Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klacsa86

    csendes tag

    Sziasztok,
    Ismét én, tanácsot kérnék.
    Kezdek bosszús lenni szegény kis Alphámra. Röviden a sztori:
    Nekem hálózateldobósat játszott a telefon. Leadtam telekomnál, raktak rá egy ugyanolyan rakat sz*r romot, cserébe levették a fóliámat, ami miatt megkarcoltam a kijelzőt, amikor már nálam volt (ez az én hibám, nem vettem rá azonnal újabb fóliát, nem hibáztatom őket). GG4 ide vagy oda, nekem zsebben sikerült :((
    Ezen túltettem magam, elvégre használati tárgy. Viszont szerviz óta sokszor nem lehet feloldani a képernyőt. Megnyomom a home vagy feloldó billentyűt, és csak az alsó két kis gomb világít, a képernyő fekete. Akksi ki/be, vagy 10 percig nyomogatni a feloldás gombot megoldja a problémát. Csakhogy ennyi pénzért nem ezt várnám. Felraktam a XEH romot, hátha megoldja a gondot.
    Én úgy látom gyorsabb lett a gépem tőle, és az akksit se zabálja annyira. Csakhogy sajnos ez a feloldósdi megmaradt, és a hálózatot is eldobta azóta (igaz, csak egyszer, egy liftezés után, de akkor se találta 20 percig, ami nem szép dolog).
    A sztori ennyi, a kérdés, hogy szerintetek visszarakjam a telekomos romot mielőtt bevinném a Samsungba (nem futok fölösleges kört a telekomnál), vagy maradhat így, mert a knox úgyse változott?
    Illetve, lehet-e hogy ők rontották el hardveresen a telefont szervizben? Elvégre előtte nem csinált ilyet, azóta meg mindkét rommal.

    Imádom a telefont, nem akarom cserélni (a telekomos ár, és a karc miatt ezt úgyis csak jókora ráfizetéssel tehetném meg), de most már kezd bosszantani :W :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák