcsolat
Válaszd ki telekomos kártyát.Szerk.:
" Az lenne a kérdésem, hogy ha én vásárolok egy telekomos simet a jelenlegi vodas mellé,akkor azt be lehet állítani, hogy pl a telenoros karirol menjen a mobilnet?"
Minek veszel telekomos simet, ha telonorosról neteznél[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
És lesz valami hátránya, ha net miatt a telekomos kártya lesz 4g - n, a vodas pedig 2g? Hangminőség, térerő nem lesz probléma?
-
blakey
titán
3G-re vált, ezt láthatod a felső sávban, legalábbis nálam így van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szaboknak
aktív tag
-
kreg
tag
Voda függö készülékre megjött már valakinek a legutóbbi frissités?
-
brownus
veterán
üdv,
most lakom be a telefont, és az értesítő sávban van egy "N" betű, az mit jelent? sry, de nem találom mi lehet : )
-
looser
addikt
Nem tudjátok, mi az oka annak, hogy új app telepítése esetén egy új munkaterületre (ablakra?) teszi az ikont, holott a középső és tőle balra-jobbra 1-1 (nálam ígyy van beállítva) helyen is még sok hely van? Ez állítható valahogyan?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest