- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kisszoli0707 #400 üzenetére
Pontosan mit szeretnél? Nekem a középső gomb nyomodik meg nagynéha a zsebemben,de onnan ujjérintés hiányában értelemszerűen nem megy tovább.
-
kisszoli0707
tag
válasz #65510400 #401 üzenetére
Nekem pedig a power gomb nyomódik meg a táskában,de a kabátzsebben is volt már,hogy feléledt a kijelző a bekapcsoló gomb véletlen megnyomása miatt.Jó,mondjuk pár másodperc után,ha nem oldom fel a kijelzőt,akkor elalszik,de azért mégiscsak bosszantó kellemetlenség.Félek azonban,hogy az automata fénymérő hiányában a zsebebben történő letiltás funkciót nem lehet beállítani,még külső alkalmazással sem.
-
törölt tag
válasz kisszoli0707 #402 üzenetére
Ehhez nem fénymérő kell, hanem közelségérzékelő.
Mi a gondolatod, mi lenne a megoldás? A közelségérzékelő folyamatosan figyelje, hogy zsebben van-e és ha igen, ne világítson a képernyő gombnyomásra? Szerintem amit nyersz a réven, elveszted a vámon, nyersz pár másodperc képernyőidőt amit a közelségérzékelőre elhasználsz.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Nekem flip-flop tokom van és úgy kizárt, hogy benyomódna! Kb 2500 Ft-ért már lehet venni hozzá!
-
HF77
őstag
mint ahogy már írtam, én az akkuját tudnám leginkább dícsérni...
szombaton kaptam meg a készüléket...vasárnap reggel vettem le a toltőről...ezt követően tegnap este dobtam rá 12%-nál...lehet számolni(telefon, net és jó pár üzenet küldés volt ezekben....videó, zenehallgatás off)
szerintem nem rossz...[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
MU7078
újonc
válasz ToniSoprano #1 üzenetére
Sziasztok!Van egy Huawey y550 telóm,de mivel majdnem 2 éves cserélném.Ez mint látom csak a ram mennyiségben jobb meg persze kijelző.Van értelme erre váltanom?Bocs ez nem tőled kérdés csak ugy általában.Amugy net,telefonálás, filmnézés tömören ennyi amire használnám.
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
ha csak azokra használnád akkor nagyon is megteszi....játékra lehet hogy egy kicsit combosabb cpu kellene, de ha nem játszol, minek!(bár ezen is elmegy sokminden)
a te álltalad említetteken kívűl azért még másban is jobb ez a készülék...(nézd csak meg..)xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
Bumer725
csendes tag
Sziasztok valaki vett már szolgáltatótól ilyen telót? Ha igen lehet bele rakni más kártyát vagy függőek?köszi
-
D4ni
őstag
Sziasztok! láttam, hogy korábban ment a tok/ nem tok téma az edzett üveggel együtt . Történetem : asszony első szériás J5-je ( tökéletes volt haláláig) tokban, edzett üvegben esett le kb 1 méteres magasságból , állakat megfogni, a plusz üvegnek és a toknak semmi baja cserébe a kijelző 6 részre repedt a plusz védelem alatt . Szerintetek ? holnap megyünk is vásárolni csak most 2-t veszünk mert kell egy nekem is. ez az új széria végre "tökéletes " , nincs LED ami éjszaka kivilágítaná a pofánkat( az elsőben sem volt)+ van 16/2gb kiszerelésben
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy kijelzővédőt viszont továbbra sem találtam semmi információt hogy pl ez a termék :
Zagg InvisibleShield amit Iphone vagy S7 kivitelben találok az ráfittelhető-e a J5 re ?
Még ezeket is nézegettem : Spigen,Armorz Stealth Extreme R illetve a többi occót is.(Elsődlegesen " Zagg" -ot szeretnék venni amit néztem tesztek és vélemények messzemenően a legminőségibb kijelzővédő.)
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Ma vettem egyet, 26ezer volt előfizetéssel.
A nagyobbik lányomnak (12) hozza a télapó, remélem tetszeni fog neki.
Egy Vodafon Smart Prime-ot vált le, ami már lassan másfél éves....volt, amíg nem ütközött a járdával.
Nem tudom a két készülék mennyire egy kategória, gondolom rosszabb azért nem lesz.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az öcsém vetett magának egy ilyen telót, 2 simes változatban.
Kérdésem, hogy a két sim foglalat egyenrangú? Nincs semmi korlátozás valamelyiken? Pl. nincs LTE csak 3G vagy ilyesmi.... -
embe
nagyúr
válasz Thocy a ZAGY #423 üzenetére
Köszi!
Közben észrevettem. -
DanielOFF
újonc
Üdv, telefon vásárlás előtt állok. Édesanyámnak lenne a telefon teljesen átlagos "anyukás" felhasználásra. Két versenyző maradt a pakliban nálam. A döntés nehezebb és segítségeteket kérném. Samsung galaxy j5 (2016) vagy Asus zenfone 3 max (2 GB ram). Szerintetek? Snapdragon 410 és Mediatek MT6737M közötti különbség vagy tanács? Válaszaitokat előre köszönöm! ☺
-
-
veterán
Rootolta már valaki ezt a típust?
Ha igen hogy sikerült?
Knox ugrott? -
eron
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg arról lehet tudni valamit hogy a telefonra fog-e jönni Nougat?
Illetve, vodafüggő telefonra most mi a legújabb rom? Nemrég vettem egyet, de még nem jelzett frissítést. -
üszök
őstag
Csak én vagyok béna,vagy nem működik a hangarő le+bekapcs gombbal a képernyő fotó?
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
denis.p
tag
Sziasztok,
Milyen androidja van jelenleg és frissítési lehetősége a J5-2016 készüléknek?
A SIM2 mellett bővíthető a memória, vagy csak a SIM2 helyett? -
denis.p
tag
Köszi, tudom, csak függetlenben gondolkodom
(#438) üszök
Nem egy erőgép a procija miatt ez a teló, de nem játékra, hanem alapdolgokra fogja használni majd az ajándékozott. A 2 SIM + memó bővitési lehetőség meg szerintem már elengedhetetlen.
Nekem tavalyi black friday-s P8litom van, de tele van sokszor a puttonyom többek között a SIM2/SD opció miatt. Ugyanis sokszor megyek németbe és Tmobil/Lebara SIM karik vannak berakva, de így a saját 16Gb-ból csak kb.10Gb,fogható hadra, amivel lehet garázdálkodni,s ez majdnemhogy semmire sem elegendő.. Pár program, kép, zene, navigáció és máris megtelt.[ Szerkesztve ]
-
denis.p
tag
A számkijelzést a hívott félnél hogy kijelezze, azt hol/hogy kell beállítani ?
[ Szerkesztve ]
-
szabyka24
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a samsung J5 2016 on a csengőhang mindenkinél olyan halkan szól teljes hangerő rá van adva!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest