- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
-
Alister71
nagyúr
7.0 várható a J5-re? A tervezetbe nem nagyon látom. Nem mintha ezzel baj lenne, de csak jól esne a törődés.
Vagy ez a szeptember 18-as dátum lenne az?[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
mcs
veterán
válasz Alister71 #1250 üzenetére
Miféle biztonsági frissítés egy 246 megás nyavalya? :-o
Amúgy így appfrissítések alatt is egészen fürge a cucc. Úgy gondoltam, hogy jobban megüli majd a proci gyomrát az ilyesmi.Kapott egy eredeti Samsung flip tokot is, ami a közelség érzékelőt birizgálja. Ha lecsukom, elsötétül a kép, nyitáskor feléled.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Ma én is vettem egy Galaxy J5 2016-ot a MM-ben. 49 ezer volt dual simes (bár csak 1 sim van benne). Eddig egész jó telefonnak tűnik. Azért nem akartam valami csúcs telefont venni, mert van egy iPad-em is, és igazából csak azt szoktam nyüstölni itthon, meg elég sok helyre viszem magammal is (mobilnetes). A telefon csak arra kell hogy elérjenek telefonon, meg ha elugrok valahova ügyet intézni, vagy orvoshoz akkor legyen mit nyomkodni várakozás közben. Azt hiszem erre tökéletes lesz ez a telefon.
Szerk: ja és nagy előny hogy NFC-s. Így bankkártyát sem kell magammal vinnem.
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
-
törölt tag
Üdv!
Az FM rádiót hogyan lehet működésre bírni ?
Fülest bedugtam, de appot nem találok sehol.Köszi!
-
szlibud
tag
válasz Pityesz78 #1238 üzenetére
Nekem kedd óta van egy dual-os, hozzámvágták a cégnél, csak azért kezdtem használni, mert az s5-nek amim van épp tönkrement a kamerája, és gondoltam így nem kell megcsináltatni, bár engem azért zavar a kisebb felbontás, viszont cserébe van rádió Sosem fogom megérteni az s5, s6 stb szériába miért nem tesznek.
Na de aztán sajnos tesztelgetés közben észrevettem, hogy nincs benne iránytű , és mivel én geoládázásra is használom a telot, így számomra ez kuka Sajnálom, mert egyébként szimpatikus készülék, és 3 napja nyomkodom, mondjuk SIM-ek nélkül de folyamatos wifin és még 50 %-on áll. (Az első telepítésnél töltőn volt).
-
Hauptmann
addikt
válasz szlibud #1269 üzenetére
Én is munkatelefonnak használok szintén egy kétkártyásat. Nincs vele semmi bajom, a telefonrésze jó, netezésre is használható. Sajnos az iránytű valóban kimaradt (egyáltalán van olyan alsó középkategóriás telefon, amiben van?), de nekem nem gond, a privát Samsung Note 3 megoldja ezt.
Összességében alapdolgokra szerintem tökéletes. Főleg, ha ingyen van.
[ Szerkesztve ]
-
szlibud
tag
válasz Hauptmann #1270 üzenetére
A lenovomban az s5 előtt volt iránytű, és a VÁM/ÁFA nélkül ilyen 45 ezres kategória volt 4 éve...
Nekem is megoldaná az s5 iránytűje vagy akár a lenovo-é vagy a tableté, csak pont az a lényeg hogy egy eszközt hurcoljak magammal gyalog/biciklivel, ne többet.
De akinek ez nem kell, annak tökéletes sztem is. Mondjuk én samsung párti vagyok, a párom huawei p8 Lite-ja ki tud kergetni a világból, pedig sokan dícsérik.
-
mcs
veterán
Éjszakai zenélés és minimum fényerős youtube 2 órás kijelző idővel 14%ot merített 100ról. Ez az akksi harmatosan gyenge.
-
mcs
veterán
válasz Alister71 #1275 üzenetére
Ha valamit, akkor a zenei elvárásaimat bőven teljesíti a telefon.
A JBL T110 fülesemet klasszul meghajtja, és az fm rádió is lenyűgözött tegnap. Ami meglepett még, hogy a 720p 60 fpsel is boldogul youtubeon, és ránézésre is megvan az a folyékonyság.
Azért valamilyen edzett üvegen agyalok, hogy legyen-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
szita.erno
aktív tag
Samsung galaxy J5 2016 Duos mobilt keresek. Cserébe adok egy hibátlan 11.hónapos Samsung galaxy S5 Duos garanciális mobilt. Akit érdekel a csere írjon
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
mcs
veterán
válasz szita.erno #1277 üzenetére
Miért akarsz váltani S5ről?
-
szita.erno
aktív tag
válasz Alister71 #1280 üzenetére
Nekem az S5 is 2.napot elmegy , pedig folyamatosan be van kapcsolva a net. És sokat netezek is.Engem annyira nem zavar hogy Android 6 vagy 7 megy a telefonon. Működésileg Jó és gyors legyen
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
mcs
veterán
válasz szita.erno #1281 üzenetére
Gyorsnak gyors a J5, de hardveresen gyengébb az S5nél. Alaposan nyomkurászd át az asszonyét, nehogy megbánd a váltást.
-
Klaya1986
aktív tag
válasz szita.erno #1277 üzenetére
Írok privit!
-
Klaya1986
aktív tag
Hali! Az always on display alkalmazásokkal van valakinek tapasztalata? Mennyire szívja az aksit?
-
kispx
addikt
Sziasztok,
chrome alatt ha a ph lapcsalád mobil oldalán szeretnék egy új hozzászólást írni, akkor nincs helyesírás ellenőrző, viszont be van kapcsolva, és a pl a facebook lite-nál tökéletesen teszi a dolgát. Hogyan lehetne rábírni, hogy ott is ellenőrizzen? -
blakey
titán
válasz Klaya1986 #1285 üzenetére
AcDisplay jól működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest