- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
Nekem 188 MB volt függetlenre.
-
eurolac
senior tag
válasz pinnacle #1643 üzenetére
Én úgy tudom, h ezek a kisebb frissítések apróbb hibajavításokat ill. biztonsági frissítéseket tartalmaznak. Én feltettem őket, se rosszabb se jobb nem lett érzetre a telóm tőle. Maradt olyannak mint amikor kibontottam a dobozából.
Billentyűzet: szemeztem én is a Redmi 4X-el korábban, és a fórumát olvasva arra a telóra ajánlották az Xperia billentyűzetet. Más fórumokon is nagyon dícsérik, ill. aki telefont váltott és előtte ezt használta, valahogyan fel akarja varázsolni az új, de más gyártó által használt mobiljára.
[xda Xperia bill]
Innen a felsőt letöltöttem, próbaképpen feltettem a telómra.(4X topikból) Én szerettem a Samsung gyári billentyűzetet is bár mostanában áttértem a Gboard-ra, de ez tényleg mindent visz!! Van magyar ékezet és számbillentyű is külön sorban, gyorsan és pontosan lehet vele gépelni. Most értettem meg, miért is keresik ezt a billentyűzetet olyan sokan, és ezt nem színezi át a Samsung új témája.
Én boltból vettem rá üveget, itthon feltettem magamnak, annyi kell szerintem rá.
(olvasom néha a Honor 8 topikját is. Sokan felfrissítették Nougat-ra, és szintén sokan panaszkodnak rá, hogy csökkent az üzemideje a telefonjuknak ill. a főképernyőn való görgetéskor is meg-megdöccen. A gyári MM-el nem volt semmi baj a telóval.)[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
looser
addikt
válasz barcsajani #1644 üzenetére
Addig nem is fogsz, amíg be nem kapsz valami szutykot, ami az adott rendszer sérülékenységét használja ki. Merthogy az ellen a vírusírtó/tűzfal nem véd. Ahogy a desktop operációs rendszereden, itt is javasolt a frissítéseket engedélyezni, nem véletlenül jönnek ki. Mondjuk akkor is le lehet gyalulni a rendszert és szűzen újratenni. Ez olyan, mint az oltás: nagy eséllyel semmit sem kapsz be, de ha mégis, javasolt, legalább a kötelezőket beadatni/feltenni.
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
pinnacle
nagyúr
válasz eurolac #1652 üzenetére
Köszi! Felraktam azt a 188MB-os frissítést.
Nem tudom, hogy miért hagyták ki a Zenelejátszót, én nagyon megszoktam. Leszedtem a Zenelejátszó_5.0.5.apk-ot a másik telefonomról, de nem tudom telepíteni. Van olyan Zenelejátszó ami itt működik, vagy minden 6-os Androidról "kitiltották"?
Egyébként nagyon tettszik a telefon, még pont tudom egy kézzel kezelni. Formára is jó, hogy ilyen szögletes, nem olyan gömbölyített, mint a 2017-es modell. -
mcs
veterán
-
eurolac
senior tag
Nekem is nagyon bejött az alapértelmezett billentyűzet, de a Gboard is. Viszont ez az Xperia egy szinttel jobb. Jobban kézre esnek a dolgok benne, nagyon át van gondolva. A feleségemnek is egy uilyen teloja van csak más szinben. Az alapértelmezett Samsung billentyűzetet használja (használta) nagy megelégedettséggel. Próbaképpen felraktam neki is, kíváncsi voltam mi lesz a reakciója, hiszen egy nő másképpen gépel a telón szerintem mint mi férfiak. Egy nap után azt mondta, hogy le ne merjem szedni a mobiljáról, sokkan jobb használni , gépelni vele mint az alappal.
[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
pinnacle
nagyúr
Nektek jó el van dolgozva a keret, nem vág? Nem tudom, hogy az enyém sorjás, mert nincs jól lecsiszolva vagy a fém keret már csak ilyen. Lehet ezért is jó egy üvegfólia, hogy a keret egy szinten legyen a kijelzővel.
-
blakey
titán
válasz pinnacle #1667 üzenetére
Nektek jó el van dolgozva a keret, nem vág? - Igen, tükörsima.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz pinnacle #1669 üzenetére
Akkor nem lett szépen lecsíszolva.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz spiderpig820 #1673 üzenetére
Amikor ráböksz, hogy kiválaszd a billentyűzetet a kis ablakban lesz egy Beállítások és ott be kell kapcsolnod, utána elérhető lesz a billentyűzet.
-
looser
addikt
válasz eurolac #1666 üzenetére
A Samsungnál a szójavaslat elképesztően ócska, ez volt az első csalódásom a Sony (E4g) után. Amikor egyszerűen egy hétköznapi szót kezdesz el gépelni és csak egyetlen karakter van hátra, akkor is valami egészen oda nem illő és ritka szót ajánl. Egyébként minden másban jobb :-)
-
eurolac
senior tag
Régebben valahol azt olvastam, hogy a Samsung gyári billentyűzete tulajdonképpen egy átdolgozott Swiftkey billentyűzet. Kipróbáltam azt, hogy egymás mellé tettem 2 telót, az egyiken a samsung bill. volt a másikon a swiftkey. Nagyjából ugyanazokat a szavakat és ugyan úgy kezdte el mindkettő felajánlani, amikor elkezdtem gépelni velük. A ragozott, toldalékos szavakban nem erős egyik sem.
Honor telóimon volt Huawei Swype bill. Szinte minden ragozott magyar szót tudott, de a felülete nekem átgondolatlan volt, számsort nem lehetett kitenni külön benne. Ki melyiket szereti/szokja meg....az a lényeg, hogy van választék szerencsére!!Eurolac
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma tettem szert egy J5 2017 re.
Gondolom külön fóruma nincs.'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
Klaya1986
aktív tag
válasz szita.erno #1678 üzenetére
https://m.mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_j5_2017_evfordulo/hsz_1-20.html
-
eurolac
senior tag
válasz szita.erno #1678 üzenetére
Van már fóruma. Az okostelefonok rovatban fent a keresőbe írd be!
Hopsz, lassú voltam.[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
Csabi1984
addikt
Egy kis 7.0-ás infó
[link][ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz eurolac #1676 üzenetére
"Ki melyiket szereti/szokja meg....az a lényeg, hogy van választék szerencsére!!"
Ez a hozzáállás kedvemre való, teljesen igazad van :-)
Egyébként valahogy át lehet tenni az xperia billentyűzetet a J5-re? Félig-meddig költői :-)(#1681) Csabi1984: tuti elírás :-) Vagy ez mi is tulajdonképpen? Hogy adott eszközön, adott operációs rendszeren szabványosan működik-e a wifi?
-
eurolac
senior tag
"Egyébként valahogy át lehet tenni az xperia billentyűzetet a J5-re? Félig-meddig költői :-)"
A #1652-es hozzászólásomba írtam róla. Én arról az xda-s linkről a felső "OMOD" jelzésű apk-t tettem fel a magam és feleségem J5 mobiljára. Nálam az Eset, a párom telóján a CM security lite vizsgálta át, nem tartalmazott kártékony kódot. Sima normál telepítő, semmi mókolás és azóta nagy megelégedettséggel használjuk.
Eurolac
-
looser
addikt
válasz eurolac #1684 üzenetére
Nagyon szuper, köszönöm
Elképesztő, mennyivel jobb a szójavaslata.(#1685) Csabi1984: igen, de ez nem a hivatalos helyről származó infó, csak egy olyan prekoncepció, ami egy 3rd party adatbázis egy bejegyzésén alapul. Olyasmi, mint amikor a béta driverekben feltűnnek új cuccokra utaló bejegyzések. Abszolút nem kötekedésből írom, meg volt is már erről szó, hogy ősszel várható, csak ez most máshonnan van megerősítve, ami egyáltalán nem baj persze
-
blakey
titán
válasz Hatvan9 #1688 üzenetére
Telepítsd. Hibajavítások, stb.
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok, gyári visszaállítást szeretnék csinálni a telefonon, de amikor rábökök, akkor egy androidos képernyő ugrik fel, reboot system now
reboot to bootloader, és a többi, mire nyomjak rá, nem akarok a telefonból téglát csinálni..
Köszi[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Alister71
nagyúr
A vodafonosra jött egy 155 megás biztonsági frissítés.
2017 július 1[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Csatsa
tag
Samsung Galaxy j5 2016 J510 FN
Sziasztok! Felraktam xda-ról egy Samsung S8+ softver portot J5 2016-ra portolva. Eddig egy hibát találtam az pedig a videófelvétel, sajnos nem működik benne, de ezt letíltottam és felraktam a camera mx programot amivel tökéletesen működik. Kb eddig ennyi hibát produkált de a camera mx-el kiváló képeket és videókat lehet készíteni úgyhogy nincs hiba 😃
Jól bánik az akkumulátorral is, könnyű pörgős rom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest